Şimdi Ara

ARACINIZDA ÇÖZEMEDİĞİNİZ elektronik ABS ve beyin tamiri ve arızası 2022 SORUNLARI (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.804
Cevap
73
Favori
801.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb citroen jumper aracim motor sicakken mars basiyor calismiyor bilgisayara bagliyor ariza gostermiyor once ayda bir yapiyordu sonra haftada bir bu aralar uc gunde bir gunde uc defa yaptigi oluyor sizce sorun ne olabilir tsk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb citroen jumper 2012 aracim motor sicakken mars basiyor almiyor once ayda bir sonra haftada bir simdilerde uc gunde bir yapiyor bilgisayarda ariza gorunmuyor sebebi ne olabilir acaba tsk

• Hakan usta merhaba size bi sorum olucak aracım fiat palio 1999 model 1.6 16v problemim aracımda 1800 ile 3000 devir arası gaz yememe gibi bi durum oluşuyor devri zorla çıkarıp dip gaz yapınca aniden düzelip fırlıyo beyinden olabileceği sölendi ama araç arıza hata kodu vermiyor fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • ilkerkokcu İ kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bendede var fahiş derecede yakıyor şuan kayseri de beyin elektrikcide siz çözebildiniz mi sorunu

Aynı problem bendede var fahiş derecede yakıyor şuan kayseri de beyin elektrikcide siz çözebildiniz mi sorunu

• Ustam bakabilirsen konu açtım.

https://forum.donanimhaber.com/aracin-calistirir-calistirmaz-2000-2500-devire-cikma-problemi--133483298

Uzun uzun yazdım zamanım yok dersen de özet geçeyim. Araba ilk marşta stop ediyordu gaz ayarından sandım şimdi de 2000 devirde sarsıntılı çalışıyor ilk marşta ve enjeksiyonu kontrol edin arıza lambası yanıyor. Bazen böyle yapıyor bazen yapmıyor normal çalışıyor. Gaz benzin fark etmiyor. Araç 1.4 16v 2006 Renult Modus. Bu da videosu:

Emin Yavuzyoutube
    Renault Modus Çalışırken Problem - 3
    https://www.youtube.com/watch?v=oEDea2x67Ec&feature=youtu.be

Başka arkadaşlar da konu hakkında bilgi sahibiyse paylaşırsa mutlu olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: numb83

Merhabalar,
    2005 1.4 hdi 70 beygirlik citroen C3 aracım var.
    Geçen gün arıza lambası yandı. Servis bilgisayara bağladı ve enjeksiyon beyni arızalı dedi. 4150 TL fiyat söyledi buz kesildim. Acaba bu parçaların fiyatı ve tamiri nedir nasıldır? çıkma beyin alsam işimi görmez mi?
    Zaman geçmiş ama sonuç ne oldu. Aynı durum bende de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonM

Zaman geçmiş ama sonuç ne oldu. Aynı durum bende de var.

Alıntıları Göster
    Citroën yetkili servisinde bilgisayara bağladılar arızaların hepsini resetledirler. O gun bu gündür çok şükür bir sorun olmadı.

• Ustam kafayı yiyecem yardım lütfen

2001 model 1.6 16v siena aracım sarsıntılı çalışıyor benzini çiğ atıyor sürekli stop ediyor tekliyor 4 ve 5. Viteste gaz yemiyor deviri 4000 üstü kullanınca gidiyor ama km de 1 liradan fazla yakıyor lpg iptal ettir dediler tamam dedik motor aksamına herşeyine baktı değerler 9 elektriksel dedi önce beyinciye gittik ben sebsörlerden diye tahmin ediyorum beyinci bitane denedi bizim beyini de yaktı dedi elektrik tesisatına bakılacak dedi bekliyoruz sizce nedir karşılaştınız mı daha önce

• A.Kadir50 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba sorunum beyinle alakali ama henuz firsat bulup goturemedim is yogunlugu sebebiyle ve bu sorun lpg ile alakali lpg arac beynini bozuyor.

Elektrikçi tesisatı yakmış lpg sistemin deditamir etti stop etme kalmadı ama sanırım bi sente ve buji işleri kaldı tekleme felan mekaniğinde diyorlar

• Oncelikle gecmis olsun insallah sorun mekaniye girmez anlamayan kisiler malesef sorunlari daha da icinden cikilmaz bi hale sokuyolar

• 2004 audi a4 abs ışıgı arızası veriyor aynı zamanda bu arıza ile beraber yan aynalarım kapanmıyor ve geri vites sensoru ötmüyor. Arıza bazen kendiliğinden geçiyor hepsi birden düzeliyor. Makineye baglandı ama beyin ile iletişim kurulamadı. Nereye gitsem var mı tavsiyesi olan.
  • Selamunaleyküm hakan usta ben elektronik kart tamircisiyim. Oto beyin tamiri ve yazılımını öğrenmek istiyorum bununla alakalı hiçbiryer bulamadım bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
  • Selamunaleyküm hakan usta ben elektronik kart tamircisiyim. Oto beyin tamiri ve yazılımını öğrenmek istiyorum bununla alakalı hiçbiryer bulamadım bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
  • Fiat Albea 2006 1.4 aracım var, t05 nolu röle sökülünce radyatör fanı sürekli açık kalıyor son gaz, takınca da sorun çıkarıyor. Debriyaja bastığımda devir sıfıra düşüyor stop ediyor, bunu yolda yapıyor, durduğu yerde boşta çalışırken yapmıyor, her zaman olmuyor bazen oluyor bu sorun. t05 rölesinin sigorta kutusundaki sembolü küçük bir yıldız gibi bir şey ne olduğu hiçbir yerde yazmıyor, bir de 12v 20a bir röle acaba amperi mi düşük?, çok tuhaf bir sorun, bir de röleyi söküp elime alınca ısınmış olduğunu hissediyorum, lütfen yardım.

• ecu aracın bazı bölgelerini görmüyor enjeksiyon hariç clip cihazi işlem yapamıyor devre dışı görünüyor ama araçta sikinti yok

• Hakan usta senin yerin nerede benim Peugeot boxer aracım var araç kışın bir buçuk ay yattı akü tamamen boşalmıştı daha sonra motorcu, elektrikçi, anahtarı, sorunu çözemedi araç ikitelli'de

• Marş basıyor aküyü şarj yaptık hava da yapmamış dizel araç

• Merhaba 2001 Model1.9 TDİ Audi A4 Marka Aracımda Kapı Kilitlerinde Arıza Var. Kumandadan yada anahtarla Açınca On Kapılar Açılıyor Arkalar Açılmıyor. Marşa Alınca Kilitler Kafayı Yemiş Gibi Açıp Kapatıyor. Uzun Süre Sonra Duruyor. Konfor Beyni Arızası Diyorlar. PC Ye Bağlayınca İletişim Sorunu Veriyor. Fakat Depo Kapağının Kilidine Baktığımda Kapama Tuşuna Her Basmamda Kilit 0,5 Cm Kapatıyor 4 . Kapatmada Tam Kapanıyor.kilitlere giden enerji tam olmadığından yapabilirmi bilmiyorum. Sivasta Tüm Elektronikçileri Gezdim Konfor Beyni Değişecek Dediler.sorun net olsa konfor beynini getireceğim fakat boş yere almak istemiyorum.uğraştırdıkça Çalışan Arka Kapılardan Biri çalışmaz oldu. Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.