Şimdi Ara

Araçlarda bulunması gerekenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
11.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: subuti35

herşey tamamda en önemli 2 şeyi unutmuşsunuz 1. si şöför koltuğunun hemen yanında 50 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında bir sopa 2. si bagajda tüfek (modeli sana kalmış pompalı olur tek kırma olur çifte olur ) bunlar olmazsa olmaz

Bendeki 60 cm'lik, bunun bir standardı varmı. Birde Şöför koltuğunun yanına sığmadı da bagaja koysak olmazmı :)
  • Biraz fazla gibi gozukuyor ama olasi yolda kaldigimda ciddi bir parca gerekmedigi surece bu takimlarla bir sekilde arabayi hareket ettirecegim icin varsin bagajda biraz fazla yer kaplasin diyorum. Eski arabalarda parca gorevini tamamen yitirmedigi surece bir sekilde motor calistirilabiliyor hatta gecici olarak alternatif uydurma seyler bile yapilabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

quote:

Orjinalden alıntı: pcdata76

-Icerde 2 kg lik yangin sondurucu

Bagajda ise;
    -Takoz
    -Reflektor
    -Stepne,kriko, + seklindeki bijon anahtari (arabayla gelen biyon anahtarlarinin hicbir zaman ise yaradigini gormedim)
    -Bugu onleyici sprey
    -Kar kureyici
    -Eski H4 fardan yaptigim seyyar lamba,oldukca kuvvetli
    -Yedek ampuller (H4,21W,21/5W)
    -Yedek sigortalar
    -1 lt motor yagi
    -Cam suyu antifirizli
    -Fren hidroligi
    -5 lt su(havalar soguk oldugu icin 5 lt buz desek daha dogru :)
    -Gerektiginde aracin altina girmek icin 2 tane uzeri sunger kapli tahta.
    -Benzin hortumu
    -Bez
    -Lastik basinc gostergesi
    -Buji anahtari,sentil
    -6-7 den 18-19 a kadar yildiz anahtarlar
    -Yildiz tornavida,duz tornavida,torx tornavida,pense,yankeski,kargaburun v.s.
    -Alyan anahtar takimi
    -Civata,somun,rondela,pul,kelepce v.s.
    -Elektrik kablolari,bant,soket v.s.
    -2 tane vantilator kayisi
    -WD40
    -Zimpara
    -Sunfix yapistirici
    -Ameliyat eldiveni(elin kirlenmemesi icin ise yariyor ancak benzine temas edince deliniyor)

Benimkiler biraz abarti sanirim :)
    Bir ara da lastik sisirme pompasi alacagim, en azindan havalari tamamlarken benzinlige gitmek zorunda kalmam.

arabanın bagajına bir arabada daha koyacakmışsında sığmamıl o herhalde ama takdir ettim seni aslında bunların hepsi lazım oluyor bazen. ben birde arada giyecek taşıyorum bir kot ve tshirt iyi oluyor üstünüze birşey dökülürse veya pantolonunuz yırtılırsa deiştiriyorsunuz hemen

• Arkadaşım istanbulda isen

kesinlikle
    levye bulundurcan
    gerisi hikaye
  • korn yaw ben adam gibi süt bulamadım hep silikon milikon diye kıytırık şeyler var. şu senin markayı bi unutmadan yazsan bana çok hayra geçecek valla
  • kornkrunded kardeşş ses geliyor mu pm de atamıyorum profilin gözükmüyor. şunlara bak bakalım hangisinden seninki.

resimleri koyamadım sayfada problem var sanırım birazdan koyacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 30 Aralık 2006; 22:54:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.