Şimdi Ara

Aradığım Şarkıya Yardımcı Olun Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, sene 99-2000 de best of millennium hits 97 - 98 - 99 - 2000 albümleri çıktı bilirsiniz. Fakat yaşım küçüktü aklımda sözleri çok fazla kalmadı ve bulamadığım şarkılar için sizden yardım istiyorum. Hemen hemen hepsini buldum sayılır fakat ufak bir kısmı duruyor. Bir tanesinin de melodisini çalıp koydum aşağıya ekleyeceğim dinleyebilirsiniz. Aradığım ve bazısını bulamadığım albümün içinde yer alan diğer şarkıları yazıyorum bunların hepsi tek albümde. Teşekkürler şimdiden.

Shaft - Mucho Mambo
    Lou Bega - Mambo 5 (A little bit of)
    Lou Bega - I got a girl
    Eiffel - Blue Da Bee
    Star Wars - Episode 4
    ZZ Top - Funky Cold Medina
    Life - Desree
    You gotta be
    Enrique Iglesias - Bailamos
    Savage Garden - Tears of pearl

Aradığım şarkının video linkini ekliyorum melodisi bu şekilde. Sözleri ise sadece aklımda kalan (BAILA)

https://www.youtube.com/watch?v=JfRh_JctMrQ

• Bunlar benim bulduğum şarkılar zaten elimde var, fakat albümde olan diğer şarkıları arıyorum ufak bir kısmı duruyor fakat ne isimlerini biliyorum ne sözlerini.. Bir tanesinin de video sunu ekledim aradığın şarkının melodisini.

• Özür dileyerek cevap vermek istiyorum ufak bir bölümü atladım anlatırken. Bu da kendimi yanlış ifade etmeme neden oldu. Bu yazdığım şarkıların albümlerini değil, millennium hits top 40 da toplanan diğer şarkıları arıyorum ben. Mesela en güzel şöyle anlatayım. Mart 2015 de Metro FM Top 20 listesi yayınlandı. Nasıl içinde olan şarkıların her biri farklı yani albüm şeklinde değil, ben de bu yıllarda yayınlanan tek single 'ları arıyorum. Millennium hits de var olan single lar yani albümler değil. Mesela benim video 'da melodisini çaldığım şarkıyı hiçbiyerde bulamadım. Bu vermiş olduğunuz linklerde yok. Biliyomusunuz acaba adı olsa yeter.
  • http://mp3red.ru/

BU SİTEDE KARMA ALBÜMLER VAR ORDAN BAK
  • 50 milyar şarkı var hepsini tek tek nasıl gezeyim. Bunları ben de gezerken sitelerde rast geldim zaten. Neyse hadi diğerleri önemli değil birisinden kasetini bulurum belki ileri zamanlarda fakat şu video'yu eklediğim şarkıyı bilen yok mu hiç ? Yabancı müziklerle yakın olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. Melodisinden çıkarıp ismini yazan olur belki teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar metro fm de dinlediğim bir şarkıyı tesadüf eseri tekrar bilgisayarda dinlerken rastladım ve ses kaydediciden kaydetttim. linkini verdim aşağıya. linkinde problem yoktur. yardımcı olmanızı bekliyorum, şarkının sözlerini net anlayamadım için yazmadım.

http://dosya.co/6h9jnm6mmv56/müzik.wma.html
  • Yine de anladıklarım şunlar: Love me love me.... go back no way runaway go in the gap back go .... life ...... eyes... nooo

Netleştirmeye çalıştım; fakat elimden gelen bunlar. Bu kelimelerde hata da olabilir.
  • Neden ayrı konu açmıyosunuz ? Soruma cevap bulamamışken arada kaynayıp gidiyor altına konu değiştirmek nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş özür dilerim, farkında olmadan doğrudan yazmıştım. sonuna kadar haklısın. Tekrar özür dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.