Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haksızlık yapmayın yahu,biz değilmiydik 15 gün önce tüm araçları talan eden.
    Yeni parti gelene kadar araç olmaması normal.
    Stokta ürün yok diye fiyat listesi yayınlanmamak gibi bir durum tabii ki olmaz.
    Adamlar ticari faaliyetlerine devam ediyor, siz niye araç yok ,,niye öyle niye böyle
    Diye saydırıyorsunuz.
  • borsa gıbı fıyatlar bır ınıyor bır cıkıyor bayılerde anlamak gercekten zor hem cıkıcaz dıyorlar hemde fıyatlara bındrırıyorlar gercek olsa oda mesele degılde somut olmayan soyut bir gündem yaratıyorlar,tatile girmek istiyorsan başka yollarda var kapatırsın bayılerını zaten araç yok bu fiyatlarada alan olmıyacagı için çıkarsın tatiline benden cevy yetkılılerıne nasıyat erken rezervasyon yaptırsınlar yaz için
  • Abartmayın bence.stoklar eridi ve yenileri yolda geliyor.1 ay sonra istediğiniz kadar araç bayiilerde olacak.
  • istedıgımız araçlardan her yerde var zaten baska fırmalardan baska modellerden ancak 10 gün sonra gelecek olan 10 bın tl bındırımlı fıyatların bana faydası olmaz zaten o fiyatlara her yerde bol çeşit mevcut zaten alacak olanlara şimdiden kolay gelsin derim
  • Resmi buradan ekleyebildim. Herkese Hayırlı olsun.
    http://i.hizliresim.com/xY3vQa.jpg
    http://i.hizliresim.com/wjz4rJ.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmax -- 5 Ocak 2014; 23:34:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

Resmi buradan ekleyebildim. Herkese Hayırlı olsun.
    http://i.hizliresim.com/xY3vQa.jpg
    http://i.hizliresim.com/wjz4rJ.jpg

allah cumlemizi kazadan beladan korusun.alp sen nevsehir limisin?
  • evet nevşehir. Kapadokya'ya tüm chevrolecileri beklerim.
  • Herkese hayırlı olsun. Kapadokya'da Trax günleri başladı. Tüm arkadaşları beklerim.
    Resimlere tıkla ve gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmax -- 6 Ocak 2014; 15:34:15 >

• alpmax kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun benim ki de aynısından. benim kara trax ta çakmaklık yokmuş sizdede yokmu? bir de mylink te navigasyon yokmu? kazasız ve mutlu
    sürüşler...
  • Ben de kara belayı aldım.1.4 LTZ Cruze siyah. 100 TLlik benzin aldık ekran 270 km felan gösterdi menzili ,
    Bakalım kaç km yapacağız.anlık tüketim yüksek gösteriyor.biraz alışayım kendisine.
    Bu arada start stop beceremedim.bir türlü ışıklarda stop etmedi.kapıya geldim evin önünde stop etti :)
    Sistem açıktı,ama bir türlü beceremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Ben de kara belayı aldım.1.4 LTZ Cruze siyah. 100 TLlik benzin aldık ekran 270 km felan gösterdi menzili ,
    Bakalım kaç km yapacağız.anlık tüketim yüksek gösteriyor.biraz alışayım kendisine.
    Bu arada start stop beceremedim.bir türlü ışıklarda stop etmedi.kapıya geldim evin önünde stop etti :)
    Sistem açıktı,ama bir türlü beceremedim.

Hayirli ugurlu olsun. Motor sogukken start-stop calismaz. Belli bir isiya gelmesi lazim bildigim kadariyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu trax'lar çok mu cüsseli yoksa resimde mi böyle gözüküyor. Zannedersin minik dev :)
  • discrepancy kullanıcısına yanıt
    hava sıcaklığı da önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: acelika

hayırlı olsun benim ki de aynısından. benim kara trax ta çakmaklık yokmuş sizdede yokmu? bir de mylink te navigasyon yokmu? kazasız ve mutlu
    sürüşler...

çakmak yok evet,soketin agzı kapalı.navigasyon için akıllı telefonla baglantı saglanıyor.
  • Trax henüz 500 km de. Yakıt 10 litre. Ne kadar düşer aceba?

• Bende dün cruze hatchback 1.4 sport aracımı ankara opis ten teslim aldım. Görüntü ve performans tek kelimeyle muhteşem, araç yolda gaz pedalına basman için seni dürtüyor. Gören herkes hayran kaldı arabaya, Kısaca B sınıfı otomobillerin 45.000 bandında satıldığı piyasada bu donanımla bu fiyata bence bu araba bedava, herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

• alpmax kullanıcısına yanıt
    biz aracı Düzce den aldık bayinin test aracıydı 730 km de ortalama yakıt 11.5 gösteriyordu Trabzon a gelene kadar 8.1 e düştü şimdi şehiriçi kullanımıyla beraber ortalama 8.5 civarında geziniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.MaMBoS -- 8 Ocak 2014; 0:00:29 >
  • Trax otm. sahipleri, sizin de araçlar sigortada 4x4 mü gözüküyor? Sanırım başka model seçeneği yok, bende hem trafikte hemde kaskoda bu şekilde.. Kaskodan tekrar kontrol ettiriyorum eğer seçenek yoksa 4x2 otomatik olduğunu not olarak poliçeye ilave edecekler. Bu önemli zira yarın şanzımanı ilgilendiren bir sorunda kasko yan çizebilir.. Ayrıca 4x4'ün araç bedeli 59600tl mi ne gözüküyor, dolayısıyla primi de yüksek !
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Trax otm. sahipleri, sizin de araçlar sigortada 4x4 mü gözüküyor? Sanırım başka model seçeneği yok, bende hem trafikte hemde kaskoda bu şekilde.. Kaskodan tekrar kontrol ettiriyorum eğer seçenek yoksa 4x2 otomatik olduğunu not olarak poliçeye ilave edecekler. Bu önemli zira yarın şanzımanı ilgilendiren bir sorunda kasko yan çizebilir.. Ayrıca 4x4'ün araç bedeli 59600tl mi ne gözüküyor, dolayısıyla primi de yüksek !

1,4 140 bg at,sigorta birligine tanımlandı,policenizi duzelttirin,ilerde sorun olabilir.
  • Kasko bedellerinde bir saçmalık var. hem yıl bazında hem model bazında.

CRUZE HB 1.4 (140) LTZ OV 2013 48.880,00
    CRUZE SEDAN 1.4 (140) LTZ OV 2013 44.755,00

CRUZE HB 1.4 (140) LTZ OV 2014 59.169,00
    CRUZE SEDAN 1.4 (140) LTZ OV 2014 60.588,00

http://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.