Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oaston

Rampadan dolayı bulunduğu viteste devri düştüyse bir alt vitese alıp girilen cruise değerini yakalamaya çalışması, değere ulaşınca gazı kesmesi ve yokuşun açısına göre tekrar bayılınca tekrar vites küçültmesi vs tepkileri çok normal. Benim eski focusta cruise yaparken yokuşta aynı davranışı sergiliyordu..

Viraj performansının araç yüksekliğinden dolayı fazla güvenilmemesi gerekeceğini tahmin ediyordum. Focustan sonra beni en çok zorlayacak alışkanlık bu olacak..

Vitesi bir küçültüyor bir büyültüyor...Bu arada hız değişmiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston
    Viraj performansının araç yüksekliğinden dolayı fazla güvenilmemesi gerekeceğini tahmin ediyordum. Focustan sonra beni en çok zorlayacak alışkanlık bu olacak..

Virajlara aman dikkat. Ben alışkanlıkla bir girdim. Zor çıktım...
  • Trax araç sahibi arkadaşlar araclarinizin silecekleri kalkiyormu yoksa benimkiler ayarsiz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalkmıyor
  • Hadi ya bu ne mantıksız birşey bendeservise goturmeyi dusunuyordum kâr yagdiginda yapisacak desenize

• Trax müzik sistemi vasat .ACaba haporlerleri değiştirsek nasıl olur.eminim açıp baksak adi cin malı bir haporlerlerler vardır üzerinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @alpmax hocam aracınızı satıyorsunuz galiba ??
  • forumda kimse yok. satıc başka marka alıcam.. hangi forum kalabalıksa oraya gidecem.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_30883332/mpage_540//tm.htm#86772971
    Cruze ana sayfası linkteki yer.Bu konu sadece kampanya için açılmıştı. Oradan devam edebilirsiniz.

İsteyen varsa ben arabamı satarım. 1.4 LTZ siyah sedan MT cruze. Daha 350 KM'de 15 günlük araba.
    41 Bin istediğim son fiyat, sıfırı 47bin TL olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 21 Ocak 2014; 10:33:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Aracın yol tutuşu virajlarda bana zayıf geldi. Sert girilmemeli. Otomobil ile alıştığınız hızlarda kesinlikle virajlara girmeyin. Aman dikkat !

Otobanda 135 km cruise ile veya duble yollarda 120 km cruise ile bazı hafif rampalarda otomatik viteste bir kararsızlık yaşadım. bir alt vitese küçültüyor. devir saati yükseliyor, bir-iki saniye sonra vitesi yükseltiyor.
    devir saati düşüyor, aç/kapa yapar gibi bu olay 10-15 defa oluyor. Bir vites küçültüyor, iki saniye sonra vitesi büyütüyor. Bir kararsızlık durumu gibi. Bu şekilde bir olay başınıza geldimi?

Ancak keyifli bir araç olduğunu tekrar yazmadan geçemeyeceğim.

Arac yuksek yapısı nedeniyle ,her ne kadarda suspansiyonu sertte olsa ,binek arac viraj performansını vermeyecegi aşikar,heleki insignia nın Bunu bilerek aldım,zaten suw araclar genelde sehir içi konforu yuksekligi için tercih ediliyor.bahsettigin vites kararsızlıgını deneyip yazarım fırsat buldugumda.su da sevindirici su ana kadar kronic bir arıza kimse bahsetmedi forumda.

Yol tutuşunu ve viraj performansını İnsignia ile mukayese etmek çok büyük hata olur. İnsignia bambaşka.

Viraj yol tutuşu binek araçlara göre zayıf. Binek araç alışkanlığı ile virajlara girmemek lazım.
    Dikkat etmeme rağmen bilinçaltındaki alışkanlıkla bir viraja hızlı girdim. Çıkmak biraz sıkıntı oldu. Viraj performansını eleştirmek için değil, diğer arkadaşların virajlarda dikkatli davranmaları için yazdım zaten.
    Bu arada en çok km rekoru bende galiba...

Mehmet bey
    Pm niz kapali
    Bayiye gitme sansim yok 4-5 ay sonra bi arac dusunuyoruz trax in goruntusu cok guzel eger alirsak 1.4 manuel olacak
    Sunroof standart mi
    Koltuk isitma var mi (on ve arka )
    Mylink android le entegre edilebiliyor mu (rehber , navigasyon, direksiyon uzerinden arama yapabilme/cevaplayabime, film, muzik vs.)
    Birde bazi fotograflarda yan basamak ve arka bar demiri var kimilerinde yok

1.4 manuel alinan aracta neler var yan basamak ve arka bar demiri opsiyon mu ? Opsiyonsa Fiyat bilginiz var mi ?
    http://n1308.hizliresim.com/1d/n/rqbzs.jpg

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

http://forum.donanimhaber.com/m_30883332/mpage_540//tm.htm#86772971
    Cruze ana sayfası linkteki yer.Bu konu sadece kampanya için açılmıştı. Oradan devam edebilirsiniz.

İsteyen varsa ben arabamı satarım. 1.4 LTZ siyah sedan MT cruze. Daha 350 KM'de 15 günlük araba.

Merak ettim ne yaptınız arabayı satabildiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli
    Mehmet bey
    Pm niz kapali
    Bayiye gitme sansim yok 4-5 ay sonra bi arac dusunuyoruz trax in goruntusu cok guzel eger alirsak 1.4 manuel olacak
    Sunroof standart mi
    Mylink android le entegre edilebiliyor mu (rehber , navigasyon, direksiyon uzerinden arama yapabilme/cevaplayabime, film, muzik vs.)

1.4 manuel alinan aracta neler var yan basamak ve arka bar demiri opsiyon mu ? Opsiyonsa Fiyat bilginiz var mi ?

Tesekkurler

Bizdeki 1.4 - 140 4x2 otomatik. Manuel 1.4'ler 4x4

Sunroof standart değil. Opsiyonel. Ancak sizin aradığınız bazen sunrooflu, bazen sunroofsuz olabilir. Biz sunroof istememiştik.
    Tüm 1.4 otomatikler o dönem sunrooflu geldi. Tam aradığınızı bulmanız şansınıza kalmış.
    Koltukların tamamı deri değil. Yanlar deri, ortalar kumaş. Koltuk ısıtma yok.
    Mylink Androidle sorunsuz entegre oluyor. Bende Sony Xperia Z var, Eşimde ise Sony Xperia S var. Sorunsuz bağlanıyor. BringGo dandik.
    Sygic veya Igo'dan bağlansa daha iyi olurdu. Ancak BringGo'da hiç yoktan iyidir, görsellik katıyor :)
    Telefondaki müzikleri bluetooth üzerinden oynatabiliyor.
    Telefon görüşmeleri sorunsuz.
    Rehber sorunsuz.
    Son çağrılar sorunsuz.

Basamak ve arka bar demir opsiyonel. Orjinali de var yan sanayisi de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 28 Ocak 2014; 15:59:11 >

• quote:

quote:

Mehmet bey
    Pm niz kapali
    Sunroof standart mi

Tesekkurler

Bizdeki 1.4 - 140 4x2 otomatik. Manuel 1.4'ler 4x4

Sunroof standart değil. Opsiyonel. Ancak sizin aradığınız bazen sunrooflu, bazen sunroofsuz olabilir. Biz sunroof istememiştik.
    Tüm 1.4 otomatikler o dönem sunrooflu geldi. Tam aradığınızı bulmanız şansınıza kalmış.
    Koltukların tamamı deri değil. Yanlar deri, ortalar kumaş. Koltuk ısıtma yok.
    Mylink Androidle sorunsuz entegre oluyor. Bende Sony Xperia Z var, Eşimde ise Sony Xperia S var. Sorunsuz bağlanıyor. BringGo dandik.
    Sygic veya Igo'dan bağlansa daha iyi olurdu. Ancak BringGo'da hiç yoktan iyidir, görsellik katıyor :)
    Telefondaki müzikleri bluetooth üzerinden oynatabiliyor.
    Telefon görüşmeleri sorunsuz.
    Rehber sorunsuz.
    Son çağrılar sorunsuz.

Basamak ve arka bar demir opsiyonel. Orjinali de var yan sanayisi de var.

Hizli cevabiniz icin tesekkur ediyorum :) amasyalisiniz sanirim amasyada mi oturuyorsunuz
    Almadan once bi cayinizi icmeye gelebilir miyim :)
    Bir bayiden 1.4 sunrooflu beyaz 51.5 fiyat verdiler 2-3 hafta once otv indirimi(engelli indirimi) 36.5 oluyor demislerdi

Jantlarin ebati 18" mi ?
    Ses izalasyonu ve sert suspansiyonlardan dolayi cukurlar felan cok hissediliyor mu
    4*2 ile 4*4 arasinda yol tutus ve yakit farki var midir
    Cok soru sordum kusura bakmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi_Yeleli -- 28 Ocak 2014; 16:27:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

quote:

yok satmadım.Zaten satmak için ilan felan açmadım. Forumdan almak isteyen olursa veririm diye düşündüm.
    işyerinde yoğunuz bugünlerde, zamanın yok zaten. Arabaya ısınma süreci geçiriyorum, daha 500 km olmadı bile.
    Haftaiçi kulllanmıyorum, işe servisle gidip geliyorum. Eşim zaten arabayı sevdi, pek değiştirmemize gönlü yok.

• Bu zamlar varken satmaniza gerek yok. 2ay icinde 41 bine sifir B sinifi baz donanim arac bile zor bulunur hale gelecek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

quote:

yok satmadım.Zaten satmak için ilan felan açmadım. Forumdan almak isteyen olursa veririm diye düşündüm.
    işyerinde yoğunuz bugünlerde, zamanın yok zaten. Arabaya ısınma süreci geçiriyorum, daha 500 km olmadı bile.
    Haftaiçi kulllanmıyorum, işe servisle gidip geliyorum. Eşim zaten arabayı sevdi, pek değiştirmemize gönlü yok.

Akıl vermiş olmayım ama 1.4 - 140 hp motor çok keyifli... Donanım zaten LTZ. Bence keyfini sürün...

• quote:

Hizli cevabiniz icin tesekkur ediyorum :) amasyalisiniz sanirim amasyada mi oturuyorsunuz
    Almadan once bi cayinizi icmeye gelebilir miyim :)
    Bir bayiden 1.4 sunrooflu beyaz 51.5 fiyat verdiler 2-3 hafta once otv indirimi(engelli indirimi) 36.5 oluyor demislerdi
    Jantlarin ebati 18" mi ?
    Ses izalasyonu ve sert suspansiyonlardan dolayi cukurlar felan cok hissediliyor mu
    4*2 ile 4*4 arasinda yol tutus ve yakit farki var midir
    Cok soru sordum kusura bakmayin

Amasyalı değilim. Merzifonluyum ve Merzifon'dayım.
    Önceden haberleşmek kaydı ile her zaman çayımı içebilirsiniz

Jantlar 215 55 18 Continental lastik var. ( Şu an Toyo kışlık takılı )

Ses izolasyonu güzel, süspansiyon güzel.

4x4 kullanmadım farkı için yorum yapamam

• uzun zaman nissan note kullandım, babamda da qashqai. Ben MPV kullandığımdan ve onların rahatlığına alıştığımdan
    dolayı sedanlar zor geliyor bana.İnmesi binmesi dert.
    Ekim ayında arabamı sattım ve kasımda yeni kasası çıkacak Note alacaktım.Ama uçuk fiyatla çıkınca piyasaya almaktan vazgeçtim.
    yeni çıkacak mazda3ü beklemeye başladım.2 ay arabasızlıktan sonra dayanamadım ve aralık kampanyasında TRAX alacaktım.Bulamayınca
    son anda cruze düştü ve onu aldım. doğruya doğru,aklımda olan bir araç değildi Cruze.Trax istedi eşim çok ama nasip olmadı.
    cak ayının ilk haftası cruze'u teslim aldım ve 1 hafta sonra Nissan note fiyat indirimine gittti. Gözüme kestirdiğim 1.2 benzinli tekna donanım (dolu olan)
    51den 41e indi. Bu yüzden cruze'yi satıp aynı fiyata note almak düştü aklıma.
    Tavsiyemdir, 40lı rakamlarda bütçesi olan nissan note 1.2 benzinli teknaya baksın. Çok çok az yakıyor.bendeki eski kasa 1.4 idi ve şehiriçin 6-7 lt arasında idi.
    48-49bine dizeli satılıyor.renaulttaki DCI dizel motor,kendini kanıtlamış dayanıklı ve verimlidir.

• quote:

uzun zaman nissan note kullandım, babamda da qashqai. Ben MPV kullandığımdan ve onların rahatlığına alıştığımdan
    Ekim ayında arabamı sattım ve kasımda yeni kasası çıkacak Note alacaktım.Ama uçuk fiyatla çıkınca piyasaya almaktan vazgeçtim.
    yeni çıkacak mazda3ü beklemeye başladım.2 ay arabasızlıktan sonra dayanamadım ve aralık kampanyasında TRAX alacaktım.Bulamayınca
    son anda cruze düştü ve onu aldım. doğruya doğru,aklımda olan bir araç değildi Cruze.Trax istedi eşim çok ama nasip olmadı.
    cak ayının ilk haftası cruze'u teslim aldım ve 1 hafta sonra Nissan note fiyat indirimine gittti. Gözüme kestirdiğim 1.2 benzinli tekna donanım (dolu olan)
    Tavsiyemdir, 40lı rakamlarda bütçesi olan nissan note 1.2 benzinli teknaya baksın. Çok çok az yakıyor.bendeki eski kasa 1.4 idi ve şehiriçin 6-7 lt arasında idi.
    48-49bine dizeli satılıyor.renaulttaki DCI dizel motor,kendini kanıtlamış dayanıklı ve verimlidir.

Cruze benim 3. aracim. Diger iki aracim grande punto ve i30 du. Ilk kriterim guvenlik oldugu icin ncap testinden 5 yildiz alamayan araclara hic bakmadim. Ncap sonuçlarında yeni kasa note 4 yildiz görünüyor. 2013 de üretilen bir aracin hala 5 yildiz alamaması bence bir eksi olmus. Tercihim 2lt fazla yaksin ama guvenli olsun seklinde. ne kadar iyi sofor olursak olalim yol,hava ve diger suruculer sebebiyle her an risk altindayiz.

• quote:

uzun zaman nissan note kullandım, babamda da qashqai. Ben MPV kullandığımdan ve onların rahatlığına alıştığımdan

Trax bulamadıkmı size ?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.