Şimdi Ara

Araçtan gelen kum/taş sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Aracımdan başlıkta da bahsettiğim üzere kum/taş sesleri geliyor. Sağ ve sol ön teker tarafından geliyor genelde bu sesler, sanki taşlı bi yolda gidiyormuşum da teker içeriye kum atıyormuş gibi. Sorun ne olabilir acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lastik dişleri arasında kalan kum /taş araç hızlandıkça merkez kaç kuvveti nedeniyle yerinden çıkıp çamurluk içine vuruyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşaat ve hafriyat kamyonları,beton mikserleri 24 saat yollarda ve yolda giderken üzerinde taşıdıklarından yollara da dökülüyor,ve tabii ki bunlar temizlenmiyor...Çıkan ses o çakıl,mıcır,kum sesleri...
  • Araç megane 4 mü

• Aracına bir bak çamurluğu kırılmış, düşmüş mü. Çamurluk düştüyse tekerden sıçrayan ne varsa çıtırtı, tıkırtı yapar.

Yok eğer çamurluk düşmediyse ve aşırı çamurlu, şantiye araçlarının geçtiği güzergahlardan geçmiyorsan araçta ciddi bir yalıtım zaafı var demektir. Rahatsız oluyorsan çamurluk içine pütür artırabilirsin veyahut yalıtım malzemesi ile kaplayabilirsin, çok maliyetli olmayacaktır...

• usb U kullanıcısına yanıt
    Dikkatli kontrol edeceğim, üstünkörü baktığımda tekerlerde taş, kum vs. yoktu.

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Değişik güzergahlarda da oluyor maalesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön konsoldan gelen boncuk sesi
    11 ay önce açıldı
    ARAÇTAN GELEN ÇOK TUHAF SES
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ezio Da Firenze kullanıcısına yanıt
    Hayır :)

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Dikkat edeceğim, üstünkörü baktığım kadarıyla ne çamurlukta ne de lastiklerde bir sorun gözükmüyordu.

• Yalıtımdan kaynaklanıyor benim clioda da geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

Aracına bir bak çamurluğu kırılmış, düşmüş mü. Çamurluk düştüyse tekerden sıçrayan ne varsa çıtırtı, tıkırtı yapar.

Yok eğer çamurluk düşmediyse ve aşırı çamurlu, şantiye araçlarının geçtiği güzergahlardan geçmiyorsan araçta ciddi bir yalıtım zaafı var demektir. Rahatsız oluyorsan çamurluk içine pütür artırabilirsin veyahut yalıtım malzemesi ile kaplayabilirsin, çok maliyetli olmayacaktır...

Çamurluk derken? Davlumbaz mı demek istedin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uyuntulu

quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

Aracına bir bak çamurluğu kırılmış, düşmüş mü. Çamurluk düştüyse tekerden sıçrayan ne varsa çıtırtı, tıkırtı yapar.

Çamurluk derken? Davlumbaz mı demek istedin?

Evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.