Şimdi Ara

Aral İthalat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığım Operation Flashpoint: Red River oyunumun üzerinde hayvan kadar çizik varmış çember şeklinde, başta görmeyip taktım alete oyun çalışmadı. HDD'ye yazdırayım dedim dondu cihaz HDD'im bozuldu şimdide. Bir şey demedim iade ettim, göndermişler oyunu bugün. Bi baktım kağıt var içinde yazanlar bu:

OYUNDA BULUNAN ÇİZİKTEN DOLAYI ÇALIŞMAMAKTADIR İADE YADA DEĞİŞİM İŞLEMİ YAPILAMAZ.

Şimdi bu ne anlamadım.Bundan sonra benim için Aral İthalat bitmiştir.Bundan sonra ne Aral'dan ne de Türkiye'den oyun alacağım.

• Bu güne kadar bitmemiş olması hata. Benim hiç alışverişim olmadı ama hem çok pahalı hem ne kadar yorum varsa hemen hemen olumsuz.
  • şu aral dan oyun alacagıma o oyunu hiç oynamam daha iyi..yeterki şu aral para kazanmasın..
  • bende halo reach almak gıbı bı hata yaptım oyun oynanıyordu ama cızık vardı cd de
  • Ben de aral firmasını çok basarısız buluyorum müşteri memnuniyeti diye bir şey duymuşlarmı acaba ? konuyu tweeter a filan taşı herkes bilsin yapılanları .
  • Peşini bırakma git tüketici haklarına şikayet et yanlarına kar kalmasın şerefsizlerin.
  • Bu tür durumlarda elinizden birşey gelmez. O çiziğin oyunu aldığınızda olduğunu ispatlamanız gerek. Bunu da sadece kargo görevlisi yanında ürünü kontrol edip, sorunluysa tutanak tutturarak yapabilirsiniz.
  • Bu kan emicilerden oyun satın almayın kardeşim. Yurtdışından satın alın. Siteler :

- TheHut
    - Sendit
    - Zavvi
    - HKOfferHouse
    - eBay

30 TL'ye alınacak oyuna 90 TL çekmek, düpedüz şerefsizlik ve soygunculuktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 13 Aralık 2011; 0:27:15 >
  • az önce kampanyadan 2 tane oyun aldım umarım başıma aynı durum gelmez
  • Konuyu açan arkadaş alınmasın sakın ama, özel indirimler(oyunların 20-30 TL olduğu) olmadan Aral'dan oyun almayı anlayamıyorum.

Sorun yaşadığın oyun, Markafoni vb. kampanyalarda bile en ucuz 80-90 TL'ye satıldı. 2. el bölümünde ve gittigidiyor gibi sitelerde aylardır 40-50 TL'ye satılıyor bu oyun. Niye biraz daha araştırma yapıp, buralardan almıyorsunuz?

Sadece, Türkçe dublaj/altyazı olan yeni oyunlarda, o da 200 TL gibi fiyatlar yoksa tercih edilmeli Aral. Yurtdışı fiyatıyla arasında 20 TL civarı fark olur, Türkçe oyunlara destek niyetine alınır ama, bunun harici kesinlikle oyun almamak lazım. Siz aldıkça, fiyatlar da aynen devam ediyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.