Şimdi Ara

Aradıgım özelliklerdeki en iyi cep telefonu hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıllı telefonda benim için önemli olan özellikler

- Ekran kalitesi ( görüntü kalitesi oldukca önemli benim için )
    - Ses kalitesi ( özellikle kulaklık ile müzik performansı çok önemli )
    - Batarya kullanım süresi (yarı yolda bırakmasın yeter )
    - Ekran boyutu ( Küçük olmamalı )
    - Degerini aşırı kaybetmemesi

Seçeneklerim yani şu an en önde gelen telefonlar

- ip5 ( Bir buçuk yıldır ip4 kullanıyorum stabilitesinden çok çok memnunum ama hep aynı ara yüz kutular üstüme gelmeye başladı ios pek istemiyorum ve de ip5 tasarım nerdeyse aynı kaldı ayrıca ekran boyutu da istedigimden biraz küçük. Diger türlü isteklerimi karşılayan bi telefon )

- s3 ( Ekran boyutu tam istedigim boyutta fakat ekran kalitesini çok sevmedim. Ses kalitesi yönünde çekincelerim var )

- Note 2 ( Ekran kalitesi s3 e göre daha iyi beklentimi bu açıdan karşılıyo fakat telefon çok büyük günlük kullanımda taşımada sıkıntı yaratabilir telefonla konuşurkende enteresan bi görüntü :) ses konusunda yine biraz soru işareti var )

- One x ( Batarya sorunu direk soru işareti diger türlü beklentilerimi karşılıyor )

- HTC Windows Phone 8X ( Bu yeni telefonda beni en çok cezbeden beats audio harici amfi ekran kalitesi ve boyutu da yeterli gibi görünüyo. Batarya süresi wm8 den dolayı fena olmıycak gibi. Ama bu telefondaki soru işaretlerim ise wm8 tutmazsa uygulama ve deger yönünden büyük bi kayıp olcak cihazda )

Yani görüldügü gibi her telefonda artı ve eksi yönler var ip5 Note 2 ve windows phone 8x bi adım daha önde şu an. Sizin de görüşlerinizle biraz daha kararımı netleştirmek istiyorum. Şimdi den teşekkürler

• Htc one x plus yada lg nexus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows phone 8x , tutmama şansı çok çok düşük. microsoft el atmış bu işe

• quote:

Orijinalden alıntı: beterbozar

Htc one x plus yada lg nexus

ikisi de şu anda türkiye de yok incelemede bulamadım o yüzden bi fikrim yok
  • Yok mu arkadaşlar bu telefonlardan kullanıpda istedigim özellikler hakkında bilgi vercek biri
  • Söylediğin telefonlara alternatif olarak bence Nexus 4 eklemelisin ses performansını bilmem ama performans olarak S3 den ve One X den üstün bir telefon işletim sistemi stabilite olarak olarakda S3 den ve One X den başarılı olacaktır. Ayrıca güncelleştirme beklemek gibi bir derdin olmayacak ekran çözünürlüğüde güzel ve ülkemize geliceği fiyat belli değil ama şuan ki fiyatıyla f/p olarak tek geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serqensoylu

Söylediğin telefonlara alternatif olarak bence Nexus 4 eklemelisin ses performansını bilmem ama performans olarak S3 den ve One X den üstün bir telefon işletim sistemi stabilite olarak olarakda S3 den ve One X den başarılı olacaktır. Ayrıca güncelleştirme beklemek gibi bir derdin olmayacak ekran çözünürlüğüde güzel ve ülkemize geliceği fiyat belli değil ama şuan ki fiyatıyla f/p olarak tek geçerim

Turkiye piyasasına girmesini beklemek lazım ne zaman gircek belli degil herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Yeni çıkan Nexus cihazlara göz atmanızı öneririm. Bu konular da belli istekleriniz varsa acele etmeyin, pişman olmayın.

teşekkürler öneriniz için genelde söylenenler o yönde one x+ve yeni nexus cihazları beklemem yönünde

Şu anda windows phone 8x de kafamı ciddi manada kurcalıyo açıkcası wm8 in ilerisi nasıl olcak ve şu anda ios da kullandıgım bi çok uygulamayı bi süre kullanamıycam o gibi soru işaretleri olmasa 8x tercih etcem ama bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: epimenides

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Yeni çıkan Nexus cihazlara göz atmanızı öneririm. Bu konular da belli istekleriniz varsa acele etmeyin, pişman olmayın.

teşekkürler öneriniz için genelde söylenenler o yönde one x+ve yeni nexus cihazları beklemem yönünde

Şu anda windows phone 8x de kafamı ciddi manada kurcalıyo açıkcası wm8 in ilerisi nasıl olcak ve şu anda ios da kullandıgım bi çok uygulamayı bi süre kullanamıycam o gibi soru işaretleri olmasa 8x tercih etcem ama bakalım

wp 8 ler sistemi çok yormuyor ama bana göre android şuanda daha önde gerek marketi olsun gerekse arayüz vs. Birde One x+ Nexus 4 den iyi bir donanımla gelse bile Nexus sadece güncelleme desteği ile bile alınası bir telefon ayrıca One x+ nın Nexus kadar ucuz olucağınıda düşünmüyorum

• Hocam wp8 in arayuzu de oldukca skici ama performans olarak wp 8x gercekten cok iyi. Incelemesini de izledim ip5 i bile geciyr sonuclarda. Ses olarak da yeterli zaten htc den bahsediyoruz ekrani da ayni derece :)

• en iyisi beklemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Hocam wp8 in arayuzu de oldukca skici ama performans olarak wp 8x gercekten cok iyi. Incelemesini de izledim ip5 i bile geciyr sonuclarda. Ses olarak da yeterli zaten htc den bahsediyoruz ekrani da ayni derece :)

evet arayuz kutucukların boyutunu ayarlamak falan güzel ama sürekli aşagı dogru gitmesi yana dogru gitmemesi menünün ve arka plan ayarlayamamak biraz sıkıcı hale getirmiş arayüzü. Ama dahili amfi olayı ses konusunda diger telefonlardan baya bi ilerde olcagını gösteriyo ekran ve diger şeylerde istegimi karşılıyo tek sorun başlarda biraz uygulama sıkıntısı çekilcek olması.

Bu dönem tam yeni cihazların tr piyasasına gircegi dönem o yüzden bekliyorum bakalım cihazlar gelsin bi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.