Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Indirimli fiyatlar yeni model cikana kadar nisan ayina kadar devam edecekmis arkadslar,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden aldınız bu bilgiyi, nisan aynına kadar devam edeceğini sanmıyorum çünkü dolar ve eurodaki zam fiyatlara ister istemez yansıyacaktır.
  • Kurların yükselmesi ve ocakta zamlı satış olacağı inancı ile apar topar pekte hoşuma gitmeyen siyah renk aldım.
    Üstelik sunroof felanda yok.Parayı az önce havale ettim ve forumda AFUTKUnun mesajını gördüm.
    Böyle olursa ve fiyatlar sabit kalırsa üzülmem dersem yalan olur. Beyaz ya da koyu gri olan rengi daha çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_efe

KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN AYNISINDAN BENDE ALDIM VE BUGÜN BAYİDE GÖRME FIRSATIM OLDU KLTUKLAR YARI DERİ VE OTOMATİK KATLANAN ELEKTRİKLİ AYNA VAR ARAÇTA BEN GÖRÜNCE RESMEN AŞIK OLDUM ARABAYA TEKRAR HAYIRLI OLSUN

Bizim trax larda otomatik katlanan aynadamı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN AYNISINDAN BENDE ALDIM VE BUGÜN BAYİDE GÖRME FIRSATIM OLDU KLTUKLAR YARI DERİ VE OTOMATİK KATLANAN ELEKTRİKLİ AYNA VAR ARAÇTA BEN GÖRÜNCE RESMEN AŞIK OLDUM ARABAYA TEKRAR HAYIRLI OLSUN

Bizim trax larda otomatik katlanan aynadamı var

Bende heveslenmiştim ama yok... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Kurların yükselmesi ve ocakta zamlı satış olacağı inancı ile apar topar pekte hoşuma gitmeyen siyah renk aldım.
    Üstelik sunroof felanda yok.Parayı az önce havale ettim ve forumda AFUTKUnun mesajını gördüm.
    Böyle olursa ve fiyatlar sabit kalırsa üzülmem dersem yalan olur. Beyaz ya da koyu gri olan rengi daha çok beğendim.

nisan da 2014 modellerin fiyatı artış olabilir.bu aya kadar aynı fiyattan satılması ve talep gormesine ben sahsen sevinirim,aracın yaygınlasması 2.el piyasasının degerini artırır.koyu gri rengi bende begenmiştim ancak 1 adet olan arac satıldıgı için inci beyaz aldım.
  • chevrolet aveo almayı dusunuyorum fakat chevrolet'ın turkıye pazarından cıkacagı acıklanmıs 2016 ıcın.sizce bu durum ikinci el pıyasasını nasıl etkıler ?
  • quote:

Kurların yükselmesi ve ocakta zamlı satış olacağı inancı ile apar topar pekte hoşuma gitmeyen siyah renk aldım.

realg hocam bunu bana satıs temsılcısı arkadasım ılettı kesın bılgı olarak bakabılırsınız dedı,bana da mantıklı geldı nısan ayında da 2014 modellerın yenı fıyatlarla gırecegını belırtı,örnek olarakta aveo 1.3 baslangıc fıyatının 40 tan baslıyacagını belırttı normal sartlar altında bana kalırsa ben 43 -45 ten baslıyacagını sanıyorum,tabıkı bu ındırım bayılerı satısı temsılcılerını hızlandırdı bana aktarılan satısların haftalık bazda 3 kat arttıgı tabıkı araclar sayı olarak kucuk ıllerden elını ayagını cekmıs olup hemen hemen bıtmıstır,buyuk sehırlerde hala mevcut olup alacak arkadaslara duyrulur,örnegın aveo ls donanaımı 34 verende var 35 verende 36500 tl yede gerısını sız dusunun tuttturan tutturabıldıgıne,sımdı almakmı mart ayındmı dersenız alım için ben şimdikı zamanı mantıklı göruyorum ,hem mtv acısından hemde uygun olması acısından bakalım ılerleyen gunlerde ne olacak,bu arada cevrolet dısında herhangı bır ındırım yapan yok ne yazıkkı herkes dızel b sekmen araclarının bombosunu 40 bın uzerınde satma derdınde ,ıcındede 2 hava yastıgı bır klıma baskada bırsey yok ne yazıkkı

• ıkıncı el fıyatlarına gelınce sıfırı 34 olan aracı sahıbınden 1 yıl kullanılmıs halde kım alırkı 33 e 32e bana bırı söylesın arkadaslar,he satmak ısteyen fıyatları %15 kıracak öyle satıcak yada dedım gıbı sabırla sıfır fıyatına beklıyecek,sebebı ıse bellı yapılan bayı ındırımlerı 1 hafta lık degıl haftalarca devam edecek hayırlısı olsun sımdıden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beast

Merhaba Arkadaşlar,

Hatchback Cruze 1.4 LTZ AT sunroof'lu araç almak istiyorum ancak geçen hafta sonundan beri birkaç bayii aradım ve hiçbirinde yok. Eğer satış yapılan biryer biliyorsanız ve yardımcı olabilirseniz sevinirim. Öncelikli İstanbul veya çevresinden olursa daha iyi olur.

Teşekkürler.

ben de izmir çevresinde arıyorum ama bulamıyorum. benim için motoru 1.4t olsun yeter, hatchback-sedan veya boş-dolu farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afutku

quote:

realg hocam bunu bana satıs temsılcısı arkadasım ılettı kesın bılgı olarak bakabılırsınız dedı,bana da mantıklı geldı nısan ayında da 2014 modellerın yenı fıyatlarla gırecegını belırtı,örnek olarakta aveo 1.3 baslangıc fıyatının 40 tan baslıyacagını belırttı normal sartlar altında bana kalırsa ben 43 -45 ten baslıyacagını sanıyorum,tabıkı bu ındırım bayılerı satısı temsılcılerını hızlandırdı bana aktarılan satısların haftalık bazda 3 kat arttıgı tabıkı araclar sayı olarak kucuk ıllerden elını ayagını cekmıs olup hemen hemen bıtmıstır,buyuk sehırlerde hala mevcut olup alacak arkadaslara duyrulur,örnegın aveo ls donanaımı 34 verende var 35 verende 36500 tl yede gerısını sız dusunun tuttturan tutturabıldıgıne,sımdı almakmı mart ayındmı dersenız alım için ben şimdikı zamanı mantıklı göruyorum ,hem mtv acısından hemde uygun olması acısından bakalım ılerleyen gunlerde ne olacak,bu arada cevrolet dısında herhangı bır ındırım yapan yok ne yazıkkı herkes dızel b sekmen araclarının bombosunu 40 bın uzerınde satma derdınde ,ıcındede 2 hava yastıgı bır klıma baskada bırsey yok ne yazıkkı

42850 tl liste fiyatıyla kia rio natty var dizel olarak. 6 hava yastığı esp yokuş kalkış standart. 4 cam otomatik. Liste fiyatından daha uygun bir fiyata alınabilir.

• işte benim cruze :)
     Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler

• Simdiden hayirlisi olsun

• teşekkürler :)
  • quote:

işte benim cruze :)
     Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler

Hayırlı Uğurlu olsun. KAzasız, belasız vede cezasız kullanın .

• mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=148307328,hala bu fiata satmaya calisanlar var ya haytret ediyorum,aracin sifiri zaten 35-36 ,kim verir ina bu parayi

• http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=148307328

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç ararken sağa sola telefon bırakmıştım. Geri dönüşler başladı
    Belki bir arkadaşımıza faydamız olur düşüncesi ile bilgileri paylaşacağım...

İstanbul Gerçek Oto : Trax LT 1.4 - 140 HP Otomatik Siyah Metalik : 52.000 TL Sunroof Yok 0.533.372 8545

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 26 Aralık 2013; 11:58:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.