Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Traxın akü lambası yanıp sönüyor sürekli. 2 defa 200 km uzun yol yaptığım halde halen yanıp sönüyor. sistemin saatini ayarlıyorum araca bindiğimde sıfırlanmış oluyor. bir terslik var. aceba şarj mı olmuyor?
  • Araç hala gemi veya taşıma modunda benimkini aynıydı araç ile bayi çıkışında farkettim sonra servis elemanını çağırdı duzelttiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar dun itibari ile ben de trax siparisi versim. Arac gemiden inmis nasip olursa 3-5 gun icinde konyadan teslim alacam. Traxim 1.6 LT inci beyazi manuel. Araci 2010 model genis aile dobloyu verip takas olarak aldim. 52.750 dediler anahtar teslim 50.000tl ye anlastim. Kapora verdim araci bagladim. Arkadaslar sizden ricam fiyat nasil pahali mi aldim. Fiyat hakkinda yorumlarinizi bekliyorum. Pahali ise vazgececem.

• Arkadaşım 1,6 Hyundai elite gdi düz vites 71 bin TL olmuş bagaj büyüklüğü haricinde arabaları karşılaştır ne kadar ucuza kaliteli bir araba aldığını göreceksin..

• quote:

Orijinalden alıntı: kutaygoktug

Arkadaşım 1,6 Hyundai elite gdi düz vites 71 bin TL olmuş bagaj büyüklüğü haricinde arabaları karşılaştır ne kadar ucuza kaliteli bir araba aldığını göreceksin..

Bagajda sorun değil 300-500 tlye tavan bagajı alınabiliyor. Ben şimdi onu araştırıyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde bu millet ?Aralık'ta chevrole yi kaptıktan sonra iş bitti mi? Kimseden ses yok.

• Aracıma aşık oldum resmen
  • Bende konuyu hareketlendirmek adına bir yakıt tüketim bilgisi geçeyim. Haftasonu Silivrideki yazlığıma gidip geldim 250 km civarı yol yaptım bunun yaklaşık 50 kmsi şehiriçi, 7,1 lt ortalama yakıt tüketimi ile seyahati sonlandırdım. Agresif kullanmadım, çok tutumlu olduğumda söylenemez sadece gaz pedalına narin davrandım, ortalama hızımda 60km (malum trafikte vardı) olmuş zaten.. Araç henüz 500km yol yaptıi, benzinli Focustan sonra tüketim olarak yüzümü oldukça güldürdü diyebilirim.

Bu arada Mylinkte araç hareket halindeyken video izlenemiyor, yasaklanmış. Bunu nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı? Henüz servisle temasa geçmedim.
  • oaston kullanıcısına yanıt
    Bence 7.1 lt çok iyi tüketim değeri. Ben hep şehir içi kullandım toplamda 200 km oldu 10 lt'nin altına henüz düşmedi. Ortalama hız 30 km civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emukl -- 14 Ocak 2014; 16:49:16 >
  • Maalesef bende henüz yakıt tüketimi olarak 10 lt'den aşağı düşemedim ama malum İstanbul trafiği dur kalk ile ne kadar olabilir ki zaten uzun umarım en azından
    fabrika verilerine yaklaşabiliriz. Gözüm sürekli yol bilgisayarında insan bakmadan da edemiyor. Mylinkte navigasyon için telefona program indirip deneyen oldu mu hiç
    sizce yıllık belli bir miktar ücret karşılığında programın full versiyonunu indirmeye değer mi. Mylinkte video izlemek için sanırım servisden yardım almak gerekir dışarıdan bir
    müdahale garanti dışında kalmasına sebebiyet verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanson

Maalesef bende henüz yakıt tüketimi olarak 10 lt'den aşağı düşemedim ama malum İstanbul trafiği dur kalk ile ne kadar olabilir ki zaten uzun umarım en azından
    fabrika verilerine yaklaşabiliriz. Gözüm sürekli yol bilgisayarında insan bakmadan da edemiyor. Mylinkte navigasyon için telefona program indirip deneyen oldu mu hiç
    sizce yıllık belli bir miktar ücret karşılığında programın full versiyonunu indirmeye değer mi. Mylinkte video izlemek için sanırım servisden yardım almak gerekir dışarıdan bir
    müdahale garanti dışında kalmasına sebebiyet verebilir.

İstanbul trafiğinde dediğiniz gibi 10ltnin altına pek düşmüyor. Ortalama hızın 20-25km/h ancak olabildiği trafikte bence bu sonuç normal. Belki motor iyice oturduktan sonra ist trafiğinde 9-9,5 ltler görebilirsek bence iyi bir değer olur.. Son tecrübemden sonra şehirdışı yolculuklarımda tutumlu bir sürüşle 6-6,5 ltleri rahatlıkla görebileceğimi düşünüyorum ki bu benzinli bir suv için oldukça tatminkar bir sonuç..
    Mylinkte hem bringgo navigasyonu hemde tunein gibi programları iphonela denedim gayet güzel çalışıyorlar. Bringgo 1,8tl gibi komik bir rakam zaten bence hiç beklemeyin indirin.. Video için servisle temasa geçicem sanırım çözülüyor ama kaç para isteyecekler bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston
    Mylinkte video izlemek için sanırım servisden yardım almak gerekir dışarıdan bir müdahale garanti dışında kalmasına sebebiyet verebilir.

Mylink'te hareket halinde iken video izleyemezsiniz; güvenlik sebebi ile kapatılmış bir özellik.

quote:

Orijinalden alıntı: sansonBringgo 1,8tl gibi komik bir rakam zaten bence hiç beklemeyin indirin.

Bringgo'nun 30 günlük deneme sürümü 1,8TL. Daha sonra bir sefere mahsus full sürüm için 50 dolar para ödemeniz gerekiyor.
  • mortarxl kullanıcısına yanıt
    Servise sordum şu an için hareket halinde mylink video görüntülenmesi için çözüm yok Mylink için henüz arka koltuk başı ekran çözümü de yok neyazıkki.. Bekleyeceğiz gibi görünüyor..

Bringgo dediğiniz gibi deneme sürümmüş, en azından encard kampanyasıyla full sürümü 85 tl gibi bir rakama geliyor, keşke mylinkin kendisinde gömülü gps olsaydı, neyse yapacak birşey yok mecbur bayılacağız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston
    Bringgo dediğiniz gibi deneme sürümmüş, en azından encard kampanyasıyla full sürümü 85 tl gibi bir rakama geliyor, keşke mylinkin kendisinde gömülü gps olsaydı, neyse yapacak birşey yok mecbur bayılacağız..

enpara'nın kampanyasında da 50TL üst limit var; o sebepten indirim dışı oluyor bringgo. 50 doları ödeyeceğiz malesef navigasyon istiyorsak...
  • 5 Ocak -13 Ocak arası yolardaydım.

Öncelikle Merzifon-İstanbul 650 km, Biraz İstanbul içi, sonra ver elini izmir, dön istanbula - istanbuldan Merzifon toplam 2.200 km...

Duble yollarda GPS'e göre 120 km , kadrana göre 124 km hız ile başlarda tüketim 9 lt oldu. 1.000km yol gittikten sonra, tüketim 8 lt civarına düştü.

BrinGo görsel olarak güzel. Ancak alıştığımız IGO veya Sygic arayüzüne göre başarısız ( Yada ben alışamadım.) Ses anonslar çok saçma. Nerde Igo, Nerde BrinGo...
    Doğruluk fena değil. Ama ben telefonumdaki Igo'ya güvendim hep...
    Görsellik önemli diyorsanız BrinGo alınmalı... 50 USD çok değil. Millet çakma çin mallarına bir dünya para veriyor. 50 USD'ye iyi /kötü bir navigasyonunuz oluyor ...

Aracın yol tutuşu virajlarda bana zayıf geldi. Sert girilmemeli. Otomobil ile alıştığınız hızlarda kesinlikle virajlara girmeyin. Aman dikkat !
    Otoyolda müsait bir yolda hız testi yaptım. 190'a kadar gayet başarılı bir hızlanma var, bu gidişle 210-220 görür diyorsunuz ancak 199 km üzerine çıkamadım.
    Muhtemelen hız limiti koymuşlar.

Aşağıdaki durumu yaşayan varmı ?

Otobanda 135 km cruise ile veya duble yollarda 120 km cruise ile bazı hafif rampalarda otomatik viteste bir kararsızlık yaşadım. bir alt vitese küçültüyor. devir saati yükseliyor, bir-iki saniye sonra vitesi yükseltiyor.
    devir saati düşüyor, aç/kapa yapar gibi bu olay 10-15 defa oluyor. Bir vites küçültüyor, iki saniye sonra vitesi büyütüyor. Bir kararsızlık durumu gibi. Bu şekilde bir olay başınıza geldimi?

Ancak keyifli bir araç olduğunu tekrar yazmadan geçemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 15 Ocak 2014; 11:22:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

5 Ocak -13 Ocak arası yolardaydım.

Öncelikle Merzifon-İstanbul 650 km, Biraz İstanbul içi, sonra ver elini izmir, dön istanbula - istanbuldan Merzifon toplam 2.200 km...

Duble yollarda GPS'e göre 120 km , kadrana göre 124 km hız ile başlarda tüketim 9 lt oldu. 1.000km yol gittikten sonra, tüketim 8 lt civarına düştü.

BrinGo görsel olarak güzel. Ancak alıştığımız IGO veya Sygic arayüzüne göre başarısız ( Yada ben alışamadım.) Ses anonslar çok saçma. Nerde Igo, Nerde BrinGo...
    Doğruluk fena değil. Ama ben telefonumdaki Igo'ya güvendim hep...
    Görsellik önemli diyorsanız BrinGo alınmalı... 50 USD çok değil. Millet çakma çin mallarına bir dünya para veriyor. 50 USD'ye iyi /kötü bir navigasyonunuz oluyor ...

Aracın yol tutuşu virajlarda bana zayıf geldi. Sert girilmemeli. Otomobil ile alıştığınız hızlarda kesinlikle virajlara girmeyin. Aman dikkat !
    Otoyolda müsait bir yolda hız testi yaptım. 190'a kadar gayet başarılı bir hızlanma var, bu gidişle 210-220 görür diyorsunuz ancak 199 km üzerine çıkamadım.
    Muhtemelen hız limiti koymuşlar.

Aşağıdaki durumu yaşayan varmı ?

Otobanda 135 km cruise ile veya duble yollarda 120 km cruise ile bazı hafif rampalarda otomatik viteste bir kararsızlık yaşadım. bir alt vitese küçültüyor. devir saati yükseliyor, bir-iki saniye sonra vitesi yükseltiyor.
    devir saati düşüyor, aç/kapa yapar gibi bu olay 10-15 defa oluyor. Bir vites küçültüyor, iki saniye sonra vitesi büyütüyor. Bir kararsızlık durumu gibi. Bu şekilde bir olay başınıza geldimi?

Arac yuksek yapısı nedeniyle ,her ne kadarda suspansiyonu sertte olsa ,binek arac viraj performansını vermeyecegi aşikar,heleki insignia nın Bunu bilerek aldım,zaten suw araclar genelde sehir içi konforu yuksekligi için tercih ediliyor.bahsettigin vites kararsızlıgını deneyip yazarım fırsat buldugumda.su da sevindirici su ana kadar kronic bir arıza kimse bahsetmedi forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

Arac yuksek yapısı nedeniyle ,her ne kadarda suspansiyonu sertte olsa ,binek arac viraj performansını vermeyecegi aşikar,heleki insignia nın Bunu bilerek aldım,zaten suw araclar genelde sehir içi konforu yuksekligi için tercih ediliyor.bahsettigin vites kararsızlıgını deneyip yazarım fırsat buldugumda.su da sevindirici su ana kadar kronic bir arıza kimse bahsetmedi forumda.

Yol tutuşunu ve viraj performansını İnsignia ile mukayese etmek çok büyük hata olur. İnsignia bambaşka.

Viraj yol tutuşu binek araçlara göre zayıf. Binek araç alışkanlığı ile virajlara girmemek lazım.
    Dikkat etmeme rağmen bilinçaltındaki alışkanlıkla bir viraja hızlı girdim. Çıkmak biraz sıkıntı oldu. Viraj performansını eleştirmek için değil, diğer arkadaşların virajlarda dikkatli davranmaları için yazdım zaten.
    Bu arada en çok km rekoru bende galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 15 Ocak 2014; 12:07:46 >

• mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    Rampadan dolayı bulunduğu viteste devri düştüyse bir alt vitese alıp girilen cruise değerini yakalamaya çalışması, değere ulaşınca gazı kesmesi ve yokuşun açısına göre tekrar bayılınca tekrar vites küçültmesi vs tepkileri çok normal. Benim eski focusta cruise yaparken yokuşta aynı davranışı sergiliyordu..

Viraj performansının araç yüksekliğinden dolayı fazla güvenilmemesi gerekeceğini tahmin ediyordum. Focustan sonra beni en çok zorlayacak alışkanlık bu olacak..

• mortarxl kullanıcısına yanıt
    Enpara appstoredan yapılan alışverişlerin aylık 50 tlye kadar olan kısmına %50 iade veriyor yani 25tl iade alınabilir. Dolayısıyla Bringgo 110-25=85 tlye mal edilebiliyor.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.