Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 52.000 TL lik aracın çıplak fiyatı 31.500 TL. %40 ötv. ötv li fiyatında üzerine %18 kdv. =52.000 TL yazık valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

52.000 TL lik aracın çıplak fiyatı 31.500 TL. %40 ötv. ötv li fiyatında üzerine %18 kdv. =52.000 TL yazık valla.

Aynen öyle, ayakkabı kutularını doldurup duruyoruz..
  • Merhaba arkadaşlar

Ocak teslimi olanlardan arabalarını teslim alan oldu mu? Aşırı yoğunluktan dolayı birkaç gün geç teslim alacağız herhalde. Biran önce kavuşşaydık iyiydi
  • Benim bayii cumartesiye yetiştirecekmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bayide cumartesiye inşallah yetiştirebileceğini söyledi. Zaten şuan çalıştığımdan alamam. Arabayla aramız en az 7 saat. Bu arada bayi koltuk, boya, kaput, tampon jant koruma, ses için yalıtım ile cam filmine 1000 tl istedi. Açıkçası servis olduğu için yaptırmak istemedim ve fiyat biraz tuzlu geldi.
    Arabayı alınca sonax a koltuk korumaya götüreceğim sadece. Malum sıfır araba alanlara sonaxta koltuk koruma bedavaymış, yapacakalrı zaten 1-2 fısfıs koltuklara başkada birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Benim bayide cumartesiye inşallah yetiştirebileceğini söyledi. Zaten şuan çalıştığımdan alamam. Arabayla aramız en az 7 saat. Bu arada bayi koltuk, boya, kaput, tampon jant koruma, ses için yalıtım ile cam filmine 1000 tl istedi. Açıkçası servis olduğu için yaptırmak istemedim ve fiyat biraz tuzlu geldi.
    Arabayı alınca sonax a koltuk korumaya götüreceğim sadece. Malum sıfır araba alanlara sonaxta koltuk koruma bedavaymış, yapacakalrı zaten 1-2 fısfıs koltuklara başkada birşey yok.

bence iyi fiyat vermişler dışarıda bu paketin fiyatını araştırmadan olumsuz yanıt vermeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Benim bayide cumartesiye inşallah yetiştirebileceğini söyledi. Zaten şuan çalıştığımdan alamam. Arabayla aramız en az 7 saat. Bu arada bayi koltuk, boya, kaput, tampon jant koruma, ses için yalıtım ile cam filmine 1000 tl istedi. Açıkçası servis olduğu için yaptırmak istemedim ve fiyat biraz tuzlu geldi.

ses yalıtım nasıl oluyormuş,alttan lastik sesi içinmi?
  • Evet yol sesi çok almıyor.
  • Boya koruma , cam film, koltuk koruma vs için VİP pakete 750 fiyat aldim. Bana da pahali geldi. yaptirsam mi acaba diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emukl -- 2 Ocak 2014; 19:43:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 750 TLye VIP paket yaptırttım. 500 TL film için kalan 250 TL boya koruma ,motor koruma için.
  • Eğer 750 ye yalıtım yoksa 1000 tl yalıtım için iyi geldi şimdi, 12 taksit olmasıda cabası ama zaten kredi borcu var, bunuda ödersek her ay 100 er lira batarız gibime geliyor :)
  • bugün aracını teslim alan var mı,olacak mı?
  • Benimkinden ses yok,herhalde pazartesine kaldı.
  • hergün arayın sorun. Ben dün aradım, şudur budur dedi. Atladım gittim, dedim pres yap elemanlara cumartesi sabah 10:00da almaya geleceğim.
    Abi çok yoğunuz da , 80 aracın tescili ocak ayına bırakılmışta vs. vs . diye açık kapı bıraktı. 2 işgününüz var, bu yeterli süre,ben cumartesi sabah 10:00da almaya geleceğim haberin olsun dedim.

Size önerim hemen arayıp sorun, yoksa sona kalırsınız.
  • Ben Bursadan almştım, Kırklareli plaka, dün plaka çıkmış ama işteyim , yarın sabah alacağım.
  • Ben de arayip soruyorum ama p.tesi sali diyorlar teslim icin. 3 4 gun daha bekleyecegim mecbur

• beni aradılar cıkmış araç,herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Benim de ruhsat çıkmış plaka basımını bekliyorum :)
  • bizde araçlarımızı yarın alacağız..... ( 2 adet trax 1.6 lt ) biri chevrolet avrupa ( volkan beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkürler ) diğeri chevrolet global ( murat beye teşekkürler ) araçlarını alan aracı olan tüm forum üyelerine kasasız , keyifli sürüşler.....

• Benimkide yarına zor gözüküyor. Akşam üzeri aradım,eleman izinliymiş.yerine bakan kişi ise bugün hiç dosya gelmediğini,gelince sırayla müşterileri
    Teslimata çağıracaklarını söylediler. Yarın dosya gelirse,sanırım Pazartesi teslimat olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.