Şimdi Ara

Aragami → Dosyalar Açıldı [Çevirmek İsteyenlere Duyurulur]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aragami'nin dil dosyaları açıldı. Elimde mevcut. Yoğun olduğum ve istemediğim için çevirmeyeceğim.

Çevirmek isteyen olursa lütfen özel mesaj yoluyla veya bu konu aracılığıyla iletişime geçsin. Yalnız belirtmek istiyorum fontlarda sıkıntı var. Taner Saydam hocam ile birlikte biraz uğraştık ama düzenlemede başarılı olamadık. Aşağıda oyunun ve deneme çevirisinin örnek resimlerini görebilirsiniz:

Aragami → Dosyalar Açıldı [Çevirmek İsteyenlere Duyurulur]
    Aragami → Dosyalar Açıldı [Çevirmek İsteyenlere Duyurulur]Aragami → Dosyalar Açıldı [Çevirmek İsteyenlere Duyurulur]Aragami → Dosyalar Açıldı [Çevirmek İsteyenlere Duyurulur]

Düzenleme:

Ferit bey mevcutta çevirmekteymiş. Benim haberim olmadığı için açmıştım. Buraya da konusunu bırakıyorum. Herhalde çıkarttığında bu adresten paylaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dufresneee -- 8 Mayıs 2017; 21:19:54 >

• Benzer başka bir konun altında yazmıştım. yooka laylee adlı oyunun dil dosyalarını ulaşmak mümkün mü acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robot Marvin kullanıcısına yanıt
    Uzaktan bir şey diyemem. Oyunu indirip bakmak lazım. Oyunun yapımında kullanılan motora göre açılıp açılmayacağı da değişir.
  • Anliyorum. Bu işlerden hiç anlamasam da bir de ben deneyeyim diye bir fikir oluştu kafamda. Pek kimsenin bilmediği bu oyunla kimseye söz vermeden kendimi Eyleyim istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.