Şimdi Ara

Aracin teslimi icin eksper onayi mi lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hasarli arabayi servise verdik, eksper bakti onayladi parcalar geldi araba yapildi vs. ancak servis arabayi teslim etmek icin eksperin onayi lazim demis, eksperde bana fatura gelmedi demis. ben kendim kimseyle dogrudan konusamiyorum, babamda her seyi tam anlamiyor.

eskiden boyle bir sey yoktu, yani eksper zaten bastan gorup onaylar (zaten oyle oldu) tamirat bitince de teslim edilirdi. bir seyler mi degisti yoksa farkli bir durum mu var?

tabii ki dosyanin kapanmasi odemenin yapilmasi icin fatura vs lazim ancak aracin teslimi icin bunlarin beklenmesi gerekiyor mu?

araba 1 kapi 1 camurluk icin 1 aydir serviste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 30 Ağustos 2024; 10:23:15 >

• Sigortacı sistemden hangi eksper atanmış baksın ve arasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Sigorta şirketi ödemeyi onaylamamış. Eksper falan değil olay. Sigorta şirketi başla demeden başlamazlar, tamam demeden de teslim etmezler. Ben bitmiş arabayı arada hatırlı tanıdıklar olduğu halde teslim alamadım servise onay zamanında ulaşmadığı için, hafta sonu yattı araba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

yazdim zaten eksper bana fatura gelmedi diyor. gelsin hemen onaylayacagim diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu degismis arac alinir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.