Şimdi Ara

Aradığım aracı sonunda buldum, BUGÜN ARACA BAKTIRDIM.Almaya karar verdim.Citroen C4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1 ay once 2013 0 km icin bayiden 62500 fiyat almistim.bilmiyorum hala 2013 varmi ama gidin bayilere bi bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı aracı 2012 aralık ayında 52.000 TL'ye anneme aldık. araç 15.000 km ye geldi ve çok şükür herhangi bir sorun çıkartmadı.
    fransız aracı vs. olabilir ancak biz bu aracı alırken diğer c sınıfı dizel otomatiklere de bakarak karar verdik.
    Otomatik vitesi biraz alışkanlık gerektiriyor. alıştığınız zaman gerçekten rahat ve konforlu. motor ise hem çekiş hem de yakıt bakımından bence çok başarılı.

bazı arkadaşların da belirttiği gibi aracın kaç km de olduğuna bakılmaksızın gerekli sorgulamaları (plaka, tramer vs.) yapmanız ve mutlaka expertiz yaptırmanızı şiddetle öneririm. ilandaki araç temiz gözüküyor ancak işinizi şansa bırakmayın. güncel piyasada bir satıcının dürüst olma ihtimali ne yazıkki %50.

aracı beğeniyorsanız ve kazasız olduğundan emin olursanız, ben tavsiye ederim keyifle kullanırsınız.
  • galaxy-s kullanıcısına yanıt
    Valla icinizi dokmussunuz, haklisinizda herseyde kusur ararsak birsey alamayiz dogru tespit. En guzeli icinize sindiyse satin alip bu sekilde kabullenip kullanmak. Hayirlisi olsun hakkinizda insallah memnun kalirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Hayırlı olsun ;C sınıfı olan ve premium olmayan bir araca şahsen 40.000-45.000 üstünü vermem, bana mantıksız geliyor. Mcp şanzımanı da deneyip beğendiyseniz sıkıntı yok.

Söylediklerinizde son derece haklısınız. Ancak ben de uzun süredir araba arayan birisi olarak 40-50.000 civarına temiz premium marka yok malesef.

• Arkadaşım için rahat olsun çok güzel bir arabadır fakat arka kısmı biraz dar uzun boylular için sıkıntı oluyor
    Şanzıman yok sarsıntı yapıyormuş yok vites geçişini hissettiriyormuş takılmayın bu kadar detaylara ben hiçbir sarsıntı hissetmedim. Kendim hala hyundainin tam otomatik 2004 yapımı şanzımanını kullanıyorum ondada sarsıntı hissetmiyorumki buna göre çok çok kötüdür kendi kullandıgım sorun bendemi acaba?
  • Bodrumda oturan bir arkadaşım var. Onunla konuştum ve bu araçtan bahsettim. Kendisi pazar günü fırsat bulabilirse gidip aracı bizzat inceleyecek ve bana bilgi verecek. Hayırlısı bakalım
  • O fiyata exclusive bulunmaz mı sıfır olması önemli değilse tabi

Hocam cok tereddut etmeyin bence, gonul tabi ki c sinifi arac alacaksam gidip 320 d otomatik almak ister ama bu butceye bu arac kesinlikle dogru secim.
    Ben 6 ay arastirdim arac almadan once en sonunda A3 almaya karar verdim, gidip baktim bom bos arabaya 75.000 vermek cok mantikli gelmedi, sonra actim 400 sayfa forum okudum ve test surusu bile yapmadan c4 aldim.
    Vites ile ilgili cok abartildigi gibi bir sorun yok, siz de test etmissiniz zaten. En cok sikayet arka amortisorlerden geliyor ama beni o da rahatsiz etmedi. Ancak fiyat konusunda biraz daha pazarlik yapin. Ben tam 1 yil once 2.000 tl lik navigasyon, multimedia dahil 52.700 e aldim 0 km. istanbuldaki bayileri illa ki arastirmissinizdir da biraz zorlasaniz az bi farkla 0 da alabilirsiniz sanirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayırlı olsun ;C sınıfı olan ve premium olmayan bir araca şahsen 40.000-45.000 üstünü vermem, bana mantıksız geliyor. Mcp şanzımanı da deneyip beğendiyseniz sıkıntı yok.

Sayın Aytürk.

Premiumdan kastınız golf mü acaba???
    Golf dizel otm c.line fiyatı 81bin tl.
    İlandaki araçta bulunan bazı donanımlar 81bin tl lik golfte yok. Mesela cruise control, bluetooth telefon, far sensörü, yağmur sensörü, kararan ayna, otomatik katlanan yan aynalar vs vs yok.
    Hatta (ayıptır bence) arka park sensörü bile yok.

Eğer premiumdan kastınız audi ise, bmw ise, mercedes ise fiyatlar daha da ulaşılmaz.

Eğer premiumdan kastınız 1.3 motorlu opel ise, yine fransız olan renault ise, skoda ise, hyundai ise, dizel otomatiği bile olmayan ford ise, 90 bg mmt li toyota ise sadece gülerim size.

Ben de bahsi geçen aracın aynısından aldım ve 5 aydır kullanıyorum.İnanın çok araştırdım, çok kafa yordum.Aracımdan da gayet memnunum.

Sizi kırdıysam özür dilerim ancak, artık bazı markalara önyargılı davranmaktan kurtulmak zamanı geldiğini düşünüyorum. Neticede bizim paramız ve zor kazandığımız bir para. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

Sayın Aytürk.

Premiumdan kastınız golf mü acaba???
    Golf dizel otm c.line fiyatı 81bin tl.
    İlandaki araçta bulunan bazı donanımlar 81bin tl lik golfte yok. Mesela cruise control, bluetooth telefon, far sensörü, yağmur sensörü, kararan ayna, otomatik katlanan yan aynalar vs vs yok.
    Hatta (ayıptır bence) arka park sensörü bile yok.

Eğer premiumdan kastınız audi ise, bmw ise, mercedes ise fiyatlar daha da ulaşılmaz.

Eğer premiumdan kastınız 1.3 motorlu opel ise, yine fransız olan renault ise, skoda ise, hyundai ise, dizel otomatiği bile olmayan ford ise, 90 bg mmt li toyota ise sadece gülerim size.

Ben de bahsi geçen aracın aynısından aldım ve 5 aydır kullanıyorum.İnanın çok araştırdım, çok kafa yordum.Aracımdan da gayet memnunum.

Sizi kırdıysam özür dilerim ancak, artık bazı markalara önyargılı davranmaktan kurtulmak zamanı geldiğini düşünüyorum. Neticede bizim paramız ve zor kazandığımız bir para. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Üstad;

Aslında doğru yere parmak basmışsınız, fakat hakkımda tahminleriniz ciddi anlamda isabetsiz olmuş.

Benim için premium, asla bir Volkswagen değildir;keza Volkswagen ülkemize mahsus bir "hakettiğinden fazla değer görme" örneğidir. Hatta yabancı dildeki karşılığı "overrated" dir.

Fransız araçlarına karşı da bir önyargı sahibi değilim;keza aracımı sattığım an halihazırda anlaştığım 308 1.6 dizel aracı satın alacağım.

Kastettiğim şey şu; piyasanın yüksekliğinden kaynaklı dizel-otomatik furyasına katılmayı mantıklı bulmamaktayım. Keza cümleme, "kendi düşüncemi" ifade eden "şahsen" kelimesiyle başladım.

Benim gözümde, LPG uygulaması yapılmış olsun olmasın, bir BMW E90 her türlü bir Citroen ya da Opel, ya da Vw, ya da Hyundai, ya da Peugeot'tan yeğdir. Almak üzere anlaştığım aracı alma sebebimse arkadaşımdan vadeli alıyor olmamdandır. Bu bir önyargı değil, kendi çapımda edindiğim tecrübelerimin sonucudur. Katılıp katılmamak elbette sizlerin inisiyatifindedir. Fakat ben uygun bir ev parasını bağladığım araçtan, teknolojik oyuncaklardan daha fazlasını beklemekteyim.

Yine benim gözümde ucuz sınıf bir sıfır araç alan da en basit tabiriyle "saf" tır, bu da aşağı yukarı tecrübeyle sabittir. Buna da katılıp katılmamak yine sizlerin inisiyatifindedir.

Üslubunuz beni kırmadı, aksine saldırı yerine "yoklama" içeriğine sahip olması nedeniyle hoşuma gitti. Teşekkürler.

• siz hiç boş laflara kulak asmayın derim kötüleyenlere sorsanız asla koltuğuna otormamıştır.. araç sınıfında en az yakan ve en sağlam motora sahip yakıttan ettiğin tasarruf yeterli bu aracı alman için

ancak her araç gibi eksiside var 4 ay kullandım eniştem zorla elimden aldı şimdide c4 picasso kullanıyorum...

bozuk yollara pek gelmiyor örnek bi mercedes4 yılda alt takım isterse bu 3 yılda ister ortalama oda kar ettiğiniz yakıtın%20 si ile çok rahat hallolur..

şanzumanıda gayet keyifli ve sağlam en azından sorunlu kronik sorunu yok ve motoruda öyle 1.3 falan gibi gitmeme durumu yok canavar gibi...
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    volkswagen konusunda söylediklerinize katılıyorum.
  • quote:

Hocam 40-45,000'e c-segmenti arac kalmadi neredeyse...

1600cc asasigi icin vergilendirme toplamda 71% olmus.

Euro 3,00 uzeri seyrediyor...

Malesef konjunktur boyle , yapacak birsey yok. (beklemek harici)
  • @galaxy-s,

2.el bulduğun aracı 15 gün önce sıfır olarak hem de metalik renkli olarak İstanbul'da Bayraktar isimli yetkili bayiden 59.000 TL'ye aldım.

Senin baktığın aracı satan arkadaşın da alırken benden fazla verdiğini düşünmüyorum.

Hesabını-pazarlığını buna göre yap.

Not: Ben Neptün mavi aldım, ellerinde bir tana daha metalik kahverengi vardı. Başka bayilerde ise opak renkli olanlar 61.000 TL idi. Bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

@galaxy-s,

2.el bulduğun aracı 15 gün önce sıfır olarak hem de metalik renkli olarak İstanbul'da Bayraktar isimli yetkili bayiden 59.000 TL'ye aldım.

Senin baktığın aracı satan arkadaşın da alırken benden fazla verdiğini düşünmüyorum.

Hesabını-pazarlığını buna göre yap.

Not: Ben Neptün mavi aldım, ellerinde bir tana daha metalik kahverengi vardı. Başka bayilerde ise opak renkli olanlar 61.000 TL idi. Bilgin olsun.

Maalesef gidebileceğim mesafedeki tüm bayileri aradım. 64 ile 66 arasında rakamlar telaffuz ediliyor. Daha vakit varken sizin şu günlerde fiyat aldığınız bayi var ise paylaşırsanız sevinirim.
    Fiyatlar genel olarak uçtu. Citroen yibe de insaflı kaldı diğer markalara göre.

Fiyatlar genel olarak uçtu. Citroen yibe de insaflı kaldı diğer markalara göre.

Citroen de hem sıfır hem de ikinci elde değişik fiyatlar var.
    Farklı zamanlarda sıfır c4 comfort plus için pazarlık yapmıştım. 2012 sonunda 53-54 bin gibi fiyata almamıştım.
    Kismet Aralık 2013 e imiş.İkinci el olarak 13500 km de 2012 model exclusive aracı 49500 e aldım.
    Fiyatların o zamandan buyana yükseldiği doğru fakat iyimi diyelim kötü mü Citroën çok piyasası olan bir araç değil. Ben ikinci el olarak comfort plus bakmistim fakat uygun fiyata exclusive buldum.
    Size tavsiyem iyi araştırın hemen bulduğunuz araca atlamayin daha iyiler çıkabilir. Mesela ben aldıktan sonra iki bin lira fazlaya cam tavanlı navigasyon lu araç denk geldi.Almasaydim onu alırdım.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-garantili-orjinal-citroen-c4-154520207/detay

bu arac benim uzun suredir ilanada 22 bin km orjinal istedgin her yere goturup incelete bilirsin ilgilenirsen ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameraman1

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-garantili-orjinal-citroen-c4
    bu arac benim uzun suredir ilanada 22 bin km orjinal istedgin her yere goturup incelete bilirsin ilgilenirsen ..

Öncelikle hayırlı satışlar diliyorum.
    Aracınız çok temiz görünüyor, umarım istediğiniz fiyata satarsınız.
    Ben sıfır araç almak istiyorum, bulduğum aracın km si çok düşük olduğu için beni kendine çekti ve almak istiyorum.Malesef yılbaşından önce alamadığım için zamlardan etkilendim.Yılbaşı öncesi 57-58 lere alabilecek olduğum confort-plus paket MCP ler şu anda 66 bin tl den aşağı vermiyorlar. Açıkçası exclusive ile hiç ilgilenmedim. Exc için vereceğim fiyat farkı neticesinde alacağım donanımlar benim için çok gereksiz ve o farkı vermek itemiyorum. Sizin aracınıza sırf exc donanım diye benim ilgilendiğim araç ilanıyla neredeyse aynı parayı niye vereyim diye düşünüyorum. Mesela, arada 20bin km kullanım ve eskime farkı + 1 yıl model yılı farkı + en az 1,5 yıl garanti farkı düşünürsek, bunların yanında bir kaç extra özelliği asla dikkate almam.Ha, illede exc diyen vardır, onlara da saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxy-s -- 9 Mart 2014; 12:43:17 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.