Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet05

quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Ben plakasız getirdim, eve parkettim. Bayi uzak 150 km git, 150km gel ...
    Nasipse 2 Ocakta plaka...

MEHMET PLAKASIZ NASIL GETİRDİN EVE MERAK ETTİM

Akşam hava karardıktan sonra. Sakin sakin . Hız yapmadan radara girmeden.

Bu arada aracın Trafik sigortasının ve kaskosunun noksansız olarak yapıldığını ve araç içerisinde bulunduğunu eklemeliyim...

valla iyi casaret,ben 20 km yere plakasız aracı getirmeye tırstım acıkcası.kasgo sana ne kadara mal oldu.neticede aynı aracı aldık.

Eski arabamızın kaskosunun bitmesine 5 ay vardı. 210 TL zeyl yaptırdık. (Groupama)

Yeni teklifler ise 1.150 Groupama
    Ak 900

Hayırlı olsun.. Bende bugün ödemeyi yaptım, kaskodan 5,5 ay kalan eski aracımın kaskosunu da 98 tlye zeyl yaptık (ergo)
    İlk yolculuğunda kaç lt yaktığını sorabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Trax bagaj havuzu alan var mı? Gittigidiyorda moda car ve markasızlar var. Nasıldır? Kullanan var mı? Moda car marka başka araç için alıp kullananlar da varsa yorum alabiliriz. Teşk.
  • 2011 yılında babama qashqai aldığımızda, bagaj havuzunu YPS idi sanırım, öyle bir firmadan almıştık. Kendisi üretici olup, yanlış hatırlamıyorsam manisa taraflarında idi. Havale ettim parayı,aynı gün kargoya vermişlerdi. 70 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
    Cruze gelsin , ona da alacağım bagaj havuzu.

EKLEME: link

http://www.ypsplast.com.tr/ana-sayfa.html
    sayfayı buldum, linkteki yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 28 Aralık 2013; 13:21:30 >
  • 1.4 LTZ AT HB izlenim ve fotolarhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=85768780
  • merhaba arkadaşlar. aracı dün itibarıyla aldım ankaradan aksaraya getirdim. araç genel itibarıyla fazlasıyla tatmin edici. inş. almak isteyen arkadaslar 2014 te araclardan bulup bu mutluluğu yaşayabilirler. sanırım ilk kullanım olduğundan birazda devirli kullandıgımdan arac 100 km ye 9-9,5 lt yaktı. ama turbo motor kendini hissettiriyor. 160 km ile giderken bile gaza basınca ileri atılıyor. yol tutuşu çok güzel. yüksek hızda bile giderken bile hissettirmiyor ve güven veriyor. görüntü olarak zaten çok başarılı önden bakılınca biraz çakma bmw gibi olmuş beğendim. aracın çizgileri keskin. gayet hoşuma gitti. araç ses almama açısından gayet başarılı. eskisine oranla araç kapılarının üst kısmında kauçuk benzeri bir malzeme kullanmışlar ve ses konusunu asgariye indirgiyor. birde ses yalıtımı yapılırsa gayet başarılı gözüküyor. araç donanımı zaten bildiniz ww nin highline modeli ya da opel in cosmo modeliyle eşdeğer. my link ve diğer aksamlar gayet başarılı ve sizi oldukça tatminkar bir ruh haline büründürüyor. özellikle cruze nin göstergelerini cok beğendim. resmen corvette nin göstergeleri gibi olmuş. spor çakma corvette olmuş :D. arka tarafta oturan kişi hiç sıkılmadan rahat bir şekilde oturabiliyor. diğer arabalara göre arka ayak mesafesini biraz daha fazla geniş bırakmışlar. araçta beğenmediğim noktalar tabi ki var. aslında onlar söylenmez fiyat performans konusuna bakınca ama ben yinede sıralayım. iç dizayn olarak kumaş renklerinin ve ön konsol plastiklerinin tek renk olması hoşuma gitmedi. çok klasik sade olmuş. renk olarak birbiriyle uyumlu renk olsaydı daha güzel olabilirdi. mesela ön konsolda plastikle kumaş harmanlanmış ama aynı renk. plastik üstündeki kumaş farklı renkte olsa avrupa modellerinde ki gibi muhteşem olurdu. yada avrupa modellerinde ki gibi spor modellerinde var olan siyah kumaş üstünde ardalanmalı kırmızı cizgili dikişler gene güzel dururdu. el freni sanki çok kaba olmuş her şekilde. belki de vites topuzunun yanında biraz sırıtmış. çünkü vites topuzu el frenine göre bir o kadar kibar ve kullanışlı. kol dayama ünitesi de çok ufak geldi bana ama yinede kullanışlı. sonuçta çok başarılı bir araç ortaya koymuş chevrolet bana göre genel olarak 10 üzerinden 8. fiyatına göre karşılastırırsam 10 üzerinden 10. bu modelde özellikte böyle bir araç yok çünkü. alan arkadaşlarımın hepsine hayırlı ve kazasız günler diliyorum. maşallah araç çok dikkat çekici bir kan akıtmakta fayda var
     Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler

• hocam özellikle bir damla kurban kanını bir fluence in sileceğine sürerseniz iyi olur.
  • Bugün bayiiye gidip son dilim bedeli ödedim. Haftaya Cumartesi teslim alacağım aracı.
    Ödemeden sonra eşim çocuklara aracı göstermek için acentanın alt katına ,arka bahçeye indik.
    Camları filmlenmişti ama boya koruması daha yapılmamıştı.
    Lastiklerine baktım KUMHO marka idi.bagajdaki yedek lastik ise bridgestone idi. Geçen biri yazmıştı, lastikler değiştirilmiş felan diye.
    Aynısı benimde mi başıma geldi yoksa.birde benimkinin arka park sensörü yoktu, geri görüş kamerası var diyedir dedim üstüne durmadım.
    Aracını teslim alan arkadaşlar beni aydınlatabilirmi lütfen, 1.4 LTZ sedan Cruze'larda lastikler KUMHO mu ve arka park sensörü var mı?
  • Allah kaza beladan korusun hocam
  • amin arkadaşım allah cümlemize kazasız belasız günler nasip etsin. hocam tabi ki kurban kestiğimde araba yanımda olursa tekerine ve sileceğine dokundururuz neden olmasın sizin araba sanırım fluence oda güzel araç hayırlı olsun. realgs hocam arabada ki lastikler evet kumho orijinali kumho chevrolet bunları koymuş değiştirme felan yok yani. benim araç 1,4 LTZ sedan ve hem geri görüş kamerası hemde arka park sensörü var. yani aldıgınız araba LTZ modeliyse her ikisi de orjinal olarak vardır merak etmeyin. hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın inş. memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Bugün bayiiye gidip son dilim bedeli ödedim. Haftaya Cumartesi teslim alacağım aracı.
    Ödemeden sonra eşim çocuklara aracı göstermek için acentanın alt katına ,arka bahçeye indik.
    Camları filmlenmişti ama boya koruması daha yapılmamıştı.
    Lastiklerine baktım KUMHO marka idi.bagajdaki yedek lastik ise bridgestone idi. Geçen biri yazmıştı, lastikler değiştirilmiş felan diye.
    Aynısı benimde mi başıma geldi yoksa.birde benimkinin arka park sensörü yoktu, geri görüş kamerası var diyedir dedim üstüne durmadım.
    Aracını teslim alan arkadaşlar beni aydınlatabilirmi lütfen, 1.4 LTZ sedan Cruze'larda lastikler KUMHO mu ve arka park sensörü var mı?

Lastikler kumho. Yedek lastik continental. Park sensörü var

• Öncelikle arabalarınız hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız cezasız kullanın inşallah.
    Genelde herkes benim gibi başka illerden araba almış. Sanırım geçici plaka ile arabayı getirdiniz.
    Geçici plakanın size bir masrafı oldu mu?.
    Geçici plakadan sonra asıl plakayı alınca masraf çıktı mı ?
    Ayrıca geçici plaka ile otobana girebiliyor muyuz?
    Hgsden geçici plaka ile kaçak geçiş yapsak sonra hgs alsak yada eski arabanın hgs sini devretsek sorun olur mu Bu soruların cevabını bekliyorum çünkü bende haftaya arabayı Bursa'dan alıp Kırklareli'ne getireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 28 Aralık 2013; 23:42:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Öncelikle arabalarınız hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız cezasız kullanın inşallah.
    Genelde herkes benim gibi başka illerden araba almış. Sanırım geçici plaka ile arabayı getirdiniz.
    Hgsden geçici plaka ile kaçak geçiş yapsak sonra hgs alsak yada eski arabanın hgs sini devretsek sorun olur mu Bu soruların cevabını bekliyorum çünkü bende haftaya arabayı Bursa'dan alıp Kırklareli'ne getireceğim.

Artık geçici plaka diye birşey yok. Ben Ankara'dan aldım ama sakarya plaka takılıydı. Her şeyi satış temsilcisi halletti. Otobandan da eski OGS cihazımla geçtim sıkıntı olmadı.

• arka bagaj spoiler'i için indirilmiş fiyat olarak 200 TL istiyor acenta. Fiyat nasıl arkadaşlar , taktırmaya değer mi?
  • discrepancy kullanıcısına yanıt
    tşk ederim. sizede hayırlı olsun. geciçi plaka vermiyorlar ben tamamiyle plakasız ve ruhsatsız aldım arabayı. sırf ocak ayında gec bir vakitte almamak için. yoksa ocak ayında verecek olsalar gec vereceklerdi. ondan gece vakti yola cıktım yollar boş olur umuduyla çok şükür de bir sorun yaşamadım. plakayı ocak ayında bana kargoyla gönderecekler. tamamiyle sorumluluk sende diye bir kağıt imzalatıorlar verirken arabayı. yok ben bu sorumluğun altına girmem diyorsan serviste plaka takılana kadar bekletebilirsin onda da karışmıorlar zaten. ben ocak ayında sıra beklememek için erken aldım arabayı. açıkcası mesafe çok uzun değil diye aldım (ankara aksaray) otobandan plakasız geçince sorun olurmu olmazmı bilmiorum. bence bursadan kırıkkaleye gelecekseniz plakasız yolda radar yada polis noktalarını ii biilin normal kullanımda bir aksilik cıkmaz diye düşünüyorum. yanlız polis durdurduğunda polisin insafına kalırsınız bunu bilmekte de fayda var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Öncelikle arabalarınız hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız cezasız kullanın inşallah.

Artık geçici plaka diye birşey yok. Ben Ankara'dan aldım ama sakarya plaka takılıydı. Her şeyi satış temsilcisi halletti. Otobandan da eski OGS cihazımla geçtim sıkıntı olmadı.

• Plakasız yola çıksanız bile kaskonuzu ve trafik sigortanızı mutlaka yaptırın....
  • evet kesinlikle doğru söylüyorsunuz. kasko ve trafik sigortası lazım. kasko şase numarasına göre yapıldığı için sorun olmuyor. bir nevi kendini güvence altına almak gibi birsey oluyor.
  • Yeni araç alıp garantisini uzatan oldu mu?
  • arkadaşlar bu arada bende bulunan ikinci arabamı satışa koydum tertemiz bir araç eğer chevrolet i almasaydım satmıyacaktım. linki ni atıyorum beğenenler beninle irtibata geçebilirler. hayırlı akşamlar kazasız günler
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sifir-ayarinda-tertemiz-brc-marka-lpgli-fiesta-147282131/detay/
  • biryerde rastladım,arka kapılarda çocuk kilidi yok diye.Böyle birşey olması ümkün değil gibime geliyor.

Sedan alanlar lütfen araçlarını kontrol edip bildirir mi.Benim için çok önemli.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.