Şimdi Ara

ARACINIZDA ÇÖZEMEDİĞİNİZ elektronik ABS ve beyin tamiri ve arızası 2022 SORUNLARI (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.805
Cevap
73
Favori
801.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende renault fluence 2013 edc var. start tusuna bastığımda mars almaya calısıyor ama alamadan ön panel yanıp sönüyor, elektrik gidiyor geliyor araç çalışmıyor. Aküden mi acaba?
    şimdiden teşekkür ederim
  • slm arkadaşlar
    Fiat palio 1.6 2000 modellerde motor beyni aracın neresindedir nasıl sökülür?
    Teşekkürler.
  • Merhaba hakan usta

Benim aracim citroen c4 bluehdi tekno plus 2015 model.

Aracında şöyle bir sorun var.

Aracımı sabah ve akşamları calistirdigimda kısa mesafede yakın ışıklarda veya herhangi bir yerde durdugumda star stop devreye girdiğinde ayağım frende 1.5 dk bekledigimde ve gitmek için ayağımı frenden çekince araç start yapıyor fakat gaza basmama rağmen 3-5 saniye geç tepki veriyor ben bu sırada gaz pedalini bi kaç kere pompalamis oluyorum tabi araba ayağım frende olmadığı için bu esnada hafifçe akiyor fakat gaza basmama rağmen gitmiyor sonra kendine geliyor ve gitmeye başlıyor. Bazı zamanlar daha uzun sureli yaptı ışıklarda tekrar kirmizida yandı. Bunu sabah veya akşamları motor sogukken ilk start stop ta 1.5-2dk frende basılı stop halinde kalinca yapıyor. Motor isindiktan sonra daha yapmıyor. Gün içinde yine yapmıyor. Hal böyle olunca kimseye anlatamiyorum. Fakat bu sorunun varlığını ortadan kaldırmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Diğer arkadaşlardan da böyle biseyle karşılaşan var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsey28 -- 21 Aralık 2016; 20:09:41 >

• Merhabalar,
    2005 1.4 hdi 70 beygirlik citroen C3 aracım var.
    Geçen gün arıza lambası yandı. Servis bilgisayara bağladı ve enjeksiyon beyni arızalı dedi. 4150 TL fiyat söyledi buz kesildim. Acaba bu parçaların fiyatı ve tamiri nedir nasıldır? çıkma beyin alsam işimi görmez mi?
  • Merhaba Hakan usta benim aracım Honda civic ef vtec Turbo bu yüzden araca Beast beyin takılmış. Sorunum şu aracım bir süre önce aniden hararet yaptı fan açmadıgından dolayı hararet müşürü yenilendi fan sağlam beyinde kablo kopuk olduğunu fark ettik koptuğu yere lehimledik fan gene açmadı bizde hararet için Şahin müşürü taktık beyine bağlı olan müşürü iptal ettik bu seferde araç zengin çalışıyor Afr 10 ve üst devirlerde araç kesmeye patırdamaya başladı tahminimce beyin kendini korumaya aldığını düşünüyorum. Beyinden çıkan kabloyu 12v kontrol kalemi ile kontrol ettiğimde elektrik olmadığını gördüm birde kontrol kalemini kabloyu değirdiğimde aracın çalışması değişiyor araç kendisini sıkıyor. Beyni söküp elektrikciye verdim ve o kablonun müşüre gittiğini ve elektrik olmadığını ve herşeyi olduğu gibi anlattım. O kablosu elektrik olmadığını ve müşürü algılayarak fanı açtığını söyledi beyin de bir sorun olmadığını. Fikrinizi alabilir iyim lütfen

• 2013 benzinli 1,6 Cvt Fluence aracında Ne yapsak, egsoz emisyon kontrol uyarısını tamamen silemedik
  • Ustam selam,

Honda civic 92 model HB aracım var ve arabamda uzunları yakmama, bazen sinyal kolunu açmama rağmen farları yakmama gibi sorunlar var. bir oto elektrikçisine gösterdim biraz bakındı, sinyal kolunu değiştirmelisni bozuk bu dedi. araştırdım fakat bulamadım. çıkmacılara gitmek gerek fakat çıkma kol almakta masraf taktırmakta. Geçen gün oturup kolu söktüm, soketlerdeki kabloların birinde ısınma vardı çalıştırınca, elimle biraz kabloya bastırınca sinyal kolunu çevirdiğide uzunlara geçerken far yanıyor. tekrar taktım ve ilk çevirmede kısalar yanıyor tekrar çevirinde uzunlar yanmiyor. kablolardan kaynaklı gibi görünüyor. Sizce de öyle mi? Şimdi kolu değiştir diyen ustaya götürüp, ben kol aldım taktım kendim şimdi yine aynı, bi bak desem mi? kablolarını değiştirsek sorunu çözermi ? Ne önerirsiniz?
  • Ustacim merhabalar 2001 brava elx abs lambası hiç yanmiyor arabayı alalı 2 ay oldu ilk yarım kontak anında da ışığını gormuyorum anlaşılan bi şekilde lambasi sondurulmus aktif hale getirebilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan usta kolay gelsin özel mesajla bir kaç soru sordum, şimdiden teşekkürler.
  • digitulip D kullanıcısına yanıt
    düşük akü akımı / akü kutup başları gevşek veya oksit birikmesi var / akü 5 yıllık ise direkt değişimi uygun olur
  • brava.2001 B kullanıcısına yanıt
    yapılacak şey araç iletişim portundan bilgisayara bağlayıp hata kodlarını okumak.

büyük sıkıntıya işaret ediyor olabilir
    fren pedalı üzerindeki algılayıcı bozulmuş olabilir, yahut tekerleklerde bulunan sensörlerde sinyal alamama problemi olabilir, abs pompası, elektrik bağlantıları soketlerde bir sürü farklı sıkıntı olabilir.

ışık kontak açıldığında hiç yanmıyorsa
    %99 gösterge panelinden ampül sökülmüştür yahut ampül patlaktır.
  • merhaba arkadaşlar
    2007 A3 ümde far sensrü ve yağmur sensörü arıza ışığı yandı.
    pek önemsemedim ama sonradan ön sileceklerin çalışmadığını farkedince sizlerin yardımına ihtiyacım var.
    ben bu olayın başıma gelmesinde aracımın eski sahibinin taktırdığı xenonlardan şüpheleniyorum.
    zenonlarıda söktürdüm bu sıkıntıdan ötürü.
    Ankara bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek birileri varmıdır?
    silecek motoru mu değişecek yoksa tamir mi oalcak?
    tahmini masradım ne olur?
    ne kadar sürede tamir olur?
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • kaza sonrası yakıtı kesen üstü kauçuk tapalı yakıt kesicinin aracınızda nereye konumlandığını bulup, bu tapaya parmağınızla basın. büyük ihtimal aracın çalışmamasına yol açan derdiniz bu.

Bunu teyid etmek için yakıt deposu içindeki benzin pompasının çalışıp çalışmadığını ve yakıt besleme hattı yakıt basıncını da ölçebilirsiniz.
  • s.a.hayırlı günler.volvo s60 2005 model 2.0t aracım var.1 yıldır bende.aldıgımda arıza ışığı yanıyordu ve kodu p1646.kodu siliyoruz birkaç saniye geçmeden tekrar ekrana düşüyor.kodunu aratınca oksijen sönsörü hatası veriyordu.yenisi alındı ama yine ışık sönmedi.Araç benzzinli iken arıza lambası yanıyor ve p1646 kodu veriyordu.araca ilk defa gaz taktırdım bujileri değişti usta buji kablosunda erime var belki ondandır ben bantladım dedi.ondan sonra ışık 2 aya yakın yanmadı.daha sonra yine yandı.aynı hata kodu.daha sonrada arabamı bakım için ustaya götürdüm gaz kelebeğini temizlettim vs. orjinal vida cihazı ile arızayı sildi 1-2 hafta gitmedi tekrar yandı.ben dün gece bujilerin üst plastiğini söküp o kavrulan yerdendir diye söküp ısı ile büzüşen makaron ile bağlantıyı yeniledim oradandır belki diye oradan da değilmiş.yine p1646 arızası veriyor.
    birde nette p1646 arızası a/c rölesi arızası da yazıyor.s60 ın a/c rölesi nerededir?anladığım kadarı ile a/c klima mı oluyor?klima ise normal bir şekilde sogutuyor.buz gibi olmasada sogutuyor.
    istanbul mahmutbeydeyim lütfen yardımcı olur musunuz?teşekkürler...

• arkadaslar merbaha. 2004 model 1.2 16v authentique aracim var. soyle bir durum var. aracin sinyal,dortlu ve emniyet kemeri gibi seslerini alamiyorum. ses yok ama calisiyo. elektrikciye gosterdim hersey normal gorunuyo dedi. arastirdigim kadariyla buzzer hatasi olabilir deniyo ama nedir sorun nasil cozebilirim. birdr bu buzzer aracin tam olarak neresinde.

tesekkur ederim simdiden.

• hangi şehirdesiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

hangi şehirdesiniz?

tokat hocam

• iyi günler 2008 renault megane 2 privilege otomatik aracım radyo dinlerken ses gidiyor 5 sn sonra geri geliyor aynı şey aux ile mp3 dinlerkende oluyor sanki araba stop ediyor tekrar calısıyor devam ediyormus gibi bir his veriyor insanda ama araba stop etmiyor halbuki gidiyor sorun neyden kaynaklabilir başına gelen oldumu olduysa nasıl çözdünüz yardımlarınızı bekliyorum
  • Hayırlı günler.2 hafta önce volvo s60 2005 model aracım için arızasını yazmıştım ama kimse ilgilenmedi.bu sefer ilgilenen olursa sevinirim.

arıza kodu p1646.

Aşagıdaki resimde p1646 kodu ve anlamı yazıyor.bu arıza neden olur.yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _djfunky_ -- 19 Mart 2017; 19:39:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 2011 Transporter aracım var arka park lambasından hat çekip tampon'a led koymak istiyorum..

Arka stop lambasi grubunu soktum ama park lambasının kablo uçlarını belirleyemedim.. + ve - uçlarını bilen var mı? Yada nasıl belirlerim..

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.