Şimdi Ara

ARAÇTA KIRMIZI RENK HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ ? HER YER GRİ OLMAK ZORUNDA MI !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
25.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiesta Elektrik Kırmızısı oldukça güzel.
  • kırmızıı her araca yakışmaz
  • kırmızı c63 black series tek geçerim
  • Bende yeni jetta gri var, bir de leon var ama kirmizi, leona baktikca mutluluk hissdiyorum, jetta guzel ama hislerime leon kadar kesinlikle hitap etmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panda vardı,ondada yakıyodu hani..

ARAÇTA KIRMIZI RENK HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ ? HER YER GRİ OLMAK ZORUNDA MI !!!
  • ne ferrari ne de bmw kırmızı araba deyince aklıma ilk bu geliyor. bir zamanların efsanesi

• valla kırmızı bir c4 sahibiyim üstelik mercan kırmızısı, solar mı diye sordum asla dediler inandım bakalım, asla renksiz araç almam kullanmam. i30 almama sebebim sadece gri araç verebilmeleriydi. hayatımız renksiz be kardeşim üstelik inanılmaz yakışıyor bence araca kırmızı.
  • ama her arabayada kırmızı yakışmıyor rengin tonuda çok önemli....S60 renk seçeneklerine çok uygun turuncusunu görünce bitiyorum kırmızıda çok yakışır...
  • Kırmızı tişört bile giymem, ne arabası..

Şu yeşil size nasıl görünüyorsa kırmızı da bana öyle görünüyor..

• Tonu çok önemli,her kırmızı için aynı şey geçerli değil.
  • bazı firmalar daki kırmızı renk güzel olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Kırmızı tişört bile giymem, ne arabası..

Yesili kirmizi, kirmiziyi yesil diyince...

• Zevk meselesi tabi

• renk farkı vermeyen beleşçilerin rengidir gri
  • Arabada kırmız siyah beyaz bu 3 renkten gerisi yalan
  • kırmızıyı her araç taşıyamaz bence şu marka bu model deyip kullanıcı kitlesini hedef almayalım.

gri ise bakımı en kolay ve her araca yakışabilecek bir renk özellikle de gmüş gri.
  • Çoğu araç beyaz ya da gri. Bakın sizce benim araç hangisi? Bu arada üzerinde bir karış toz vardı. Bir de yıkatsaydım lamba gibi yanıyor ben burdayım diye Sağ arkada örnek bir kırmızı araç va mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Temmuz 2012; 10:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Çoğu araç beyaz ya da gri. Bakın sizce beinm araç hangisi? Bu arda üzerinde bir karış toz vardı. Bir de yıkatsaydım lamba gibi yanıyor ben burdayım diye Sağa arkada örnek bir kırmızı araç va mesela.

evet farkı ortaya koymuş resim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Kırmızı tişört bile giymem, ne arabası..

Renk körlüğü mü var

Bu arada kırmızıdan ben de hiç haz etmem aynı kıyafet olarakk bile baştan yeşil ve kırmızıyı elerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Çoğu araç beyaz ya da gri. Bakın sizce beinm araç hangisi? Bu arda üzerinde bir karış toz vardı. Bir de yıkatsaydım lamba gibi yanıyor ben burdayım diye Sağa arkada örnek bir kırmızı araç va mesela.

w211 bile gri yazıklar olsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.