Şimdi Ara

Aradığım aracı sonunda buldum, BUGÜN ARACA BAKTIRDIM.Almaya karar verdim.Citroen C4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklisiniz bugune kadar aldigim tum araclari bende sifir olarak aldim ama bu arabami sattiktan sonra tekrar sifir arac almiyacagim tabi buna benim fikrim .. exclusive ve confort donanim olarak baya farklidir tabi zevk meselesi umarim sizinde gonlunuze gore ..
  • galaxy-s kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Arkadaşınız aracı görmüş mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün arkadaşım aracı görmeye gitti. Gelişmeleri ilk mesajıma ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy-s

Bugün arkadaşım aracı görmeye gitti. Gelişmeleri ilk mesajıma ekledim

Hayırlı olsun. Oldukça sessiz, az yakan, güvenli, şık ve donanımlı bir araç alacaksınız inş.

Ben de 1 yıldır grand pcasso öcp kullanıyorum. Bir arkadaşım 2013 model c4 almıştı. Confort plus manuel vites.. 47'ye almıştı sıfır. Arabaya binince çok beğendim.. Ancak ben büyüğüne göz dikip picasso aldım. :)

Alacağınız fiyata birşey diyemem.. Ancak gerek yakıt, gerek sessizlik, gerek ise donanım ve estetiği ile gayet güzel bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Citroen de hem sıfır hem de ikinci elde değişik fiyatlar var.
    Farklı zamanlarda sıfır c4 comfort plus için pazarlık yapmıştım. 2012 sonunda 53-54 bin gibi fiyata almamıştım.
    Kismet Aralık 2013 e imiş.İkinci el olarak 13500 km de 2012 model exclusive aracı 49500 e aldım.
    Fiyatların o zamandan buyana yükseldiği doğru fakat iyimi diyelim kötü mü Citroën çok piyasası olan bir araç değil. Ben ikinci el olarak comfort plus bakmistim fakat uygun fiyata exclusive buldum.
    Size tavsiyem iyi araştırın hemen bulduğunuz araca atlamayin daha iyiler çıkabilir. Mesela ben aldıktan sonra iki bin lira fazlaya cam tavanlı navigasyon lu araç denk geldi.Almasaydim onu alırdım.

2011 de 90 hp manuel baz versiyonunu 40 bin tl ye almıştı kuzenim, buradan günümüzdeki geldiği fiyatlara bakın, gerçi haziranda 3 yıl olmuş olcak

• hayırlı olsun araç gerçekten temiz duruyor. c4 alanlar genelde mutlu
  • Vallahi iyi sabir var ben niyetlensem 2 gunde altima cekmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Vallahi iyi sabir var ben niyetlensem 2 gunde altima cekmistim

Sabırlı olduğumu da nereden çıkardınız. Geceleri uyku uyuyamıyorum bu c4 yüzünden. Şu anda çalıştığım yerde işler gerçekten çok yoğun. Mesafe yaklaşık 180 km. Bir günümü bu iş için ayırmam lazım, giderken yerime bakacak birini ayarlamalıyım. Ayrıca bankadan 20bin tl kredi çekeceğim. Bazı formaliteler var yani. Araç sahibi de telefonda anladığım kadarıyla çok beyefendi birisi (bugün bakmaya giden arkadaşım da aynını söyledi) açıkçası hem arabaya hem de sahibine güvenim tam. Bakalım hayırlısıyla şu işi bi halletseydim...
  • Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Hayilisiyla neticelendirirsiniz inşallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Vallahi iyi sabir var ben niyetlensem 2 gunde altima cekmistim

Sabırlı olduğumu da nereden çıkardınız. Geceleri uyku uyuyamıyorum bu c4 yüzünden. Şu anda çalıştığım yerde işler gerçekten çok yoğun. Mesafe yaklaşık 180 km. Bir günümü bu iş için ayırmam lazım, giderken yerime bakacak birini ayarlamalıyım. Ayrıca bankadan 20bin tl kredi çekeceğim. Bazı formaliteler var yani. Araç sahibi de telefonda anladığım kadarıyla çok beyefendi birisi (bugün bakmaya giden arkadaşım da aynını söyledi) açıkçası hem arabaya hem de sahibine güvenim tam. Bakalım hayırlısıyla şu işi bi halletseydim...

amca neden satıyormuş ki sıfır ayarındaki aracını?? kar mı ediyor, kredi vs ihtiyacı mı var?? araç fazlalılığı mı diyeceğim ama son alınan araç fazla olmaz herhal...

• c4 comfort plus mcp c4 iç hacmi, iç tasarımı, malzeme kalitesi, farları, süspansiyonu, motoru ile çok başarılı bir araç. Pek çok açıdan sınıfının en iyisi diyebilirim.

şanzıman da 2013 modellerde gayet iyi, gazı kökleyip kalkış yapmaya kalkmadığınız sürece, çok nadiren rahatsız ediyor.

ama o kadar kötü bir direksiyon sistemi var ki benim açımdan tüm olumlu yanlarını silip süpürüyor.
  • Hayırlı olsun c4 ler in tipide güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kısa bir süre kullandım. Fransız arabalarını sevmem; ama C4 bu kasayla bayağı bir atılım yapmış. Benim için aracın tek kusuru dijital hız göstergesiydi.
  • Mesajları okurken sizin mesajınızı okuyunca "acaba bu mesajı ben mi yazmışım" diye kullanıcı adına baktım. Ben de bir şeye karar verince biran önce halletmeye çalışırım. Yoksa kafa mafa kalmaz.
  • quote:

Hocam bayileri arayıp konuştunuz mu? Ben can sıkıntısından 2 hafta önce teste gittim. Confort Plus paketli düz vites aracı 55.700'e bırakırız dedi. Bence bayileri arayıp ellerinde var mı sorun. Şimdiden hayırlı olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 10 Mart 2014; 21:54:16 >
  • Hayırlı olsun. Tertemiz araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

quote:

Hocam bayileri arayıp konuştunuz mu? Ben can sıkıntısından 2 hafta önce teste gittim. Confort Plus paketli düz vites aracı 55.700'e bırakırız dedi. Bence bayileri arayıp ellerinde var mı sorun. Şimdiden hayırlı olsun....

Su anda satilan manueller 92 hp olmasi lazim. Mcp ler 115 beygir.

• galaxy-s kullanıcısına yanıt
    Aracı aldınız mı?
    İlan guncel ve fiyat düşmüşte???

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.