< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 17 Ekim 2024; 21:29:0 > |
Camdan gelen şıngırtı sesi ve titreme
-
-
Sağ ön cam dediğiniz yolcu camından bahsediyorsunuz sanırım. Cam filmi sırasında fitil sökme mevzusunu ben duymadım belki modelden modele değişiyordur peşin konuşmamak lazım ancak fitil sökme ihtimali çok zor.
Bir de yüksek hızdan kastınızı öğrenebilir miyim. Mesela >130km/h mı yoksa 80-90 km/h arası mı?
-
Evet ön koltuktaki yolcu camı aslında bahsettiğim. Videoyu çektiğim hız 100-110 km arası. Daha öncesinde bu ses pek duyulmuyor.
-
Hocam ben araç tamir ustası değilim, tamamen tecrübe kaynaklı yorum yapacağım bu dümdüz trim sesi. Koltuk-kapı arasına kaçan bir şey var mı kontrol edin. Emniyet kemeri yamuk duruyor veya tokası bir yere takılmış olabilir. Ya da koltuk ceplerinde kutu tarzı bir şey var mı. Bu sesin camdan geldiğini asla düşünmüyorum bu ses içeriden geliyor.
-
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hocam. Arayıcı bir kapsamlıca kontrol edeyim o zaman.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X