Şimdi Ara

aradığım ilginç cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bulunan film arşivini tek klasörde toplayıp usb aracılığla dvd playere bağlamak ve dvd playeri de tv ye bağlıycam amacım film değiştirmekle uğraşmamak player devamlı açık kalsın misal AV1 de devamlı film oynasın ben TV yi açtığımda AV1 kanalını film kanalı olarak kullanmak istiyorum. Bunun için şu an bi problem yok yapılabiliniyor.

Ancak ben aynı şekilde kanal sayısını arttırmak istiyorum yani av2 kanalı için farklı oynatım hdmi kanalı için farklı bir oynatım vs...

Bunu yapabilen cihaz var mıdır popcornlar falan yapabiliyor mu Malum teknolojiyi takip etmek hiç te kolay olmuyor, bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

• Bir cihazın aynı anda birden fazla filmi oynatması gerekiyor. Aynı zamanda üzerindeki çıkışlardan da birden fazla bağlantı yapılması gerekiyor. Ben böyle bir cihaz duymadım. Olduğunu da sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Bir cihazın aynı anda birden fazla filmi oynatması gerekiyor.

Aynen öyle.Şansımı deneyim dedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismak17

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantaso!

quote:

Orijinalden alıntı: ismak17

quote:

??
  • İki tane medya oynatıcı alınır. Bağlantıları yapılır. Filmlerin ismi aynı yapılıp sadece sonlarına sıra numarası eklenir.(abc1, abc2, abc3.... gibi) Medya oynatıcılardan biri arka arkaya bu filmleri oynatır. Tek cihazda bu zor.
  • Evet sanırım başka çare kalmadı :)
  • otobüslerde koltuklarda ki ekranlarda durum durum nasıl peki kanal sayısı kadar oynatıcı mı oluyor?
  • farklı oynatımdan kastın farklı film oynatım ise burbarian ın dediği gibi 2 farklı cihaz gerekir. yok aynı filmleri farklı görüntülerde izlemek istersen sadece 2 farklı kablo yeterli olacaktır.
  • quote:

otobüslerde koltuklarda ki ekranlarda durum durum nasıl peki kanal sayısı kadar oynatıcı mı oluyor?

Her koltukta minik bir oynatıcı var. Kanal sayısı değil koltuk sayısı kadar oynatıcı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

quote:

otobüslerde koltuklarda ki ekranlarda durum durum nasıl peki kanal sayısı kadar oynatıcı mı oluyor?

Her koltukta minik bir oynatıcı var. Kanal sayısı değil koltuk sayısı kadar oynatıcı oluyor.

Kanal sayısı kadar oynatıcı oluyor.
    Koltuk sayısı kadar ekran oluyor. Ekran ve oynatıcı karışmış sizin cevabınızda.
  • Güncel
    gelişme var mı acaba?
  • güncel
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.