Şimdi Ara

araçların iç temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 vw passat araba aldım. ilk kez bu kadar üst modelde bir araba kullanıyorum. Arabanın iç koltuk döşemelerinin temizliğini nasıl yapabilirim. koltuğa oturulduğu anda toz kalkıyor. bu konuda önerisi olan arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum. şimdiden teşekkürler.....

• kendin yapacaksan kuru süpürgenin hortumuyla iice vakumlayacaksın, sonrada halı yıkama makinesi ve onlara ait ii bir deterjanlı bol suyla, sonrada sadece suyla (deterjan kalmasın kumaşta) tekrar tekrar vakum yapcan. koltukların içinde vakumlu sünger olduğundan suyu çekmez zannediyorum. kapılar açık vaziyette bikaç saat beklersen rahatça kururlar.
  • Bence paraya kıy,Sonax veya başka bir markaya temizlik yaptır.Arabayı yeni aldıysan layığıyla bineceksin.Emin ol sadece parayı verirken üzülüyorsun.Aracı alırken aracı tanıyamıyorsun.Yalnız bu işi ucuza yapan yerler kesinlikle vardır.O konuda forumdan diğer önerileri de değerlendir.
  • bence de sonax gibi bir yerde yaptırman daha sağlıklı... çünkü yanlış bir deterjan kullanımı vs anında leke yapabilir ve bu hepten moralini bozabilir. drslim 'in dediği gibi sadece parayı verirken biraz üzülebilirsin ki çok çok uçuk bir fiyatı yoktu son baktığımda bi araştır böyle bir yerde yaptır tavsiyem.. gerçekten çok farkediyor.
  • Sonax, Ziebart, DrVinyl, 3M, Polytop tarzında bir yere yaptır...

Aracı teslim alırken sonuca inanamayacaksın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.