Şimdi Ara

Araclarda ne gibi takıntılarınız var? Ne olmasa da olur sizin için. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hız sabitleyici ve bluetooth olsun gerisi çamurdan olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle tipi ve rengi. Yakışıklı olacak lakin buzdolabı (beyaz) olmayacak. Kaza, boya, aux vs. çok takılmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastikleri iyi olacak. Arabayı çok uzun yollarda bozuk karlı buzlu erimiş asfaltlarda kullanırım. Ve ona göre yazlık ve kışlık lastikler alırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güvenlik 5yıldız olmalı ve yol tutuşu çok iyi olmalı bir de klima olduğu zaman yeterli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olmazsa olmazlarım

Kol dayama
    Hız sabitleme
    Bluetooth veya aux

Olursa çok sevinirim

Adaptif hız sabitleme
    Cam tavan
    Anahtarsız giriş ve çalıştırma
    Geri görüş kamerası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu donanımı bir çok insan kullanmaz ama lafa geldimi o donanım olmalı abi der.. Şimdiye kadarki araçlarımda ki D ve E segmenti dolu paket alırım hep direksiyon ısıtma, masajlı koltuk, koltuk soğutma hepsinden oldu.. Zaten hafızalı elektrikli koltuksuz aracım hiç olmadı hatırlamam hepsi hafızalı elektrikliydi..

Benim vazgeçilmezim aslında üç dört donanım.. Biri koltuk ısıtma aktif yazları bile yeri gelir kullanırım, multi media aşırı düşkünlüğüm vardır o yüzden aldığım hemen hemen bütün araçlarımın ses sistemi ve ana ünitelerini arabaya uyumlu o araba için üretilmiş multimedia lı ana. Ünite ile değiştiririm..

Aydınlatma. Önemli orjinalden bixenon ise sorun yok ama. Halojen ise aldığım araba ki bazı dop dolu paketli araçların farları Halojen olabiliyor onlara zamanında çok mercek xenon şimdi artık led montajları yapmışımdır..

Kolçak zaten demeye gerek yok. Panoramik tavanı sevmem ama. Sunroof olursa güzel olur..

• Analog takıntım var. Ne kadar dijital/elektronik o kadar sorun demek. Bana arıza çıkarmasın, ucuz olsun varsın konforsuz olsun. Yağmur yağarsa silecekleri kendim çalıştırabilirim, sıcak olursa klimayı açarım, durunca el frenini garç diye kendim çekerim.
    Bunun haricinde hepsi sonuçta teneke parçası ve kullanımın %95'i şehir içinde. Bu yüzden ölü yatırım yapmaya gerek yok.

• Konfor konusunda bende tam zıttı her şey insanlar için insanların rahatı konforu lüksü için yapılıyor bizim için yapılıyor uzaylılar için yapılmıyor...

Bu hayatada bir kere geliyoruz ikincisi yok... Popoma Çivi batatcasına her çukurdan geçerken mideme yumruk yercesine arabada sürmemde almam da. Konfor ile elektronik çok ayrı şeyler konfor arabanın izalasyon ve kullanılan malzeme kalitesi. İle orantılı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 1 Mart 2020; 14:12:6 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.