Şimdi Ara

Aradığım aracı sonunda buldum, BUGÜN ARACA BAKTIRDIM.Almaya karar verdim.Citroen C4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mania1907

Aracı aldınız mı?
    İlan guncel ve fiyat düşmüşte???

Evet arkadaşım.
    Şu günlerde hiç keyfim yok. Moralim alt üst oldu, foruma girip yazmak bile içimden gelmiyor.
    20bin tl kredi kullanmam gerekiyor. Çalıştığım banka kredimi onayladı, ancak ödemenin yapılabilmesi için ruhsatı üzerime alıp banka adına rehin koydurmam gerekiyormuş. Konuyu satıcıya anlattım, ancak satıcı "ben paranın tamamını almadan satışını veremem" dedi. Tabi kendince haklı adam. Bana dedi ki, ben arabayı sana 56 bin tl ye vereyim, sen emanet para bul, satışını al, kredi çekeceğin parayı da emanet aldığın kişiye öde falan gibi bişeyler söyledi. Paramı denkleştirmek için soğuk terler döküyorum, ancak içime doğuyor, BEN BU ARABAYI KAÇIRACAĞIM
    Çok ta içime sinmişti, kız gibi araba ama maalesef bişeyler engel oluyor, moralim sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxy-s -- 15 Mart 2014; 12:30:09 >

• Krediyi, tüketici kredisine çevir. Arabaya ipotek koymaktan kurtulursun ve kredi bitmeden satman gerekirse sorun çıkmadan satabilirsin. Biraz faiz maliyeti artar ancak hesaplayıp kararını buna göre verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

Krediyi, tüketici kredisine çevir. Arabaya ipotek koymaktan kurtulursun ve kredi bitmeden satman gerekirse sorun çıkmadan satabilirsin. Biraz faiz maliyeti artar ancak hesaplayıp kararını buna göre verebilirsin.

Katiliyorum. Bi kac bin artar odeme ama kafa rahat alinir arac. İstediginiz zaman musteri bulununca rahatca satilir . Kafa rahat olur. Hem krrdi daha hizli cekilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kısmetse olur.

Manuel düşünürmüsünüz bilmiyorum.
    Belki düşünürseniz faydalı olur diye ilan aşağıda.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-galeri-alanya%2Cdan-2013-md-16-hdi-comfort-pulus-paket-full-o-km-157108984/detay
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.