Şimdi Ara

Arada kaldım ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alacağım kulaklık hakkında uzun araştırmalar yaptıktan sonra bu üçü arasında kaldım. ne önerirsiniz?

1.Razer hammerhead Pro (yaklaşık 220 tl)

http://www.donanimhaber.com/kulaklik/haberleri/Razerdan-oyunculara-ozel-kulak-ici-kulaklik-Hammerhead-Pro.htm

2.JBL J33i (J33 ten farkı ne bilmiyorum açıklarsanız sevinirim) (yaklaşık 210 tl)

http://forum.donanimhaber.com/m_72824540/tm.htm

3.Sennheiser cx-400 ii precision(yaklaşık 190 tl)

http://forum.donanimhaber.com/m_50690893/tm.htm

genel olarak bass,elektronik,J-Pop ve Rock dinlerim

yorumlar için şimdiden teşekkürler.

• Dostum, öncelikle Allah'ın selamı üzerine olsun ve sonra da eklerim ki;
    Ben de senin gibi bass isteyen ve bu istegi karşılarken de tizler ucup gitmesin diyen birisiyim.. Ve belirtmiş olduğun kulaklıklardan sennheiser cx400-ii aldım ve kullanıyorum. Zaman geçtıkce cok daha ıyı ses alıyorum.. Ayrıca kablo üstünde ses ayar kısmı, klipsi, adaptörlü ve adaptörsüz olmak üzere s,m,l olmak üzere toplamda 6 çift kulaklık aparatı ve şık deri kılıfı da cabası.. Ses yalıtımı müthiş oluyo adaptörlü L kulaklık aparatıyla ve kulaktan düşme gibi birşey kesinlikle yok. Sennheiser için max 200 tl bütçeli birisi için alınabilecek en iyi kulak içi kulaklık oldugunu hiç çekinmeden soyleyeyım sana. Çünkü, direk sennheiser yetkili satıcısı metan a gittim ve ellerinde kulak içi hangi ürünler varsa deneme odasında hepsini denedim.. ( cx 500, cx 300, cx 300 ii, cx680, cx 275s , cx 200 ) gibi. Ben bu kulaklıgı LG G2 cihazımda kullanıyorum ve bu cihazla o farkları aldıysam iyi bir mp3 çalarda kesinlikle fazlasıyla alırsın.. Diğer markaları bilmiyorum ama.. Onlar hakkında yorum yapamam.. İnşallah yardımcı olmuşumdur.

• hocam kusura bakma ama ordaki hiçbir kulaklığı almiycam,

bir arkadaşın isteği üzerine "Beats Solo HD" aldım. inşallah haftaya pazartesi elimde olacak kulaklık.
    ginede yorumun için teşekkürler.

• seyahdoo kullanıcısına yanıt
    Hmm onun tarzı farklı ama usta, ben ne bileyim taç kulaklık olur kabul edeceğini, söylediklerinin hepsi kulak içi oldugundan ve fiyat aralığı olaraktan 200 civarlarında bişey düşündüğünü belirttiğin örneklerden tahminen, bunları önermiştim :) senin almış oldugunun hem tarzı hem fiyatı çook farklı :D :D

Taç kulaklıklarda da sennheiserın hd serileri çok güzeldi ( fiyat performans olarak ). 600 tl civarı çok fazla bi kulaklık için.. ama sevdalısıysan ve maddi sıkıntı yoksa olabilir tabi bişey diyemem :)

Her koşulda hayırlı olsun güle güle kullan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekolog -- 6 Ocak 2014; 22:08:47 >
  • hocam be naslında bu yazdığım sennheiseri alıcaktım ama arkadaş ucuza bulmuş ısrar etti, ondan dolayı aldım.-bana toplamda 350 tl ye maloldu- ancak sonra kulaklıkla ilgili incelemeleri filan okuyunca vazgeçtim ama şimdi gine arada kaldım be hocam... ciddi ciddi paraya kıyıp solo hd yi alsammı yoksa yukardaki sennheiseri alsammı?

(bu arada bi sorum var, sennheiseri bilgisayara takıpta bilgisayarda onun mikrofonunu kullanabilirmiyim? razerda oluyomuş.)
    Yazdığın sennheiser cx400-ii mikrofonsuz kulaklık hocam ben de aynısını aldım zaten. Pc de oyun kulaklıgı olarak kullanabilirsin, yalıtımı on numara, tiz ve bass dengesi ve tonu on numara, lakin mikrofonu yok..

Ama zaten çook uçuklara değil biraz üst düzeyde kulaklıklarda taç kulaklık almış olursan eğer daha kuvvetli sesler alırsın ve birçok markanın hd serilerinde oldugu gibi kulagı içine alan bir yapıda kulaklık kısmı oldugundan muthıs bır yalıtım alırsın. Yani bunlar için beats almaya gerek yok bence. Ayrıca şaşırdım 350 tl ye iyi bulmuş yani biraz şüphelendim açıkçası.. Ama dedim ya o bile fazla açıkcası.. Bakma yaklaşık 200 tl de cx 400 ii ama ben şu düşünceyle aldım. şimdi gitcen 20 lira verip alcan 2 hafta geçmeden yalan olacak ki ses özelliği yalıtım vb. inanılmaz berbat derecede olacak, garantisi olmayacak falan.. Sennheiser a bu kadar para vermemin sebebi hem garantisi çok iyi çalışıyo, hem de ses bakımından iyi yani fiyatına göre ve dayanıklı.. O bakımdan ayrı ayrı toplamda 200 tl vereceğime o kadar kulaklığa, bi kere tek kulaklıga vereyim, hem orta halli olsun, hem de götürsün beni gittiği yere dedim :)

Eğer sevdalısı değilsen ve maddi durumu da zorlayarak alacaksan gerek yok beats e derim be hocam, sennheiserın da çok iyi hd leri var.. ama yine de sen bilirsin.. Ben kafanı karıştırmış olmayım senin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekolog -- 6 Ocak 2014; 23:42:45 >

• hocam görünüşe göre beatsin siparişini iptal ettiremiyormuşum... yani haftaya pazartesi beats kesin elimde, ama şimdi internette videolarını izledikten sonra biraz da olsa pişman olmuyor değilim.keşke sennheiseri alsaydım, hem o geçen haftadan elimde olurdu... @cekolog
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mu geç kaldım?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hayırlısı olsun yapacak bişey yok o zaman. Ama şöyle bişey var, yeni gelen tüketici hakları kanuna göre herhangi bir bahane göstermeksizin 7 gün içerisinde ürüne herhangi bir zarar vermeden, ambalajlama vb. ne falan, değiştirme/iade hakkın var. Ama yine de sen bilirsi gerisi sana kalmış
  • ürünü bi arkadaş aracılığıyla alıyorum hocam, parayı şimdiden ona verdiğim için vazgeçemiyorum... @cekolog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyahdoo -- 7 Ocak 2014; 18:56:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.