Şimdi Ara

arakdaşlar mssql ile bir sorunum var yardımcı olurmusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde bir script var asp yazzılımlı . veri tabanıda mdb uzantılı . hosting in yönetim paneli de parallels plesk panel . hostinge açtıgım veri database ye veri tabanını atamadım . sinir oldum bir çok yorum okudum anlayamadım , bu kadarmı çok zor olur mdb uzantılı veri tabanını yüklemek arkadaş ya . yardım istiyorum işin içindençıkamadım. microsoft SQL 2008 R2 '' AYRİYETTENDE 2000 i indirdim ODBC veri kaynaklarından mssql dns sini ayarladım veri tabanını görüyorum fakat mdb dosyasını databaseye ansıl atacamı ve nereye atacamı bilmiyorum çıldırmakmak elde degil . lütfen yardım edin . . . site pc ye kurdugum localhostta çalışıor sorun yok edit ini yaptım şimdi hostinge atacam ... lütfen bir yardım edin

• Hostingde database açma diye bir olay yok. MDB dosyaları server olarak değil dosya olarak çalışır. Yani programlamada gösterilen path içinde diğer dosyalar gibi mdb dosyasınıda upload etmen gerek. Sonra mbd dosyasına yazma izni verdikten sonra herşey çalışır.
  • pek anladım sayılmaz ama genel mantıgı anladım . dosya içerisinde dosya anlamında yani upload etmem yeter nasıl upload edecegim peki ve nereye bir çok dosya var birde nasıl yazdıracam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon-33 -- 9 Şubat 2012; 4:32:05 >
  • plesk panelinden dosya yönetimi kısmına gir orada yükleme araçlarını kullanarak veritabanını sunucuya yükleyin, zaten script oradan çekecek... sayfanın bulunduğu dizinde olması ya da özel klasörü varsa (App_Data gibi) burada bulunması yeterli diye biliyorum.. TrueBlack'inde dediği gibi dosyanın yazma iznide olduktan sonra her şey çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesberk

plesk panelinden dosya yönetimi kısmına gir orada yükleme araçlarını kullanarak veritabanını sunucuya yükleyin, zaten script oradan çekecek... sayfanın bulunduğu dizinde olması ya da özel klasörü varsa (App_Data gibi) burada bulunması yeterli diye biliyorum.. TrueBlack'inde dediği gibi dosyanın yazma iznide olduktan sonra her şey çalışır.

dediginyere girdim ama databases gidi bir dosy agöremedim. yani mdb dosyasını dediign yere nasıl atacgım . ? yani nereye demek istedim. hangi dosya altına .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.