Merhaba Pentium 4 benim aradığım donanıma göre biraz yeni kalıyor. @Sıçuruk Kedi cevap verdim teşekkürler. |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Merhaba Pentium 4 benim aradığım donanıma göre biraz yeni kalıyor. @Sıçuruk Kedi cevap verdim teşekkürler. |
Hiç bişi bilmesem yapacağım mecidiyeköyde ikinci el parça satanları dolanmak olur anadolu yakasındaysan kadıköyde de var onlardan ama daha az.. |
Mecidiyeköy'de bildiğim pek bir yer yok 2. elci |
selam. bende de 20 yıldan fazla bir zamandır voodoo 3dfx 16 mb ekran kartı var. nfs 2 yi bu kartla oynamak şimdiki 16 gb lik ekran kartlarından daha zevkli. mmx 166, 200 mhz işlemcili pc de kullanıyordum hala dolapta duruyorlar. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ÖM attım |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başlıktaki mesajları okudum, bu arkadaş neredeyse bedavaya istiyor donanımları, arada kazık yemekten bahsediyor ama farkında veya değil bilemiyorum güncel donanımlardan bile pahalı ürünler bunlar. Bulması imkansıza yakın, şansa kalmış ürünleri sembolik bir ücretle alabileceğini zannediyor. :) |
Valla konu hakkında da benim hakkımda da uzmansınız öncelikle teşekkür ederim. Kusura bakmayın şuan yok altın çıkıyor abim veya ya bunlar endüstiriyel diye orda gezen kazıçtı bir tayfa var. Onlara da para kaptırmaya hiç niyetim yok. 30 senelik abit anakartı endüstriyel diye 3000 liraya satmak biraz fırsatçılık olmuyor mu? veya amiga 1200'ü 60.000 Tl'ye satmak Yurt dışında temizlenmiş bakımları yapılmış amiga 450 paund yani 20k civarı bir tutar |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |