Şimdi Ara

camdan gelen tıkırtı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sanırım aracımın sağ ön camından tıkırtılar geliyor.ben önce dikiz aynasından geliyor sandım fakat cam kapalıykende tıkırtı sesi var.araç 2012 model olup henüz 16.000 km de...daha önce böyle bişey başına gelen varmıydı ve neden kaynaklanır.teşekkürler.

• kapının içinde camı tutan fitil yerinden kaymış olabilir...
  • Amortisorleri de kontrol ettirmekte fayda var. Patladığında lıkırtı şeklinde bir sese sebep oluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camı çok çok az bir şekilde indirim aynı tıkırtı geliyorum bir deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

arkadaşlar merhaba
    sanırım aracımın sağ ön camından tıkırtılar geliyor.ben önce dikiz aynasından geliyor sandım fakat cam kapalıykende tıkırtı sesi var.araç 2012 model olup henüz 16.000 km de...daha önce böyle bişey başına gelen varmıydı ve neden kaynaklanır.teşekkürler.

Garantisi yok mu? Hiç uğraşmayın verin servise bulsunlar yapsınlar :) Cam mekanizmasından olabilir,cam kısmına hava veren plastik parçadan olabilir,döşemeden olabilir vs vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: winniesertan

quote:

Orijinalden alıntı: samil422

arkadaşlar merhaba

Garantisi yok mu? Hiç uğraşmayın verin servise bulsunlar yapsınlar :) Cam mekanizmasından olabilir,cam kısmına hava veren plastik parçadan olabilir,döşemeden olabilir vs vs...

Öyle kolay olmuyor ne yazık ki.
    Sonrasında tikirtilar dahada artabiliyor tecrube ile sabır yani.

• Benim aracında aldığından beri var. Servise gidiyorum. Artık spreymi sıkıyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum. 1 ay ses seda çıkmıyor. Sonra tekrar başlıyor. En sonunda pes ettim. Alışmaya çalışıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön konsoldan gelen boncuk sesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekkür ederim.sanırım volvolarda bu tıkırtı kronik bir sorun.daha öncesinde bende duymuştum.servise gittiğim zaman soracam.dediğiniz gibi yapacaaz derken daha da beter oluyor bazen küçük sorunlar...:(
  • herkeste var bu sorun yıllar önce yine yazılıp çizildi...2009 model benim aracım...aldığımdan beri var ama en son ne zaman ses duydum hatırlamıyorum..sanırım kesilmiş bile olabilir..umursamayın...
  • evet doğru söylüyorsunuz şu an ses,tıkırtı,gıcırtı vs kalmadı kendi kendine düzeldi:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.