Şimdi Ara

ARAÇLARDA CNG KULLANIMI HAKKINDA SON GELİŞMELER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
18.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyuk ihtimal once bol bol CNG patladi haberleri olucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverado

yasak değil,sadece böyle bir mevzuat yok,bununla ilgili ilerleyen günlerde yeni konu açacağım,evden dolum ve cng istasyonu açma hususunda

İnşAllah, çok iyi olur,
    bende kendim kompresör sistemi kurmak konusunda araştırıyorum zaten evden dolum için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Buyuk ihtimal once bol bol CNG patladi haberleri olucak.

evet,lpg nin ilk zamanları gibi önüne gelen bu ürünün montajını yaparsa doğru diyorsun, CNG montajı yetkili bayi sayısı çok sınırlı olacak ,bu ürünler her montajcıya verilmeyecek.
  • pazar günü tuzla'da gördüm bi dönüşüm yeri yeni açılmış şaşırdım ama içinde otobüsler vardı..
  • CNG iyi aslında ama elektrikli modeller üzerinde bu kadar fazla çalışılıyorken CNG'ye sıra gelmez bence. Ki zaten şu an için sadece otobüslerde kullanılan bir sistem.
  • Evdeki gaza zam yapmasınlarda bu yüzden
  • LPG çıktığında benzinin üçte biri maliyeti vardı. Ne zamanki yaygınlaşmaya başladı, bindirdikçe bindirdiler. Bunda da aynısı olur, merak etmeyin.
  • aman diyim doğalgaza bulaşmayın nolur. zaten insanlar 300 liraya zor ısınıyor, birde araçlar kullanmaya başlarsa 600 lirayı bulur. en önemli ihtiyaç olan ısınmayı halktan almayın
  • Sadece otobüslerde yok,şuanda yollarda çok büyük nakliyat firmalarının araçları CNG li bu yüzden mazota gelen zamlardan etkilenmiyorlar,sıradan kamyoncuların bu firmalarla rekabet etmeleri imkansız,CNG li nakliyat firmaları bütün ihaleleri alırlar.
  • Beğenmediğimiz irandaki araçların %85i Lpg ve Cng kullanıyor..
  • İstanbul da Gasitaly CNG montajı yapıyor yerleri Ataşehir de.,önce araç inceleniyor ,eğer uyumlu ise tank hacmine karar veriliyor.4 silindirli araçlar 70 LT 3000 TL ye yapılıyor ve 9 taksit.
    Benzinli aracınızda %65 tasarruf edersiniz.telefonları 0530 640 98 43 SERKAN BEY,0216 471 8 471 GASİTALY
  • Araca kurulumu yapıldıktan motorda ve yan parçalarda CNG kaynaklı arızalara karşı 5 sene garanti verebiliyormusunuz?
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    2 sene normal parça garantisi veriyorlar.Lpg de de 5 sene garanti veren bir firma yok malesef ülkelerde,ancak ilerde motor garantisinin verileceğini düşünüyorum.
  • arkadaşlar merhaba ben bu cng üzerine bir çok araştırma yapıyorum ama bursada bizim burada dolum tesisimiz var benim yolum üzerinde acaba 1.6 dacia sandero aracımıza bunu taktırabilirmiyiz çok merak ettim ama bilgisi olan. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

aman diyim doğalgaza bulaşmayın nolur. zaten insanlar 300 liraya zor ısınıyor, birde araçlar kullanmaya başlarsa 600 lirayı bulur. en önemli ihtiyaç olan ısınmayı halktan almayın

Bunu demeye gelmiştim , olan fakir fukaraya olacak, ağız tadıyla ısınamayacaklar ..
  • standarttt S kullanıcısına yanıt
    istanbulda montaj yapabiliriz veya bolu ya gitmen gerekiyor,araç uyumlu,cambazlar köyündeki istasyonda yakınsa montaj yaptırmaman için hiçbir sebep yok,2500 TL 9 TAKSİT
  • ya peki her şeyi iyice araştırdım iyi hoş güzel ama cng nin satış fiyatı lpg ye çok yakınmış bu konuda bi fikriniz varmı o zaman ne gerek kalacak bu işe ? yani cng nin istasyonda satılan fiyatından bahsediyorum.
  • LPG litre ile satılır CNG metreküp le satılır , lpg nin litresi ortalama 2,70 şuanda CNG nin metreküp fiyatı ortalama 2,60 Bunu litreye göre düşünürsen ,1,60 TL diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: standarttt

ya peki her şeyi iyice araştırdım iyi hoş güzel ama cng nin satış fiyatı lpg ye çok yakınmış bu konuda bi fikriniz varmı o zaman ne gerek kalacak bu işe ? yani cng nin istasyonda satılan fiyatından bahsediyorum.

LPG litre ile satılır CNG metreküp le satılır , lpg nin litresi ortalama 2,70 şuanda CNG nin metreküp fiyatı ortalama 2,60 Bunu litreye göre düşünürsen ,1,60 TL diyebiliriz.
  • evden dolum ile m3 fiyatı 1,14 tl ye gelir peki bu sistem tertibatı ulkemizde yasal mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.