Şimdi Ara

Aradığım oyunu bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rehberlere baktım,konuları okudum falan filan.O yüzden "önce arama yap" yazacak olan ergenicuslar bilhassa uzak duruversin.

P2P ya da F2P olması farketmez.Grafik olarak iyi olan,oyuncunun item mall kullanmadan da kendine yettiği,uçmalı kaçmalıdan ziyade daha çok oyunun oyuncu kitlesinin düzgün,özellikle "anan zaa"ların barınmadığı bir mmorpg arıyorum arkadaşlar.

Bilen,gören,duyan varsa lütfen paylaşırsa sevinirim.

Daha önce denediklerim : Voyage Century - WoW - Archlord - Rappelz - LotRO

• Rift,Aion,Warhammer deniyebilirsin.Rift ve aion görüntü yönünden iyidir.Pvp arıyorsan warhammer öneririm.
  • Rift'in görüntüleri gerçekten güzelmiş . Warhammer & Rift arasında gidip geliyorum ikisini de deneyeceğim. Teşekkürler yorum için
  • Rift'in wowdan farklı yada üstün bir yanını göremedim bende denedim. Warhammerda bgler biraz daha zevkli geçiyor fark olarak. Ayrıca F2P = birsürü anan xDee ama kalabalık bir oyuncu kitlesi oluşturuyor bu grup oyüzden onların olduğu pvp tarzı oyunlarda zevkli olabiliyor kendini tatmin ediyorsun ergenleri ezip falan Allods online deniyorum şuan bende sen gibi bir çok oyun denedim aradığımı bulamadım hiç bi zaman grafik ve oyun olarak güzel gibi yüksek seviyelere çıkamadığımdan henüz oyun hakkında tam bir yorum yapamıyacağım
  • 4Story yi deneyebilirsin bence bende 2gün önce oyun ararken bulmuştum.Denedim ortamı falan sıcak kanlı savaş sistemide iyi toplu parti olayı var sıkıntı çekmezsin.Bir kaç ss vereyim fikir edinirsin
    Bu arada oyunda 3 sınıf var bunun içindede 4 sınıf vardı galiba İnsan,Feline ve Peri bunların içindede savaşçı,okçu,rahip,büyücü,çağırıcı,düzenbaz gibi.

Birde video gelsin :)

Edit:Ben 2gün boyunca çoluk çocuktan eser bulmadım nerde görevim olsa mutlaka biri yardım etti.Yani "anan zaa" diyen yok Hemde oyun türkçe oldu ve npcde seslendirmeler türkçe.Ben ilk oyunu indirdiğimde çoluk çocuk var sanıyordum ama hiç karşılaşmadım karşılaşan varmıdır bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeEhrmantraut -- 31 Ekim 2011; 13:37:27 >

• Rift'i denememle silmem bir oldu, hele oyunu yüklerken ki "zorla oku bütün her şeyi oku yoksa oyunu yükleyemezsin" şeklindeki antipatik hareketi yüzünden direk kötü bir bakış açısı kazandı.Oturup 100 sayfalık yazıyı mı okuyacağım.Oyuna girdiğimde 15-20dk oyalandım fakat skill görüntüleri dışında başka bir cezbedici yanı yok gibi. Şuan Warhammer online ve Age of Conan iniyor. İkisini de deneyeceğim.

@İstiyorsanGitSev, 4Story tam WoW olmuş . Benzerlik falan değil resmen aynısını yapmışlar. WoW tarzı oyunları artık sevmiyorum çünkü kendi kendine yettiğin bir oyun değil. Yani dungeon için bir sürü adam lazım falan filan,kısaca Blizzard'ın yapımı varken asla o tarz bir oyunda çakma bir firmayı seçmem,bence sende aksini yapma

@ilker484 , hocam ben öyle çok fazla oyun denemedim az ama öz oynadım yani kendimi çok bilir statüsüne koymuyorum . Bu arad allods online'a baktım biraz o da WoW gibi aynı . Hani oyunları Wow çakması gibi değerlendiriyorum gibi görünebilir ama dediğim gibi bu tarz bir oyun oynayacak olsam Blizzard'dan başka firma seçmem.

Ben daha çok Voyage Century & LotRO karışımı,oyuncunun kendi parasını her şekilde çıkarabileceği,aklını kullanarak gelişebileceği bir oyun arıyorum. Ama yok sanırım Warhammer ve Age of Conan son umudum bunlar sanırım.

• Hocam istediğin kriterlerde bir oyunu bulman zor açıkcası önüne gelene küfreden tipler artık heryerde sana "DC Universe Online" tavsiye ederim P2P dir ama yarın F2P olacak çoluk cocuk dolabilir ama sanmıyorum bu tipler genelde içinde hack olan oyunları tercih ediyor deneyebilirsin pvp ve pwe dir oyun deneyebilirsin yarın
    tema olarak diğer oyunlardan farklıdır eğer beğenmezsende "Warhammer" tavsiye ederim oynaması gayet zevklidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla öyle demişsin ama senin aradığın şartlarda bir oyun yok varsada bilmiyorum.Bana kalırsa bütün oyunlar wow a benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstiyorsanGitSev

4Story yi deneyebilirsin bence bende 2gün önce oyun ararken bulmuştum.Denedim ortamı falan sıcak kanlı savaş sistemide iyi toplu parti olayı var sıkıntı çekmezsin.Bir kaç ss vereyim fikir edinirsin
    Bu arada oyunda 3 sınıf var bunun içindede 4 sınıf vardı galiba İnsan,Feline ve Peri bunların içindede savaşçı,okçu,rahip,büyücü,çağırıcı,düzenbaz gibi.

Birde video gelsin :)

Edit:Ben 2gün boyunca çoluk çocuktan eser bulmadım nerde görevim olsa mutlaka biri yardım etti.Yani "anan zaa" diyen yok Hemde oyun türkçe oldu ve npcde seslendirmeler türkçe.Ben ilk oyunu indirdiğimde çoluk çocuk var sanıyordum ama hiç karşılaşmadım karşılaşan varmıdır bilmem.

Hocam nick ney ? Bende globalde başladım.

• Nickim: BelieveTo

Rahip 9lvl daha pm atabilirsin yardımcı olurum bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: SengulerUnited

@ilker484 , hocam ben öyle çok fazla oyun denemedim az ama öz oynadım yani kendimi çok bilir statüsüne koymuyorum . Bu arad allods online'a baktım biraz o da WoW gibi aynı . Hani oyunları Wow çakması gibi değerlendiriyorum gibi görünebilir ama dediğim gibi bu tarz bir oyun oynayacak olsam Blizzard'dan başka firma seçmem.

Ben daha çok Voyage Century & LotRO karışımı,oyuncunun kendi parasını her şekilde çıkarabileceği,aklını kullanarak gelişebileceği bir oyun arıyorum. Ama yok sanırım Warhammer ve Age of Conan son umudum bunlar sanırım.

Lotro denemedim fakat pve oyunu olduğunu duydum wow tarzı derken onu demek istedim pve ağırlıklı ve pve pvp itemleri farklı oyun bana bayık geliyor yani pvpde kullanamıyacağım itemi almak için gidip yaratıklara vurmam bile zevk vermiyor artık arkadaş ortamında toplanıp dungeondur bossdur raiddir böyle şeylerde. Warhammer sadece bglerden ibaret oyüzden fazla kaptıramadım age of conanda denemedim yorum yapamıyacağım. Allodsda arkadaşların türkçe oyunlara ön yargıları var haksızda sayılmazlar ama bana göre oyunda zevkli ve eşit pvp olsun emeklerin karşılık bulsun diye düşünüyorum ama yinede yanlız başlamayı gözüm almadı yeni çıkacak oyunlardan umudum ozamana kadar league of legends devam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker484

quote:

Orijinalden alıntı: SengulerUnited

Lotro denemedim fakat pve oyunu olduğunu duydum wow tarzı derken onu demek istedim pve ağırlıklı ve pve pvp itemleri farklı oyun bana bayık geliyor yani pvpde kullanamıyacağım itemi almak için gidip yaratıklara vurmam bile zevk vermiyor artık arkadaş ortamında toplanıp dungeondur bossdur raiddir böyle şeylerde. Warhammer sadece bglerden ibaret oyüzden fazla kaptıramadım age of conanda denemedim yorum yapamıyacağım. Allodsda arkadaşların türkçe oyunlara ön yargıları var haksızda sayılmazlar ama bana göre oyunda zevkli ve eşit pvp olsun emeklerin karşılık bulsun diye düşünüyorum ama yinede yanlız başlamayı gözüm almadı yeni çıkacak oyunlardan umudum ozamana kadar league of legends devam :)

lol iyidir de belli bir yerden sonra yine içinden " abi rpg lazım " diye sesler gelecektir. Ben 4-5 yıl kadar warcraft III sağolsun dota oynadım. HoN & LoL & Demigod ve bu tarz oyunları da oynadım. Bu oyunlar günlük geliyor bana,girersin 1 ya da 2 maç oynayıp çıkarsın çünkü fazlası sıkıyor artık. 17-18 yaşlarımda (sanki şimdi 30 yaşındayım ) gecelerimin gündüze karıştığı yaz tatili günlerimde kahvemi alırdım gece warcraft III'ün başına otururdum bnet'te sabaha kadar Lords of Europe & Dota & Island Tribes falan oynardım günler böyle geçerdi fakat artık yaş ilerlediği için oradaki çoluk çocuk muhabbetine fazla katlanamıyorum.En ufak bir anlaşmazlık sonucu ana avrat küfür eder oldu Türk oyuncularının %80'i hatta %90'nı . O yüzden içinde Türk olan oyunlara fazla dadanmıyor bizim gibi entel takılanlar. Ben tekrar Voyage Century'e dönüyorum,gelen gideni aratırmış styla. Eğer gelecek olan falan varsa pm ile konuşalım birlikte oynayabiliriz seve seve.

• Prius Online ve Forsaken Online ben şu aralar ikisini oynuyorum.Dc Universe Online bugün ücretsiz olacaktı.Ücretsiz olmuşsa onuda indireceğim.
  • beyler bayanlar benim bulamadığım bi oyun varhttps://steamcdn-a.akamaihd.net/steamcommunity/public/images/avatars/fe/fedbefb69eb4871d81e1d5d9c93ea349e582722b_full.jpg
    bu oyundan bi karakter  Aradığım oyunu bulamıyorum
    alttakide resmi oyunu bilen veya bulabilen varsa lütfen dönsün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.