Şimdi Ara

ARAÇTA KIRMIZI RENK HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ ? HER YER GRİ OLMAK ZORUNDA MI !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
25.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni opel astrada ve Mercedes c'de cok güzel duruyor.
    Hatta opele gittigimde kırmızı renk istemiştim ama nasip olmadi.Cok havali duruyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gri arabadan bende nefret ediyorum nasıl bi zevktir bu yahu.
    Ama kırmızıyıda pek sevdiğimi söyleyemem.Sadece BMW ve Ferrari'de alımlı duruyor.
    Diğer türlü BEYAZ
  •  ARAÇTA KIRMIZI RENK HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ ? HER YER GRİ OLMAK ZORUNDA MI !!!

Dayanamadım ne yapiim

Kırmızı renk çiziği çok belli eder ve bence güneşten zamanla solarak pempeye döner, bu sebeple eğer sibirya gibi karlı memlekette oturmuyorsanız açık renkler tercih edilmeli

• kırmızı vtec,c200 amg,s2000 tek geçerim
  • Ben golfe de çok yakıştırıyordum kırmızıyı ama üretimden kalkmıştı alamadım çok spor gösteriyor aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesro09

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

kırmızının en çok yakıştığı araç d-max bence yada eski kasa ızuzu pick-up

birde navaraya çok yakışıyor

evet bir ara adanalı dizisindede vardı içim giderdi görünce

34 ham 02 o nissan türkiyenin a.ş aracı

• Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun bile derler :DDD gri tercih sebebi tozu az göstermesi hemen kirli görünmeyip sahibini az uğraştırması ve sıcak bölgelerde güneş ışığını yansıtması gibi nedenler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kırmızının en çok yakıştığı araç d-max bence yada eski kasa ızuzu pick-up

birde navaraya çok yakışıyor

evet bir ara adanalı dizisindede vardı içim giderdi görünce

34 ham 02 o nissan türkiyenin a.ş aracı

evet evet ham hatırladım hele bombadan kaçarken tozu dumana katmışlardı ya içimin yağları erimişti

• Kırmızı olsun 5 lira fazla olsun.Beyaz ve gri arabalardan bende bıktım artık.Buzdolabı gibi her yerde aynı renk arabalar.
  • şu önceki kasa pasattaki mavide çok iyiydi
  • Bilmiyorum ben ne zaman araba alacak olsam önce kırmızıya bakıyorum. Öncelik her zaman kırmızı bence çok ayrı bir çekiciliği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenjims

Bilmiyorum ben ne zaman araba alacak olsam önce kırmızıya bakıyorum. Öncelik her zaman kırmızı bence çok ayrı bir çekiciliği var

Aracı sıfır aldım. bayiye gittim fiyatta anlaştık dedim beyaz renk istiyorum başka renk kesinlikle almam dedim, adam showroomdaki kırmızıyı gösterdi istersen buna bak kırmızı bu araca çok yakışıyor dedi. bi baktım harbiden süper. kırmızı olsun 5 fazla olsun lafı geçti tabiii orada :D beyaz dedik kırmızıyı aldık çıktık

Mercan Kırmızısı diye geçiyor.
     ARAÇTA KIRMIZI RENK HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ ? HER YER GRİ OLMAK ZORUNDA MI !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 12 Temmuz 2012; 19:18:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antalya1292

Evet kırmızı renk bir araç sizce nasıl bir prestij oluşturur? yeni 3 serisi yada bir a4, c 180 , cruze yada i30 farketmez. bunu her araç için ele alabiliriz. ne düşünüyorsunuz ?

Ben gri renk araçlardan çok bıktım. artık gözümü yoruyor bu renk. siz ne diyorsunuz bu konuda

kırmızı renk ile ilgili şunu diye bilirim en çok ferrariye yakışıyo diğerlerinde biraz vasat tabi bu benim fikrim.
    Gri renge gelince aldığım tüm araçlar gri bıktım bende şahsen gri renk den bir daha ki aracım beyaz olacak inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardasarp -- 12 Temmuz 2012; 19:16:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antalya1292

Evet kırmızı renk bir araç sizce nasıl bir prestij oluşturur? yeni 3 serisi yada bir a4, c 180 , cruze yada i30 farketmez. bunu her araç için ele alabiliriz. ne düşünüyorsunuz ?

Ben gri renk araçlardan çok bıktım. artık gözümü yoruyor bu renk. siz ne diyorsunuz bu konuda

Siz kafadan kurmuşsunuz bile.Kusura bakmayın ama ne alaka kırmızıyla prestij?
  • burada kırmızı araç alırsan taksii diye bağarabilitesi vardır insanların
  • Dün gri bir insignia gördüm arabadan sogudum çok kötü duruyordu yakışmıyordu bazı arabalara her renk yakışmıyor...
  • kırmızı araç almam aldırmam
  • Kırmızı renk için baya bi bekledim, her renk vardı ama kırmızı yoktu alırken.
    Buyurun aracımın rengi;

• Allah nasip ederse yeni alacağım araçta kırmızı renk opsiyonu varsa almayı düşünüyorum. Amarok
  • Hep kırmızı bir mazda 3 um olsun istedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.