< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Araçlarda neden akü göstergesi yok ! (3. sayfa)
-
-
OBDII'ye takılan aparatlar var onlar da gösterebiliyor. araç biliyor aslında kontak kapatınca kaç km yapmış falan ama bize söylemiyor. benim cama bilgi yansıtan aparat var marşta gösteriyor akü voltunu ben oradan anlıyorum çok mu yatırmışız arabayı diye. günlük işe giderken sorun olmuyordu şimdi iş yeri çok yakın olup yürüyerek gidince hafta sonundan hafta sonuna da olmuyor arada bir dolanmak gerekiyor. akü ondan biter zaten özellikle hava soğukken yatırmayın aracı boşta ya turlayın ya da çalıştırın bir süre.
-
Urban paket egeada mevcut, kadran ekranlarında gezdiğinizde görünüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eski amerikan arabalarında ibreli analog charge - discharge göstergesi olurdu, anlık olarak şarj dinamosunun aküyü besleyip beslemediğini görürdünüz...
-
Kimsede dememiş ki yıl 2023 hala neden otomobiller ilk çalışma için AKÜ'ye ihtiyaç duyuyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 1 Eylül 2023; 12:7:35 > -
Konu eski ancak 2022 Easy Egea’da gördüğümü anımsıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2020 model aracım var 11 bin kmde. şirket aracından dolayı çok binemiyorum. start stop aküsü mevcut. avometre ile ölçüm yaptığımda doluluk oranını anlayabilir miyiz? örneğin aşağıdaki tablo önceki mesajlarda verilmiş. bu tablo start stop akü için de geçerli midir?
11.31V %10
-
Aracın gizli menüsünde olur. Seat'ta var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B5D7FEFF2 -- 1 Eylül 2023; 16:40:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X