Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Arada kaldım arkadaşlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araba alma arifesindeyiz. Dizel araçların fiyatından ötürü benzin otomatiklere yöneldik. 3 araç arasında kaldık sizlerin görüşlerinizi de almak istiyorum.
    1. Seçenek Honda civic 1.6 elegance
    2. Seçenek Ford focus titanium 1.6 powershift
    3. Seçenek Seat leon 1.2 tsi style +Style Plus + alcantra koltuk + Media plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bende çok kararsız kaldım hocam bence mazda 3 bakın bi

• Honda Civic otomatik şanzumanda üzerine tanımam..

Alttaki link'e göz atın derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_58259699/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 6 Eylül 2013; 16:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siklopentan

Merhaba arkadaşlar araba alma arifesindeyiz. Dizel araçların fiyatından ötürü benzin otomatiklere yöneldik. 3 araç arasında kaldık sizlerin görüşlerinizi de almak istiyorum.
    1. Seçenek Honda civic 1.6 elegance
    2. Seçenek Ford focus titanium 1.6 powershift
    3. Seçenek Seat leon 1.2 tsi style +Style Plus + alcantra koltuk + Media plus

Bence araçları gidip görün test edin. Ayrıca focus ve civic karşılaştırılır ama leon farklı tarzda bir araç yani sedan mı hb mi istediğinize karar verin. Benim bu araçlar arasında tercihim civic olur şanzuman sorunsuzluğu ve lpgli sattıkları için.

• Bugun tüm araçları gittim ve gördüm zaten ondan ötürü biraz kararsızım Ford un sürüş dinamiği daha iyi civic daha güvenilir ve konforlu seat leon da daha az yakıt tüketiyor insan haliyle kararsız kalıyo. Sedan modellere daha çok ilgim olsa da seat leonun görünüşü düşündürüyor

• Leon ayrı bir tutku hocam zaten ama yapılan bu zamlar onu da vurdu ve ankaradakı bayi yeni yapıldı ve tek bir satış temsilcisi var çok ilgisiz o da herkesi sallıyor başından fiyat istedim zor verdi. Vw baktınız mi hocam golf 1.2 tsi için?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

Leon ayrı bir tutku hocam zaten ama yapılan bu zamlar onu da vurdu ve ankaradakı bayi yeni yapıldı ve tek bir satış temsilcisi var çok ilgisiz o da herkesi sallıyor başından fiyat istedim zor verdi. Vw baktınız mi hocam golf 1.2 tsi için?

Hocam golf için bayiye gittim ancak bayide 3 tane caddy 1 tane amarok ve bir tane satılmış cc vardı başka araba yoktu . Seat bayiideki satış danışmanı bizimle de pek muhatap olmadı zaten çok ilgisizdi ve ancak 500 tl indirim yaptı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Leon ayrı bir tutku hocam zaten ama yapılan bu zamlar onu da vurdu ve ankaradakı bayi yeni yapıldı ve tek bir satış temsilcisi var çok ilgisiz o da herkesi sallıyor başından fiyat istedim zor verdi. Vw baktınız mi hocam golf 1.2 tsi için?

Hocam golf için bayiye gittim ancak bayide 3 tane caddy 1 tane amarok ve bir tane satılmış cc vardı başka araba yoktu . Seat bayiideki satış danışmanı bizimle de pek muhatap olmadı zaten çok ilgisizdi ve ancak 500 tl indirim yaptı

Ahaha vw tok satıcı hocam amarok a talip olsaydınız sizde hocam gerçekten seat korkunç indirim yapmış hocam :-D

• İç hacim ve bagaj yeterli geliyorsa Focus daha iyi bir seçenek, illa daha geniş bir araç olsun diyorsanız da Civic.
  • quote:

quote:

quote:

Ahaha vw tok satıcı hocam amarok a talip olsaydınız sizde hocam gerçekten seat korkunç indirim yapmış hocam :-D

Ayrıca Hyundai e de gittim ama söylendiği kadar kaliteli gelmedi

• En iyi otomatik vites honda, %100 lpg uyumlu motor ile dizel ekonomiside yaratılabilir istenirse. İç hacmide yeterince geniş. Kısacası Honda
  • honda çok iyi bir seçenek ama hem fazla yakması ve 0-100 12 saniye bilemedim 1.2 tsi 105 ps bence şuan size gider hocam hyundai de kalite aramamak lazım çok
  • siklopentan S kullanıcısına yanıt
    Bu üçü arasından benim tercihim Civic olurdu. Bi de fabrika çıkışlı LPG oldumu, tamamdır.
  • Orijinalden alıntı: siklopentan

Civic her anlamda ömürlüktür motor olsun şanzıman olsun ama bir türlü japon kalitesine(sert plastik ince sac vs. ...) alışamadığımdan focusla leon arasında tercih yapmanızı öneririm ikiside sizi pişman etmez tercihen dolu bir leon iyi gider...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.