Şimdi Ara

ARAÇTAKİ ŞU ŞIKLIĞA BAKARMISINIZ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk jenerasyon O403 ler ve fortunalar mega fortunalar çok şekil.. çok paralar ama

ilk kasa O403

fortuna

• otobüs denince aklıma ilk scania gelir. efsaneydi bence:

sonrasında ise neoplan:

• @Tranquilizer

inan bence neoplanlar filan sadece etiket reklam aracı bir 403 ün yerini tutmaz 403 bu iş için biçilmiş kaftan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: O403

@Tranquilizer

inan bence neoplanlar filan sadece etiket reklam aracı bir 403 ün yerini tutmaz 403 bu iş için biçilmiş kaftan..

Kamil Koçta hala birtane O403 İzmir arabası var.Arada bir denk geliyor hakikaten çok rahat
  • Belki alakasız ama man fortunanın ön tarafı bana bunu anımsattı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercngc -- 5 Nisan 2012; 5:23:09 >
  • ben otobüs tutkunuyum. kullanmak için otobüs kiralamak istiyorum ama kimse vermiyor. parası neyse verecem diyorum ama olmaz şoförlü veririz diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

ben otobüs tutkunuyum. kullanmak için otobüs kiralamak istiyorum ama kimse vermiyor. parası neyse verecem diyorum ama olmaz şoförlü veririz diyorlar

favorin nedir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende şu eski Mitsubishi safirlere bayılıyordum. halada yazlık yerlerde çok fazla kullanılıyor.
  • bunun üzerine otobüs tanımam

• quote:

quote:

ben otobüs tutkunuyum. kullanmak için otobüs kiralamak istiyorum ama kimse vermiyor. parası neyse verecem diyorum ama olmaz şoförlü veririz diyorlar

favorin nedir..

tek favorim yok. bir iki tane var. Kafadan 403 var bir kere...Setra S417 HDH, Mercedes Travego.

Bunların dışında Mitsubishi Marathon kullanmak istiyorum. Bunların motor seslerine hastayım

• Mitsubishi Maraton'ları çok severdim.

Hala da çok severim, orası ayrı :)

• çek retarderi kaptan....
  • Maratonların koltukları biraz rahatsızdı..

Ben 403 ün yokuşlarda bayılmadan gitmesine hastayım..
  • Ben nedense hiç bir Mercedes otobüsün koltuğunda rahat edemiyorum. 403'lerin koltukları rahat gelmezdi, Trevego'larda rahat gelmiyor.

En çok Setra ve Neoplan'larda rahat ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Mitsubishi Maraton'ları çok severdim.

Hala da çok severim, orası ayrı :)

kimse bize otobüs kiralamayınca (bir arkadaş daha var otobüs tutkunu)ben bir ara 10 bin TL civarı eski otobüs almaya niyetlendim. Ama bu paraya alınacak otobüsün çok masraf çıkaracağını öğrendim. Bir de en ekonomik otobüsün 100 km'de 30litre mazot yaktığını öğrenince vazgeçtim gibi..

Ama belli olmaz. İleride bir çılgınlık yapabilirim...

işin bir de toplumsal tarafı var. daha doğrusu çevrenin size vereceği tepki var. Eski bir amerikan, otobüs yani sıradışı bir araç alınca başta aileniz dahil çevrenizdekiler size "üşütmüş" gözüyle bakıyor.

sırf bu yüzden ABD'de yaşamak isterdim..

• Kral geldi, açılın bakalım.

• quote:

İlk jenerasyon O403 ler ve fortunalar mega fortunalar çok şekil.. çok paralar ama

ilk kasa O403

fortuna

meymenetsizlere bak otobüs denince scania gelir aklıma ilk önce

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Ben nedense hiç bir Mercedes otobüsün koltuğunda rahat edemiyorum. 403'lerin koltukları rahat gelmezdi, Trevego'larda rahat gelmiyor.

En çok Setra ve Neoplan'larda rahat ediyorum.

Aynen mercedeslerin kotukları çok rahatsız edic.
  • quote:

quote:

quote:

favorin nedir..

tek favorim yok. bir iki tane var. Kafadan 403 var bir kere...Setra S417 HDH, Mercedes Travego.

Bunların dışında Mitsubishi Marathon kullanmak istiyorum. Bunların motor seslerine hastayım

Ben de çok severim otobüsleri, Mercedes Benz hadımköy fabrikasında staj yapmıştım işletme içerisinde, yürüyen bant yok, direk otobüsleri yürütüyorlar. 10 metre kadar dümdüz 0403 kullanmışlığım var

Bir de yol testine çıkan bir 0403 otobüsle hezarfen havaalanı yanındaki yolda 160km kadar hız yaptık, profesyonel test şöförüyle. Otobüse daha koltuklar takılmamıştı, ön taraftaki merdiven çıkışının oraya oturmuştum çok zevkliydi. Şimdi birileri çıkar kadran 125 nasıl 160 yaptın der açıklayayım, araca ek olarak GPS üzerinden hız ölçen dijital takometre takılıydı hızı ölçmek için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.