Crysis 3 oyununu sipariş vermek için Aral firmasının resmi sitesini açtım. Kullanıcı adımı ve şifremi girdim fakat aylardır girmediğim için sanırım şifrem doğru olmadığından bana onay mailiniz email adresinize gönderildi yazısı çıktı. Email adresime şifre sıfırlama maili gelmiş. Linke tıklayınca Google Crom bu adresin lisansı doğrulanamadı devam et ve devam etme seçenekleri çıktı. Girmek istediğiniz site zararlı olabilir diyor.
Başka internet tarayıcısı ile denedim sonuç gine aynı. Aral'ın sayfasında lisans ile ilgili bir sorun mu var.
Sırf bu sorun yüzünden oyunu D&R dan sipariş vermek zorunda kaldım.
D&R daha iyi bosver ben hep ordan sıparıs verıom
dr demi çalışıyon sen en iyisi gamekeystore veriyon parayı 5 dkkaya key geliyo
quote:
Orijinalden alıntı: BooM Head Shot
dr demi çalışıyon sen en iyisi gamekeystore veriyon parayı 5 dkkaya key geliyo
soner gamekeystoreee
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Crysis 3 oyununu sipariş vermek için Aral firmasının resmi sitesini açtım. Kullanıcı adımı ve şifremi girdim fakat aylardır girmediğim için sanırım şifrem doğru olmadığından bana onay mailiniz email adresinize gönderildi yazısı çıktı. Email adresime şifre sıfırlama maili gelmiş. Linke tıklayınca Google Crom bu adresin lisansı doğrulanamadı devam et ve devam etme seçenekleri çıktı. Girmek istediğiniz site zararlı olabilir diyor.
Başka internet tarayıcısı ile denedim sonuç gine aynı. Aral'ın sayfasında lisans ile ilgili bir sorun mu var.
Sırf bu sorun yüzünden oyunu D&R dan sipariş vermek zorunda kaldım.
az önce boş havale sipariş verdim, SSL sertifikası var, senin browserda sıkıntı olmasın?
Browser da sıkıntı yok çünkü o gün 3 farklı Browser da denedim aynı hata çıktı. Zaten gerekli bilgiliyi daha sonradan Aral'ın facebook adresinden aldım. Aral'ın online sitesin de altyapı çalışması varmış ve bu sebeple o tür bir sorunla karşılaşılıyor muş. Aral yetkisi sitede çalışma var o sebeple SSL sertifikası onaylanmıyor yazısı karşınıza çıkmıştır dedi.