İlk dizüstü bilgisayarımı 8 yıl önce almıştım. Acer 6930 g ürününü dün akşama kadar sorunsuz kullanmaktaydım. Dün akşam ekranı çatladı ve yeni bir pc almak istiyorum. Forumu araştırdım. forumda en çok öne çıkan ürün Asus X550JK XO012D http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-12gb-notebook
selam aslında aralarında pek fazla bir fark yok ama asus tanınmış bir marka acere göre ,tasarım olarak bence asus daha önde her ikisindede ekran kartları gtx850m ama acerde 4gb bellek var .bu bellekte pek fazla bir fark yok . normalde 1536 mb olması yeter .bana göre asus daha çok gündemde oldugu için ben asus seçerdim ama sen 8 yıl aceri kulanmışsın eger memnun kaldıysan aceri al işlemcileri hakında pek fazla bir şey demiyecem
seçmek çok zor sana kolay gelsin ama ikisinide gözü kapalı alabirsin yarı yolda bırakacagını sanmıyorom
yorumun için çok teşk ederim. bütün gün pc baktım. full hd desteği de olmasını istiyorum o yüzden şöyle bir ürün buldum ve şimdi onu araştırıyorum bilgin var mı acaba ?
Aynen öyle oldu. pc araştırmaya kendimi çok kaptırdım ve sonuç da geldiğim yeri görünce bende şaşırdım :))
Evet bende 2 hafta lenovo veya asus arastırdım onu mu alayım şunu mu alayım derken ACER Aspire v3 aldım herşey NASİP diyelim.Rabbim herkesin gönlüne göre versin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme