Şimdi Ara

Araçlarda bulunması gerekenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
11.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mRcOLL

kendi aracımda...

-2 lt benzin

arabanın bagajında bidonda şişede benzin taşımayı güvenli bulmuyorum. ama belki bu konuda yanılıyor olabilirim.

bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

kendi aracımda...

-2 lt benzin

arabanın bagajında bidonda şişede benzin taşımayı güvenli bulmuyorum. ama belki bu konuda yanılıyor olabilirim.

bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

şişede benzin bir işe yaramaz..en az 5 lt lik bidon lazım...eğer yeni model araçlardan birisini kullanıyorsanız benzini depoya akıtmak için bir hortum gerekir..hortumun bir ucunu bidona vereceksiniz..diğer ucundan nefesle çekip depoya vereceksiniz..her durumda biraz benzin içeceksiniz...berbat bir durum..bütün boğaz tahriş oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

şu torpido sütü nasıl bir şey. sanırım yıkamacılarda ondan kullanıyor ve baya iyi olur. markası nedir memnun musun nerden aldın. ben anakradayım.

baya güzel ve yararlı oluyor. ben bütün plastik ve deri aksamda kullanıyorum ilk günkü gibi parlıyorlar. ben sütü sıkıyorum sonra pamukla siliyorum arabama binen herkes beğeniyor. çok pahalı birşey değil en son po dan almıştım 6.5 liraydı. markası neydi unuttum yarın bakarım bakınca yazarım ama marka çok önemli değil sen çok dandik olmayanların dışında bir tane al

anladım. mutlaka alacam ilk fırsatta benzinliklerden biraz kazık yiyoz ya göre göre neyse problem değil sen yinede bi markasını öğreniverirsen iyi olur. aynı zamanda kendine özgü bi kokusu fln var mı bu sütün?

bnm pejo 306 nın ön koltuklarının arka sırt kısımlarıda deri. oradada çok işe yarayacak.. teşekkürler..

• herşey tamamda en önemli 2 şeyi unutmuşsunuz 1. si şöför koltuğunun hemen yanında 50 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında bir sopa 2. si bagajda tüfek (modeli sana kalmış pompalı olur tek kırma olur çifte olur ) bunlar olmazsa olmaz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

quote:

şu torpido sütü nasıl bir şey. sanırım yıkamacılarda ondan kullanıyor ve baya iyi olur. markası nedir memnun musun nerden aldın. ben anakradayım.

baya güzel ve yararlı oluyor. ben bütün plastik ve deri aksamda kullanıyorum ilk günkü gibi parlıyorlar. ben sütü sıkıyorum sonra pamukla siliyorum arabama binen herkes beğeniyor. çok pahalı birşey değil en son po dan almıştım 6.5 liraydı. markası neydi unuttum yarın bakarım bakınca yazarım ama marka çok önemli değil sen çok dandik olmayanların dışında bir tane al

anladım. mutlaka alacam ilk fırsatta benzinliklerden biraz kazık yiyoz ya göre göre neyse problem değil sen yinede bi markasını öğreniverirsen iyi olur. aynı zamanda kendine özgü bi kokusu fln var mı bu sütün?

bnm pejo 306 nın ön koltuklarının arka sırt kısımlarıda deri. oradada çok işe yarayacak.. teşekkürler..

bunların sprey olanları var onlar kokulu oluyor. bu sprey olanlardan alma ama güzel değil bunlar hem yumuşatmıyorlar silikon bazlı oldukları için çatlatabiliyormuş. sprey dediğim deodorant gibi basınçlı kutudalar :) yoksa bnm aldığımda sprey ama ucunda fıs fıs yapacak mekanizma var basınçlı kutu değil anlatabilmişimdir umarım

• bu turtle wax ın 14 ytl. senin markayıda yazar mısın.

o basınçlı kutudakiler yaramaz kardeş. biliyom onları. sendekinden alacam işte.

Araçlarda bulunması gerekenler
  • kornkeunded
  • -Icerde 2 kg lik yangin sondurucu

Bagajda ise;
    -Takoz
    -Reflektor
    -Stepne,kriko, + seklindeki bijon anahtari (arabayla gelen biyon anahtarlarinin hicbir zaman ise yaradigini gormedim)
    -Bugu onleyici sprey
    -Kar kureyici
    -Eski H4 fardan yaptigim seyyar lamba,oldukca kuvvetli
    -Yedek ampuller (H4,21W,21/5W)
    -Yedek sigortalar
    -1 lt motor yagi
    -Cam suyu antifirizli
    -Fren hidroligi
    -5 lt su(havalar soguk oldugu icin 5 lt buz desek daha dogru :)
    -Gerektiginde aracin altina girmek icin 2 tane uzeri sunger kapli tahta.
    -Benzin hortumu
    -Bez
    -Lastik basinc gostergesi
    -Buji anahtari,sentil
    -6-7 den 18-19 a kadar yildiz anahtarlar
    -Yildiz tornavida,duz tornavida,torx tornavida,pense,yankeski,kargaburun v.s.
    -Alyan anahtar takimi
    -Civata,somun,rondela,pul,kelepce v.s.
    -Elektrik kablolari,bant,soket v.s.
    -2 tane vantilator kayisi
    -WD40
    -Zimpara
    -Sunfix yapistirici
    -Ameliyat eldiveni(elin kirlenmemesi icin ise yariyor ancak benzine temas edince deliniyor)

Benimkiler biraz abarti sanirim :)
    Bir ara da lastik sisirme pompasi alacagim, en azindan havalari tamamlarken benzinlige gitmek zorunda kalmam.

• quote:

Orjinalden alıntı: pcdata76

-Icerde 2 kg lik yangin sondurucu

Bagajda ise;
    -Takoz
    -Reflektor
    -Stepne,kriko, + seklindeki bijon anahtari (arabayla gelen biyon anahtarlarinin hicbir zaman ise yaradigini gormedim)
    -Bugu onleyici sprey
    -Kar kureyici
    -Yedek sigortalar
    -1 lt motor yagi
    -Cam suyu antifirizli
    -Fren hidroligi
    -Benzin hortumu
    -Bez
    -Buji anahtari,sentil
    -Alyan anahtar takimi
    -WD40
    -Zimpara
    -Sunfix yapistirici
    -Ameliyat eldiveni(elin kirlenmemesi icin ise yariyor ancak benzine temas edince deliniyor)

Bir ara da lastik sisirme pompasi alacagim, en azindan havalari tamamlarken benzinlige gitmek zorunda kalmam.

Bu kadar şeyi koyarsak araca arabadan sürekli ses gelir, ondan sonra şu ses nereden geliyor , bu ses nereden geliyor dermiyiz?? evet listede çok önemli şeyler var, teşekkürler,
    işin şakası benim araç şu an bom boş ama arkadan soldan olsa gerek çok bozuk yollarda ufak bir ses geliyor ama ne acaba?? konuyu değiştirmeyeyim ama birden aklıma geldi.

• Ufak seylerin tamami bir takim cantasinin icinde duruyor. Aletlerde yine takim cantasinda. Tabi kasislerde falan bazen hoplayabiliyor :)

Acikcasi soyle bir durumda var. Yeni model elektronik bir otomobil kullansaydim buradakilerin en az 1/3 unu tasimazdim,cunku gunumuz araclarinda ozellikle yolda birakan arizalari kolay kolay tespit etmek ve parca gerektirmeden tamir etmek mumkun degil,cogu parcaya erismek icin bile bir ton parca sokmek gerekiyor.
  • Yukarıdakilere ek olarak ceset torbası, tebeşir ve telefon jetonu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

Yukarıdakilere ek olarak ceset torbası, tebeşir ve telefon jetonu.

ceset torbası yerine kefen olurmu?şaka biyana ceset torbası taşıyan var mı?aslında kazalarda bi şekilde çıkıyor ama taşınacağını hiç düşünmedim doğrusu,sanırım taşıyan vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3dfx -- 27 Aralık 2006; 21:07:00 >
  • mangal ve rakı benim arabada olmazsa olmazlar
  • jeton ne iş?? kart olmazsa olmaz mı
  • quote:

bu turtle wax ın 14 ytl. senin markayıda yazar mısın.

o basınçlı kutudakiler yaramaz kardeş. biliyom onları. sendekinden alacam işte.

Araçlarda bulunması gerekenler

benimkinin markasına bakmıştım da unuttum şimdi ama turtle waxın ürünlerini kullanan arkadaşlarım var bunlar çok güzel bence alabilirsin bunlardan bir tane. ayda bir bununla temizlesen araba pırıl pırıl oluyor yapması da en fazla 15 dk sürüyor gerçi benim koltuklarım yok hadi koltukları da yaptın diyelim max 30 dknı alır bu iş

• tamamdır korn durumu iyice kavradım. marka olayını yani. turtle bilindik bi bakım ürünü zaten bi çok çeşidi var. sendeki hala sır neyse teşeküür ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: encrypted

quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

Yukarıdakilere ek olarak ceset torbası, tebeşir ve telefon jetonu.

ceset torbası yerine kefen olurmu?şaka biyana ceset torbası taşıyan var mı?aslında kazalarda bi şekilde çıkıyor ama taşınacağını hiç düşünmedim doğrusu,sanırım taşıyan vardır

İmamda lazım.Allah korusun ölen kalan olursa defnetmekte sorun çıkmasın ...

• quote:

Bagajda ise;
    -Takoz
    -Reflektor
    -Bugu onleyici sprey
    -Kar kureyici
    -Yedek sigortalar
    -1 lt motor yagi
    -Cam suyu antifirizli
    -Fren hidroligi
    -Benzin hortumu
    -Bez
    -Buji anahtari,sentil
    -Alyan anahtar takimi
    -WD40
    -Zimpara
    -Sunfix yapistirici

Kardeş sen Cevat KELLE'ye dönmüşsün ...E şimdi sana arabada yetmez pikap falan lazım... ...

• quote:

tamamdır korn durumu iyice kavradım. marka olayını yani. turtle bilindik bi bakım ürünü zaten bi çok çeşidi var. sendeki hala sır neyse teşeküür ediyorum

daha bugün baktım markasına ama unuttum gene bu arada benim yeni aldığım kokuluda birşey çıktı. plastic birşey sanırım markası ama unuttumişte

• quote:

Bagajda ise;
    -Takoz
    -Reflektor
    -Bugu onleyici sprey
    -Kar kureyici
    -Yedek sigortalar
    -1 lt motor yagi
    -Cam suyu antifirizli
    -Fren hidroligi
    -Benzin hortumu
    -Bez
    -Buji anahtari,sentil
    -Alyan anahtar takimi
    -WD40
    -Zimpara
    -Sunfix yapistirici

arabanın bagajına bir arabada daha koyacakmışsında sığmamıl o herhalde ama takdir ettim seni aslında bunların hepsi lazım oluyor bazen. ben birde arada giyecek taşıyorum bir kot ve tshirt iyi oluyor üstünüze birşey dökülürse veya pantolonunuz yırtılırsa deiştiriyorsunuz hemen

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.