Şimdi Ara

Arada Kaldım - Klima Tavsiyesi - Arçelik 24.000 / York 18.000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evim zemin ve zemin üstü olmak üzere 2 katlı ve 2. katındayım. Dam kısmında herhangi bir çatı yada kapalı bir alan yok. Ev Adana da. 19 m2 odamız var ama son kat olması dolayısı ile 12.000 BTU baymak soğutmakta zorlanıyor. Bu nedenle 18.000 yada 24.000 btu düşünüyorum. Yalnız BTU yüksekliğinden ziyade, bana sağlamlık, düşük arıza oranı, performans ve servis hizmetlerinin olabildiğince sıkıntısız olması önemli. Baymak sanırım zorlandığı için f1 hatası veriyor ve çok mağdur ediyor. Yeni doğan olacak 1 aya evin içerisinde. Evimiz de ne yazık ki sadece doğu cephesi açık ve kuzey güney cephelerinden bitişik nizam bir ev. Yani yazın yanıyor, kışın donuyor. Dediğim kriterlere istinaden sizce;

Arçelik 24320 23000 Btu A++ İnverter Duvar Tipi Klima mı?

Yoksa

YORK AMAZON DUVAR TİPİ YJHJZH018BARXAFC 18.000 BTU İNVERTER KLİMA

Ya da sizin tavsiyeniz var mı bunların dışında?
    Fiyatlara gelirsek York 3500 TL Arçelik ise 4000 TL fiyatlı.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Merhabalar. Daha hızlı cevap alabilmeniz adına ileriki mesajlarınız için sizleri "Klima Tavsiyesi" konusuna davet ediyorum.

19m2 alanda çatı kat olması sebebiyle 18000 btu'luk cihaz olabilir,ancak 24.000 aşırı gelecektir markası farketmeksizin.

York Amazon serisi Haier üretimidir. Ancak biraz eski bir seri. York markasını düşünüyorsanız,bütçeniz yeterli ise Sierra serisini,ardından Monterosa serisini tavsiye edebilirim.

Arçelik de soğutma ağırlıklı olduğunda düşünülebilir ancak ilk alternatiften sonra sıraya alınabilir.

Saygılarımla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya d sınıfı öneri
    9 yıl önce açıldı
    17.000'e kadar araç tavsiyesi..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.