Havalar soğuk ve yağışlı, büyük ihitmalle haftasonuda öyle olur. Araba yoksa geceden gidip orada kalmak zor iş
quote:
Orjinalden alıntı: mbasoguz
Araba varsa sorun yokmu? anlamadımki sonucta oraya gidince ayakta filan beklemicezmi ? Arabayla nasıl sıraya gireceğiz?
O anlamda demedim. Akşamdan gidip orada bekleyenler için diyorum. Geceden gidenler varsa mutlaka kağıta isim yazarlar. Eğer yazmazlarsa sabaha kadar beklerler ayakta yani tamamen kendi insiyatiflerinde...
Büyük ihtimalle arabam ile gideceğim. 1-2 kişi de yanımda alabilirim. Ama son dk. bir şey çıkmassa tabi.
istanbul anadolu yakasında içerenköy,kazasker,erenköy civarından hareket edecekler,toplaşalım araba ile gidecekler bilgi versin toplaşalım gidelim.?
ee millet bir cevap yazın.
1. gün topkapıdan 500t ile gideceğim. Burdan başka nasıl gidilebilirki acaba? Arabada yok bende. Otobüs (500t) sabah 7 gibi tuzlada olur herhalde.Buralardan erken saat te arabayla gececek bir yardımsever olursa irtibata geçelim. herkese selamlar....
walla beyler araba ayarlamaya çalışıyorum. üsküdar tarafı.
tertipler ben de 2 aralıkta tuzla da sınava giricem.. 500 t pazar günü 5.30 da başlıo sefere.. ilk otobüse binip 6.30 gibi tuzlada olurum heralde.. umarım geç olmaz
Arkadaşlar her türlü bekliceksiniz sabah 5 te giden de içeri almalar başlayana kadar beklicek o saatlerde gelen de :) genelde 5-6 saatte çıkıldığını sölüyor herkes,gece gidince sabah girişe kadar beklenilmicek mi sanki bide işi bu tarafından düşünün.Uzaktan o saate denk gelen varsa bişi diyemem de şartlarınızı zorlayıpta abartmayın yani her halikarda girene kadar beklediklerinizi de ekleyince 5-6 saat olur orda geçcek vakit.
aynen katılıyorum.uykuya yazık etmete gerek yok 9 da çıkın evden ilk gün gidiosanız erken de gitseniz 6 saat bekliosunuz geç de.ayrıca saat 12 de ordan çıkınca nolcak.istanbulda hayat akşam 7den sonra başlıyo
arkadaşlar avcılar tarafından en mantıklı yol 500T galiba 500T seferlerinin kaçta başladığını ve hangi durakta inmemiz gerektiğini bilen var mı acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: arrival41
arkadaşlar avcılar tarafından en mantıklı yol 500T galiba 500T seferlerinin kaçta başladığını ve hangi durakta inmemiz gerektiğini bilen var mı acaba?