Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet05

Amasyalı değilim. Merzifonluyum ve Merzifon'dayım.
    Önceden haberleşmek kaydı ile her zaman çayımı içebilirsiniz

Jantlar 215 55 18 Continental lastik var. ( Şu an Toyo kışlık takılı )

Ses izolasyonu güzel, süspansiyon güzel.

4x4 kullanmadım farkı için yorum yapamam

hocam kışlık lastikleriniz normalleri ile aynı ebattamı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli
    Hizli cevabiniz icin tesekkur ediyorum :) amasyalisiniz sanirim amasyada mi oturuyorsunuz
    Almadan once bi cayinizi icmeye gelebilir miyim :)
    Bir bayiden 1.4 sunrooflu beyaz 51.5 fiyat verdiler 2-3 hafta once otv indirimi(engelli indirimi) 36.5 oluyor demislerdi
    Jantlarin ebati 18" mi ?
    Ses izalasyonu ve sert suspansiyonlardan dolayi cukurlar felan cok hissediliyor mu
    4*2 ile 4*4 arasinda yol tutus ve yakit farki var midir
    Cok soru sordum kusura bakmayin

Tesekkur ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: By.MaMBoS

quote:

hocam kışlık lastikleriniz normalleri ile aynı ebattamı ?

Evet aynı ebatta.

Toyo 215 55 R18
    Kış göremedik ama fena değil...

• Değerli arkadaşlar, Trax ı satıp binek veya ticari araç almak istedim. Bazı araçları denedikten sonra Traxın basit bir araç olmadığı kanaatine vardım. Büro işimizin yoğunluğu nedeniyle yıllık maksimum 15000 km yapıyorum. Kapıda durması yeter. Şubat ayında yeni bir zam var. Tabi piyasanın bu halde olması kötü. Zam da istenen birşey olamaz. Ama uygun aldığımız aracın kıymetini bilelim. Bu şartlarda fazla oynamamak lazım. İkinci eli 57.000 gibi oturmuş durumda (otomatik-sunrooflu). Herkese sağlık sıhhatli günler dilerim. Tüm chevrole cilerin yolu açık olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realgs

uzun zaman nissan note kullandım, babamda da qashqai. Ben MPV kullandığımdan ve onların rahatlığına alıştığımdan
    dolayı sedanlar zor geliyor bana.İnmesi binmesi dert.
    Ekim ayında arabamı sattım ve kasımda yeni kasası çıkacak Note alacaktım.Ama uçuk fiyatla çıkınca piyasaya almaktan vazgeçtim.
    yeni çıkacak mazda3ü beklemeye başladım.2 ay arabasızlıktan sonra dayanamadım ve aralık kampanyasında TRAX alacaktım.Bulamayınca
    son anda cruze düştü ve onu aldım. doğruya doğru,aklımda olan bir araç değildi Cruze.Trax istedi eşim çok ama nasip olmadı.
    cak ayının ilk haftası cruze'u teslim aldım ve 1 hafta sonra Nissan note fiyat indirimine gittti. Gözüme kestirdiğim 1.2 benzinli tekna donanım (dolu olan)
    51den 41e indi. Bu yüzden cruze'yi satıp aynı fiyata note almak düştü aklıma.
    Tavsiyemdir, 40lı rakamlarda bütçesi olan nissan note 1.2 benzinli teknaya baksın. Çok çok az yakıyor.bendeki eski kasa 1.4 idi ve şehiriçin 6-7 lt arasında idi.
    48-49bine dizeli satılıyor.renaulttaki DCI dizel motor,kendini kanıtlamış dayanıklı ve verimlidir.

Trax bulamadıkmı size ?

aslında siz önermiştiniz sanırım Adanada idi ama görerek dokunarak almayı tercih ederim.
    Ürktüm açıkcası başka şehirden almaya.

İstanbulda kırmızı bulmuştum ama eşim beğenmedi rengini. Gümüş veya inci beyazı diye tutturdu, siyah Cruze nasip oldu

Bu arada Şubatta tüm markalara sağlam zam gelir zira kur uçtu gitti. Tmizinden 2-3 bin TL biner tüm araçlara ki çoğuna daha fazla gelir.
    %7-10 arası bekliyorum ben.

• quote:

quote:

quote:

uzun zaman nissan note kullandım, babamda da qashqai. Ben MPV kullandığımdan ve onların rahatlığına alıştığımdan
    dolayı sedanlar zor geliyor bana.İnmesi binmesi dert.
    Ekim ayında arabamı sattım ve kasımda yeni kasası çıkacak Note alacaktım.Ama uçuk fiyatla çıkınca piyasaya almaktan vazgeçtim.
    yeni çıkacak mazda3ü beklemeye başladım.2 ay arabasızlıktan sonra dayanamadım ve aralık kampanyasında TRAX alacaktım.Bulamayınca
    son anda cruze düştü ve onu aldım. doğruya doğru,aklımda olan bir araç değildi Cruze.Trax istedi eşim çok ama nasip olmadı.
    cak ayının ilk haftası cruze'u teslim aldım ve 1 hafta sonra Nissan note fiyat indirimine gittti. Gözüme kestirdiğim 1.2 benzinli tekna donanım (dolu olan)
    51den 41e indi. Bu yüzden cruze'yi satıp aynı fiyata note almak düştü aklıma.
    Tavsiyemdir, 40lı rakamlarda bütçesi olan nissan note 1.2 benzinli teknaya baksın. Çok çok az yakıyor.bendeki eski kasa 1.4 idi ve şehiriçin 6-7 lt arasında idi.
    48-49bine dizeli satılıyor.renaulttaki DCI dizel motor,kendini kanıtlamış dayanıklı ve verimlidir.

Trax bulamadıkmı size ?

aslında siz önermiştiniz sanırım Adanada idi ama görerek dokunarak almayı tercih ederim.
    Ürktüm açıkcası başka şehirden almaya.

İstanbulda kırmızı bulmuştum ama eşim beğenmedi rengini. Gümüş veya inci beyazı diye tutturdu, siyah Cruze nasip oldu

Bu arada Şubatta tüm markalara sağlam zam gelir zira kur uçtu gitti. Tmizinden 2-3 bin TL biner tüm araçlara ki çoğuna daha fazla gelir.
    %7-10 arası bekliyorum ben.

Adana'da inci beyaz vardı. Ayrıca Adana'dan almayacaktınız ki ... Adana Bayisi İstanbul'daki bayilerden birisi ile anlaşıp, teslimatı İstanbul'dan yapacaklardı.
    Ben Adana'dan aldım ama teslimatı Samsun bayisi yaptı. Bu başlıkta "emukl" nickli arkadaşımızda benim yönlendirmemle Adana'dan aldı. Ama İstanbul teslimat yaptılar.

Neyse . Kısmet değilmiş demekki. Sağlık olsun...

• hocam anlayamadım 1.4 , 4x4 140hp sanrooflu sıfır km trax için mi 51.500 verdiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acelika -- 30 Ocak 2014; 17:32:46 >
  • Mavi_Yeleli kullanıcısına yanıt
    hocam anlayamadım 1.4 , 4x4 140hp sanrooflu sıfır km trax için mi 51.500 verdiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acelika

hocam anlayamadım 1.4 , 4x4 140hp sanrooflu sıfır km trax için mi 51.500 verdiler?

1.4 yada 1.6 idi tam hatirlayamiyorum izmirde ki bayi simdi siz sorunca tereddutte kaldim cruze felanda sormustum farkli bayiler de arayinca simdi emin olamadim
    Ama 1.6 sordugumu sanmiyorum cunku yorumlarda 1.6 nin yakitinin 1.4 fazla oldugu hemde agir kaldigi soyleniyordu .
    Ama yarin bi bayi arayabilirsem tekrar paylasir size de alinti yaparim

Izmirde ki bayiyi aradim chevrolet arac artik satmadiklarini izmirde bayi kalmadigini soyledi cekilme isi sanirim daha erken olacak

Bir bayi otomatik 1.4 opak beyaz sunrooflu icin 59 dedi
    Tereddutte kaldigim icin arayip sordum
    Ama bu saatten sonra alinmaz gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi_Yeleli -- 30 Ocak 2014; 18:37:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi_Yeleli kullanıcısına yanıt
    aralık kampanyasında bu fiyatlar normaldi nitekim bende 1.4 AT sanrooflu siyah trax aldım 51 bine.

Yeni gelen trax için o fiyatları veriyorlarsa hiç beklemeden al derim. ben çok memnunum sadece henüz motor açılmadığı için takıt şehir içinde kullanımda suan 10 LT civarında geziniyor. bunun dışında hiç bir problemi yok on numara araba.
  • arkadaslar su yokus kalkıs destegı ve star stop özelleıg nasıl devreye giriyor acaba,yokuşta durdum gerı gıttı,kırmızı ısıkta durdum motor hiç durmadıkı eco modu acık olmasına ragmen, nedendır bılen yardımcı olacak olursa sımdıden tşkr ederım.
  • quote:

aralık kampanyasında bu fiyatlar normaldi nitekim bende 1.4 AT sanrooflu siyah trax aldım 51 bine.

Yeni gelen trax için o fiyatları veriyorlarsa hiç beklemeden al derim. ben çok memnunum sadece henüz motor açılmadığı için takıt şehir içinde kullanımda suan 10 LT civarında geziniyor. bunun dışında hiç bir problemi yok on numara araba.

Otomatik sunroof lu 51000 tl ye hangi bayi sattı zarar fiyattan vermiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • texmo kullanıcısına yanıt
    samsun reis otomotiv. aralık ayındaki indirimden aldım. zarar mı etti kar mı onu bilemem ama hala bu fiyatlarda satılıyorsa kazık yedik. en az 4-5 bin fazlasına satılıyorsa chevrolet çekiliyor diye arabasını yok pahasına satanlara ve ortalığı velveleye verenlere (afedersiniz sözüm meclisten dışarı) ama kapak olsun!
  • Bir şeyi anlamadım. 1.4 4x4 sunroof lu model 51500, öte yandan bundan düşük versiyon 1.4 Opak sunroof 59000 tl hangisi doğru ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 30 Ocak 2014; 22:49:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

Bir şeyi anlamadım. 1.4 4x4 sunroof lu model 51500, öte yandan bundan düşük versiyon 1.4 Opak sunroof 59000 tl hangisi doğru ?

1.4 4x4 de otomatik vites yok. 1.4 4x2 de otomatik vites seçeneği var. Otomatik vites şanzuman farkı nedeniyle daha pahalı. sahibinden.coma bakarsanız 2. elde de farkı görürsünüz. Bu tür araçlarda otomatik vites son yıllarda daha çok tercih ediliyor. Yani 1.4 at sunrooflu, 1.4 4x4 den pahalı satılıyor.
  • Samsun Reis Otomotiv'in test aracı. - 1.4 - 140 LT- 4x4 Manuel Şanzıman - 2.109 km'de - 59.500

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-samsun-reis-otomotiv-den-trax-1.4-lt-149753882/detay

Ankara Reis Otomotiv - 0 km - 1.4 - 140 LT- 4x4 Manuel Şanzıman - 58.000

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-reis-otomotiv-den-2013-0-km-chevrolet-trax-1-4-151674824/detay

Sahibinden'de

1.4 -140 LT - 4x2 Otomatik + Sunroof - 300 km'de 65.000 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-inci-beyazi-tavan-acilir-yan-orjinal-yan-basamakli-boya-motor-ko-149835164/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 31 Ocak 2014; 11:06:44 >

• quote:

samsun reis otomotiv. aralık ayındaki indirimden aldım. zarar mı etti kar mı onu bilemem ama hala bu fiyatlarda satılıyorsa kazık yedik. en az 4-5 bin fazlasına satılıyorsa chevrolet çekiliyor diye arabasını yok pahasına satanlara ve ortalığı velveleye verenlere (afedersiniz sözüm meclisten dışarı) ama kapak olsun!

rahat olun.

Bedavaya araba aldınız hepiniz. Ben dahil.

Chevrolet Türkiyeden çıkınca, ikinci el yalan olur diyenlere selam olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 31 Ocak 2014; 11:16:38 >

• mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. içimize sine sine aldık. birileri çıkıp dolardaki yükselişten dolayı hava atıyorsunuz diyebilir fakat öyle olmasaydı da yine bu fiyatların biraz aşağısında bir fiyatlama olcaktı. çünkü gerçekten bedavadan biraz pahalıya aldık chevroletleri
  • quote:

aynen öyle. içimize sine sine aldık. birileri çıkıp dolardaki yükselişten dolayı hava atıyorsunuz diyebilir fakat öyle olmasaydı da yine bu fiyatların biraz aşağısında bir fiyatlama olcaktı. çünkü gerçekten bedavadan biraz pahalıya aldık chevroletleri

Orjinale 800 TL vermeye hiç gerek yok. Nihayetinde üstüne ayak basılacak.

50 TL verdinmi, sanayide tüm kaportacılar montaj yaparlar.

Cander Otomotiv diye bir buldum. Aksarayda. Telefonla sordum 180 TL'ye alabileceğiz. Toplu alımda pazarlık ederim. Belki biraz daha fiyatı geri çekebiliriz.
    Atölyeleri Bayrampaşadaymış.
    Montaj Dahil 180 TL iyi fiyat.

http://www.tamsan4x4.com/satis/index.php?route=product/product&product_id=194
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-aes-chevrolet-trax-orjinal-oem-yan-basamak-ucretsiz-montaj-147436929/detay/
    http://www.otoyedekparca.com/chevrolet-trax-2013-sonrasi-premium-yan-basamak-abs-destekli-mat-aluminyum-2-adet-90146.html
    http://www.onautoaccessories.com/OnlineSatis.aspx?mid=14
    http://www.jeepandcar.com/UrunSayfa/4155/Chevrolet-Trax-I--b--JPC-V2-Premium-Model-Yan-Basamak---ABS-Destekli-Yuzey-Mat-Aluminyum-Yapi-Set-2-Adet--b-.html

• Arkadaşlar,
    indirim mindirim derken. başlığa katılımda azaldı.

Trax sahibi olanlar TRAX konu başlığında devam edelim.

Aveocular, Aveo Başlığına
    Cruse sahipleride Cruse başlığına

TRAX başlığı için tıklayın:http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=66750790&mpage=2
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.