Şimdi Ara

Aracustucadir0133 Instagram Adresli Satıcı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeri Adana'da olan aracustucadir0133 isimli Instagram ve sahibinden.com satıcısından 07.06.2023 tarihinde araç üstü çadır satın aldım. IBAN'ına EFT ile gönderdiğim ücreti maalesef kesinlikle hak etmiyor tarafıma teslim edilen ürün. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ücreti gönderene kadar ilgi alaka çok iyi. Fakat ücreti gönderdiğiniz an kendisinden maalesef hizmet alamıyorsunuz.

Size yaşadığım süreci daha detaylı şekilde aşağıda anlatıyor olacağım ; kendisi ile Instagram'dan iletişime geçerek ve anlaşarak ürünü sipariş verdim. Araç üstüne yapılacak kurulumu görüntülü olarak 15 dakikada halledebileceğimiz bilgisini verdi bana. Çadırın 5 yıl garantisi olduğunu ve 4 kişilik olduğunu belirtti. Sonrasında 5 yıl garanti sözleşmesini yoğunluğundan dolayı 3 gün sonra göndermesiyle süreç başladı.

Çadır tarafıma teslim edildikten sonra kendisine yazıp cuma akşamı kurulum için müsait olup olmadığını sordum. Müsait olduğu bilgisini aldım ve iş çıkışı eve geçerek çadırı arabamın yanına babamın yardımı ile birlikte taşıyarak kendisini aradım. Montajda olduğunu birazdan arayacağını belirterek 1 saat kadar bekletti. Bir sonraki arayışımda duşta olduğunu ve 10 dakikaya kadar döneceğini belirterek 40 dakika daha bekletti. Tabi ki bu esnada havada karardı. Sonrasında beni arayarak " sen zaten akıllı adamsın böyle böyle yap beni geri ara" diyerek telefonu kapattı. Sonrasında biraz uğraşarak birkaç fotoğraf attım ve geri aradım. Kendisi bana " bu iş akşam vakti yapılacak iş değil, göremiyorum hiçbir şey, şimdi yengenle buluşmaya gidiyorum" diyerek maalesef yardımcı olmayıp pazar günü yapabiliriz cevabını verdi. Babamla farklı yerlerde oturduğumuz için çadırın kurulumunu babamla uğraşarak tam 2 saatte yapabildik. Ki zaten kendisi de o kadar profesyonel çalışıyor ki pazar günü hiç aramadı sağ olsun :)

3 gün sonra denemek için bir ormana giderek çadırı açtım. Fakat çadırın merdivenlerinin ayak vidaları tamamen uydurma olup kendi ölçülerinde olmayıp çadırı açtığımda tutmakta zorlanıyordu. Ve de vidaların bağlı olduğu demir ayaklar yamulmuştu. Durumu kendisine bildirdim fakat aldığım cevap ;

"onların öyle olması gerekiyor, yoksa merdiven açılmaz"

Bunun üzerine bir mobilyacıya giderek gösterdim merdiveni ve 300 TL karşılığında merdiveni söküp ayaklarını değiştirip uygun vidalarla monte etti. İşin daha da komiği parçalarımı kendisini uyarmama rağmen eksik gönderdi. Ayakkabılık cüzdanlık ve 1 adet pencere demirini göndermemiş kendisi. Oyaladı beni ve göndermedi.

Sizlere tavsiyem bu gibi satıcılardan ürün alırken dikkat edin. Sonrasında benim ağrıyan başım gibi sizinkilerde ağrıyabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.