Şimdi Ara

Aracınızın orijinal cihazı ile ilgili sorunlarınızı cevap vermeye calisirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fabrikasyon müzik sisteminizle ilgili arizalarda yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2005 model megane 2 sportway aracım var orjinal cd çalar her cd yi bozuk çalıyor sıfır cd takıyorum kimi zaman erro veriyo veahut listenin 6.-7. şarkısından sonra bozarak takılarak çalıyor.Cd ler orjinal değil ondandır diye düşünüyordum ama önceki sahibide bir cd yapmış onu taktım tertemiz çalıyor.Yarımcı olursanız çok memnun olurum.İyi akşamlar
  • Ankara Demetevler de Ersin Elektronik var onlar çözer işinizi. Formdan tavsiye ettiler deyin yardımcı olurlar.0312 3368139
  • Astra 2004 CD500 modeline AUX çözümü var mı?
  • Cdr 500 için orijinal aux olmuyor muş.CD ses girişi üzerinden yapılıyor dedi usta .ankarada iseniz bir ustaya yonlendiriyim

• Aracım clio symbol 2010 model teypdeki sorun ekranla ilgili neredeyse hiçbirşey gözükmüyor.Karakterler hep yarım gözüküyor.Çözüm varmıdır.
  • Ekran radyonun üstünde değil herhalde. Ekran değişmesi lazım diyor usta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İNSERT İ kullanıcısına yanıt
    teybin üzerinde gösterge
  • Merhaba aracım 2005 nissan micra akü bağlantısı kesildi ve takıldıktan sonra teyp kodu girmem gerekiyordu birkaç kez hatalı girdim sanırım ekranda "wait 1 H" diye bir yazı çıktı,biraz araştırdım tekrar kod girmem için 1 saat beklemem gerekiyormuş,aracı park edip gittim 2-3 saat sonra tekrar denedim ama aynı yazı yine ekranda kod giremiyorum yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.