< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 6 Ekim 2024; 10:28:25 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 6 Ekim 2024; 10:28:25 > |
Hobar demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Olay güçlü donanım değil orjinal donanim olması |
9800 SE diye bir model de vardı sanki, pcb üzerinde kurşun kalemle pro ya dönüşüyordu, iş hatlarınıkapatmışlar, kurşun kalemle aralarını çizince aktif oluyordu. Allahım nereden aklıma geldi şimdi. |
|
Çıkar biri çöpe atacağı ürün için 100 tl den fazla rakkam ister |
ah ulan .. 2.bilgisayarımın özellikleri istediklerinizin bir tık altında . ama malesef parçaları nereye koyduğumu hatırlayamıyorum. Kasasını yeni pc için kullanmıştım. İşlemci ( P II 350 ) ekran kartı ( voodoo 3 2000 ) ses kartı ( creative live value ??? ) bunları tahminen birinin kutusuna koyup , gerisini inanın hatırlamıyorum. 1- Ardiyeye kaldırdım. Yarın bakarım. 2- Şirkette bıraktım. Muhtemelen çöpe atılmıştır. 3- Kartal daki eve bıraktım. Konuyu da olur da bir gün bulursam kolay bulabilmek için yazıyorum. Bulmam durumunda çalışıp çalışmadıklarını bilmediğim için size gönderirim eğer çalışıyorsa Lösev ya da size yakın gelen bir derneğe 20 - 50 tl gibi bir bağış yaparsınız. |
Başlıktaki mesajları okudum, bu arkadaş neredeyse bedavaya istiyor donanımları, arada kazık yemekten bahsediyor ama farkında veya değil bilemiyorum güncel donanımlardan bile pahalı ürünler bunlar. Bulması imkansıza yakın, şansa kalmış ürünleri sembolik bir ücretle alabileceğini zannediyor. :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMIGAMania -- 17 Ekim 2020; 1:21:25 > |
|
|
|
Arayış sürüyorsa Creative PCI 4.1 ses kartı ile SB Live 4.1 EMU10K ses kartı duruyor. |
10 yıl önce agp 3850 kullanıyordum. Bu forumdan almıştım ve gene burada satmıştım . Agp nin son efsanevi kartıydı. |
9800 SE diye bir model de vardı sanki, pcb üzerinde kurşun kalemle pro ya dönüşüyordu, iş hatlarınıkapatmışlar, kurşun kalemle aralarını çizince aktif oluyordu. Allahım nereden aklıma geldi şimdi. |