Şimdi Ara

ARAÇTAKİ ŞU ŞIKLIĞA BAKARMISINIZ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hala da neoplan.
  • yenilerin hiçbirinin kaloriferi orta kapıdan sonrasını ısıtmıyor
  • Bende merak ettiğim birşeyi sorayım bari.CD şeklinde bir kağıt var şöförler sık sık değiştiriyor.O nedir ne işe yarar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Bende merak ettiğim birşeyi sorayım bari.CD şeklinde bir kağıt var şöförler sık sık değiştiriyor.O nedir ne işe yarar?

Takograf'ın kaydı olması lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Bende merak ettiğim birşeyi sorayım bari.CD şeklinde bir kağıt var şöförler sık sık değiştiriyor.O nedir ne işe yarar?

Takograf'ın kaydı olması lazım...

Bende öyle tahmin ediyordum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

ben otobüs tutkunuyum. kullanmak için otobüs kiralamak istiyorum ama kimse vermiyor. parası neyse verecem diyorum ama olmaz şoförlü veririz diyorlar

sahibindende 300den 1000 liraya kadar travegolar var kiralık.Şöförsüz verirler mi bilmiyorum ama illa veren birisi çıkar
  • quote:

Takograf kaydı. Bütün hızları vs. kaydediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Mitsubishi Maraton'ları çok severdim.

ARAÇTAKİ ŞU ŞIKLIĞA BAKARMISINIZ!!!

Hala da çok severim, orası ayrı :)

Ben de severdim onları. Rahat otobüsler, sürekli sağa sola salınırlardı. MAN'lar da (Süperman :) öne arkaya salınırlardı. Mercedes'ler pek salınım yapmıyor ama koltukları rahat değilse, rahat değiller. Travego'nun alçak versiyonuna denk gelmiştim, o fena değidi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

ben otobüs tutkunuyum. kullanmak için otobüs kiralamak istiyorum ama kimse vermiyor. parası neyse verecem diyorum ama olmaz şoförlü veririz diyorlar

sahibindende 300den 1000 liraya kadar travegolar var kiralık.Şöförsüz verirler mi bilmiyorum ama illa veren birisi çıkar

vermiyorlar. geçen yıl sahibinden dahil 10 a yakın yeri aradık. telde tabi ne demek diyorlar sonra biz "ama biz kullanacağız"deyince o şekilde vermiyoruz diyorlar

Anlamıyorum normal binek otomobil kiralayabiliryoruz. ama otobüse gelince kimse vermiyor ki aradıklarımız büyük firmalar. Otobüsleri yiyeceğiz sanki....

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

bunun üzerine otobüs tanımam

Setra Ve Mercedes Travegonun üstüne araba tanımam

• quote:

takograf kağıdı.

aracın kaç km hızla kaç saat boyunca gittiğini,hangi saatlerde durduğunu vs kaydeder...

/>
  •  ARAÇTAKİ ŞU ŞIKLIĞA BAKARMISINIZ!!!

Böyle otobüs olamaz HARİKA VARAN
  • tam yüklü O403 bayır yukarı giderken bile deli gibi çekerdi şimdikiler de hele neoplanlarda falan yok öyle canavar motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 24 Haziran 2012; 1:11:24 >
  •  ARAÇTAKİ ŞU ŞIKLIĞA BAKARMISINIZ!!!

çok asil geldi gözüme nedense
  • Yeni maraton çıkmış arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O403 V8 efsane araç otobüs piyasasının gelmiş geçmiş en iyisidir üstüne tanımam rampası düzü gidişi rahatlığı körük sesleri bagaj kapisetesi yüksekliği rahatlığı O304'ten sonra devrimdi resmen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.