Şimdi Ara

ARAÇTA KIRMIZI RENK HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ ? HER YER GRİ OLMAK ZORUNDA MI !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
0
Favori
25.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ARAÇTA KIRMIZI RENK HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ ? HER YER GRİ OLMAK ZORUNDA MI !!!

thats mine
  • Eski arabam nasıl renk???

ARAÇTA KIRMIZI RENK HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ ? HER YER GRİ OLMAK ZORUNDA MI !!!
  •  ARAÇTA KIRMIZI RENK HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ ? HER YER GRİ OLMAK ZORUNDA MI !!!

Hayatımın geri kalanında kullnamk istediğim renk ve araba. muhtemelen bir aksilik olmassa satmaycağım
  • 2 gün önce pembe e coupe gördüm yeni modelinden jantlarıda siyaha boyamıştı araç gördüğümde park halindeydi 15 dk sonra ( yaklaşık) beni kötü asvalt kaplı bi yolda sollamasıyla şaşırdım acıdım o yolda nasıl öle gittiğine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Çoğu araç beyaz ya da gri. Bakın sizce benim araç hangisi? Bu arada üzerinde bir karış toz vardı. Bir de yıkatsaydım lamba gibi yanıyor ben burdayım diye Sağ arkada örnek bir kırmızı araç va mesela.

burası bursa tofaş fabrikasının otoparkı mı :)

kırmızı araç bakımı zordur, çok çabuk çizilir, çizildiği zaman da boya harita gibi olur.. o yüzden en temiz beyaz veya gri tercih edilir genelde, tüketici algısı böyle , değiştrmek zor..

sizin arac hangi kırmızı bilmemde park yerinde aşağıda kırmızı ile işaretlediklerimi almayacaksın. abi otopark görevlisi gelecek al kardeşim paranı diyecek git birdaha buraya parketme diyecek. onda insan çizgiyi geçmeden nizami parketmiş 2 tane kendini bilmez yamuk yumuk koymuş gitmiş

• Benim arac kirmizi renk trafikte cok dikkat cekiyor ve farkli oluyorsun 2.el derdim olmadigi icin aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc
    sizin arac hangi kırmızı bilmemde park yerinde aşağıda kırmızı ile işaretlediklerimi almayacaksın. abi otopark görevlisi gelecek al kardeşim paranı diyecek git birdaha buraya parketme diyecek. onda insan çizgiyi geçmeden nizami parketmiş 2 tane kendini bilmez yamuk yumuk koymuş gitmiş

Benim araç imzamdaki konuda detayı var ama söyleyim tam ortadaki boracay mavi olan. Lamba gibi yanıyor ve yeni aveo bir araya gelince görmeniz gerekiyordu.

Ayrıca kırmızı bence camarolara da çok yakışıyor.

Bu da benim aracın kırmızısı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Temmuz 2012; 22:04:13 >

• Kirlenmesi dışında herşeyi güzel
  • Gri ve beyaz arabaları pek sevmem ama temiz bulduğum için gri almak zorunda kaldım.

Siyah favorimdir.

Ama vişne çürüğü rengini arabaya göre her türlü tercih ederim.(Misal üst imzadaki i20 rengi)

Beyaz arabadan nefret ederim.

Gri den nefret etmesemde sevmem pek fazla çünkü çok sıradan fakat Granit Gri yi çok severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 13 Temmuz 2012; 22:39:48 >

• kırmızı araç kullanıcımızda baya varmış
  • bence civic(2005-2006)'ya çok yakışıyor(vişne çürüğü olan)
  • Benim aracım Granit Gri. Piyasada bolca kırmızısı mavisi siyahı vs varken zar zor buldum. En son alacagım renkte kırmızı olurdu heralde. Spor otomobil dısında büyük konusmayayım ama kırmızı ve yeşil almam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenjims

Bilmiyorum ben ne zaman araba alacak olsam önce kırmızıya bakıyorum. Öncelik her zaman kırmızı bence çok ayrı bir çekiciliği var

Aracı sıfır aldım. bayiye gittim fiyatta anlaştık dedim beyaz renk istiyorum başka renk kesinlikle almam dedim, adam showroomdaki kırmızıyı gösterdi istersen buna bak kırmızı bu araca çok yakışıyor dedi. bi baktım harbiden süper. kırmızı olsun 5 fazla olsun lafı geçti tabiii orada :D beyaz dedik kırmızıyı aldık çıktık

Mercan Kırmızısı diye geçiyor.

Hocam güle güle kullan maşallah Çok güzel durmuş çok yakışmış yahu

• kırmızı jazza çok yakışıyor
  • quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum ben ne zaman araba alacak olsam önce kırmızıya bakıyorum. Öncelik her zaman kırmızı bence çok ayrı bir çekiciliği var

Aracı sıfır aldım. bayiye gittim fiyatta anlaştık dedim beyaz renk istiyorum başka renk kesinlikle almam dedim, adam showroomdaki kırmızıyı gösterdi istersen buna bak kırmızı bu araca çok yakışıyor dedi. bi baktım harbiden süper. kırmızı olsun 5 fazla olsun lafı geçti tabiii orada :D beyaz dedik kırmızıyı aldık çıktık

Mercan Kırmızısı diye geçiyor.

Hocam güle güle kullan maşallah Çok güzel durmuş çok yakışmış yahu

teşekkür ederim.Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin. Bende çok beğenerek aldım aracımı :)

• 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun.

• Bravo'ya da yakışıyor hani. Ama itiraf etmek gerekirse bakımı zor bir renk.
  • cruze ye kırmızı çok yakışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 14 Temmuz 2012; 15:06:55 >

• bende kırmızı asx düşünüyorum nasıl sizce solamsından korkuyorum en az 6-7 yıl binecemde
     ARAÇTA KIRMIZI RENK HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ ? HER YER GRİ OLMAK ZORUNDA MI !!! ARAÇTA KIRMIZI RENK HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ ? HER YER GRİ OLMAK ZORUNDA MI !!!

• Kirmizi olsun 3 kurus fazla oldun diyenlerdenim. Hatta minibusumun de resmini atmistim bulursam koyarim da boyasi degil ic mekan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.