Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet05

Bugün Samsun Reis Otomotiv'e giderek 3 minik nazarlıkla aracımızı teslim aldık. Maalesef istediğimiz inci beyazı renk kendilerine denk gelmediği için aracımızı Samsun Reis Otomotivden almamamıza rağmen, kendilerinin satmadığı aracı teslim etmelerindeki profesyonellikleri için kendilerini tebrik ediyorum. Adana Onatça bayisinin sattığı aracı, sanki kendileri satmış gibi tüm temizliğini, kontrollerini yapıp, tüm özelliklerini tek tek anlatarak aracı bize teslim ettiler. Başta Genel Müdürleri Erhan Bey, Satış Müdürleri Rafet Bey ve Selahattin Bey'e teşekkür ederiz... Tüm süreç ile ilgili Adana Onatça bayisi Satış Müdürü Sabahat Hanım ve ekibinede teşekkürler.

Gelelim üç minik nazarlığa Arabamızın sol arka kapısı ile arka cam arasında çamurluğun üstüne, nakliye esnasında gelen taş veya taşlar sebebi ile bir tane 2mm ebadında, 2 tane 1 mm ebadında minşk izler oluşmuş. Canımız sıkılsada yapacak bir şey yok. Sağolsun Reis Otomotivde küçük rutuşlar ile zedeleri belli belirsiz hale getirmişler. Çok belli olmuyor.

Gelelim izlenimlere...

Aracın 4x4 manuel versiyonunu 2 defa test etmiştim. Otomatik vitesi pek sevmiyor olsamda otomatik vitesini oldukça tatmin edici buldum.

Ayrıca kendi aracım Opel İnsignia kadar keyfli bir araç. Ön kısmı ferah. Görüş çok başarılı. Yan aynalardaki görüş iyi olmasına rağmen, iç ayna görüşü zayıf...Ses düzeni 10 üzerinden 6 aldı... Android telefonuma (xperia z) BringGo deneme versiyonunu yüklemiştim. Koltuklar rahat. Arka diz mesafesi gayet yeterli. Bluetooth üzerinden Mylink ve Navigasyona bağlanması çok başarılı. BrinGo yerine Sygic veya İgo'nun bağlanmasını tercih ederdim. Lastikler 215 55 18 Continental. Süspansiyon binek araçlara göre sert. Motor sesi izalasyonunu gayet başarılı buldum. Bu arabayı genellikle eşim kullanacak. İmkanım olsa bir tanede kendime alırdım şeklinde bir yorum yaptım. Haşarı ve sevimli bakanların dönüp bir daha baktığı bir araç. Opel İnsignia AFL far sistemşnin üzerine far aydınlatmasını başarılı buldum. Xenon veya Afl benzeri bir far sistemi çok yakışırmış. Belkide en büyük noksanı bu. Alan arkadaşların pişman olmayacağını düşünüyorum. Biz içimiz sine sine aldık. İyikide almışız. Pişman olmayacağınızı düşünüyırum. Tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Hanelerine mutluluk getirsin. Kazasız, belasız ve cezasız kullanmalarını diliyorum.

Mehmet hayırlı olsun.samsung s4 e bringo yüklersem bağlantı tam oluyormu,yani android tel ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

Bugün Samsun Reis Otomotiv'e giderek 3 minik nazarlıkla aracımızı teslim aldık. Maalesef istediğimiz inci beyazı renk kendilerine denk gelmediği için aracımızı Samsun Reis Otomotivden almamamıza rağmen, kendilerinin satmadığı aracı teslim etmelerindeki profesyonellikleri için kendilerini tebrik ediyorum. Adana Onatça bayisinin sattığı aracı, sanki kendileri satmış gibi tüm temizliğini, kontrollerini yapıp, tüm özelliklerini tek tek anlatarak aracı bize teslim ettiler. Başta Genel Müdürleri Erhan Bey, Satış Müdürleri Rafet Bey ve Selahattin Bey'e teşekkür ederiz... Tüm süreç ile ilgili Adana Onatça bayisi Satış Müdürü Sabahat Hanım ve ekibinede teşekkürler.

Gelelim üç minik nazarlığa Arabamızın sol arka kapısı ile arka cam arasında çamurluğun üstüne, nakliye esnasında gelen taş veya taşlar sebebi ile bir tane 2mm ebadında, 2 tane 1 mm ebadında minşk izler oluşmuş. Canımız sıkılsada yapacak bir şey yok. Sağolsun Reis Otomotivde küçük rutuşlar ile zedeleri belli belirsiz hale getirmişler. Çok belli olmuyor.

Gelelim izlenimlere...

Aracın 4x4 manuel versiyonunu 2 defa test etmiştim. Otomatik vitesi pek sevmiyor olsamda otomatik vitesini oldukça tatmin edici buldum.

Ayrıca kendi aracım Opel İnsignia kadar keyfli bir araç. Ön kısmı ferah. Görüş çok başarılı. Yan aynalardaki görüş iyi olmasına rağmen, iç ayna görüşü zayıf...Ses düzeni 10 üzerinden 6 aldı... Android telefonuma (xperia z) BringGo deneme versiyonunu yüklemiştim. Koltuklar rahat. Arka diz mesafesi gayet yeterli. Bluetooth üzerinden Mylink ve Navigasyona bağlanması çok başarılı. BrinGo yerine Sygic veya İgo'nun bağlanmasını tercih ederdim. Lastikler 215 55 18 Continental. Süspansiyon binek araçlara göre sert. Motor sesi izalasyonunu gayet başarılı buldum. Bu arabayı genellikle eşim kullanacak. İmkanım olsa bir tanede kendime alırdım şeklinde bir yorum yaptım. Haşarı ve sevimli bakanların dönüp bir daha baktığı bir araç. Opel İnsignia AFL far sistemşnin üzerine far aydınlatmasını başarılı buldum. Xenon veya Afl benzeri bir far sistemi çok yakışırmış. Belkide en büyük noksanı bu. Alan arkadaşların pişman olmayacağını düşünüyorum. Biz içimiz sine sine aldık. İyikide almışız. Pişman olmayacağınızı düşünüyırum. Tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Hanelerine mutluluk getirsin. Kazasız, belasız ve cezasız kullanmalarını diliyorum.

Mehmet hayırlı olsun.samsung s4 e bringo yüklersem bağlantı tam oluyormu,yani android tel ?

Ben Xperia Z ile sorunsuz bağlandım. S4'te debir sorun olacağını sanmam.
    Android markette 1,50 dolara 1 aylık deneme sürümü var. Easter Europe versiyonunu indireceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aralık 10 u gibi fırsatı kaçıranlardanım Chevrolet Cruze Sedan Opak Beyaz 1.4 T LTZ donanım paketi için 42.000 fiyat alıp ne yazık ki araç gelmeyeceği bilgisini aldım. Her bayii farklı bilgiler veriyor biri Ocak'ta teslimat olacak araçlar gelecek derken diğeri Mart sonuna tarih veriyor. Sizce bu seri bu fiyatlara tekrar gelir mi?
  • ben çok fiyat farkı olmayacağını düşünüyordum.Bu yüzden şimdi alamadığım Trax için ocak ayını bekliyordum.Ama dövizin %5 artmış olması
    yüzünden 3-4 bin TLlik zam geleceğini varsayıyorum. Ve zaten bütçenin üst limiti olan Trax ,zamlanırsa alım için gönlüm gider. bu sebeple Cruze alacağım ,kısmet olursa.
  • Listeye benide ekleyebilirsiniz. Araç bana nasip oldu.

Cruze Sedan 1.4 LTZ Siyah. (ocak ilk haftası teslim alacağım)
    43.250 TL . ( 41.700 TL araç+800 TL metalik renk farkı + 750 TL vip paket)
    Vıp Paket olarak Motor+Boya koruma ile Güvenlik cam filmi.
    Bunun yanısıra trafik sigortasını karşılıyorlar. İlkyardım çantası ile trafik seti veriyorlar.
    Üstünde bulunan paspaslar yerine orginal başka paspas vereceklermiş.

2 ay önce arabasını satmış ve araç almak için kampanya kovalayan biri olarak TRAX'a niyet ,
    Cruze'ye kısmet dedim.
  • Siyah trax bayiye geldi. Yılbaşından sonra alacağım. Herkese hayırlı Olsun.
  • Trax 1.6 LT inci beyazı sunroof yok. 49300 TL. bayide kredi nedeniyle kalan araç var. isteyen olursa PM atsın. Forumdaşa gitsin.
  • mehmet bey hayırlı olsun. benim kara traxı görmemenize üzüldüm. trax hakkındaki olumlu yorumlarınız beni sevindirdi. heyecan dorukta şu an nasipse bu hafta kredi işlerini halledip yılbaşından sonra alacam arabayı
  • Trax ve cruze satışları patlamış.
    Captivadan forumda bir haber yok.

Millet çok yakıyor diye mi yanaşmıyor Captivaya?
    Yoksa alan ortadan kayboluyor, keyfini mi sürüyor koca devin :)

Piyasada bulunabilirliği ne durumda captivanın şuanda?
    Özellikle LT donanım.
  • Vazgecilen bir aracida kismetse biz aliyoruz. 1.4 LTZ AT sedan beyaz sunroof. Arac ocak teslim olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: artizz

Trax ve cruze satışları patlamış.
    Captivadan forumda bir haber yok.

Millet çok yakıyor diye mi yanaşmıyor Captivaya?
    Yoksa alan ortadan kayboluyor, keyfini mi sürüyor koca devin :)

Piyasada bulunabilirliği ne durumda captivanın şuanda?
    Özellikle LT donanım.

tamamen duygusal sebeplerden al(a)mıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never_Ends

Vazgecilen bir aracida kismetse biz aliyoruz. 1.4 LTZ AT sedan beyaz sunroof. Arac ocak teslim olacak.

sizin de gözünüz aydın. Kaça hangi bayiiden aldınız
    Daha önce de dediğim gibi yılbaşına kadar bayiieri sürekli sıkıştırın. Kredisi çıkmayan felan oluyor.
    Tabii hemen listedeki birine yöneliyorlar. Gisin bir bayiiye ve ne kadar ciddi alıcı olduğunuzu belli edin.Sonra hergün arayın sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

Trax 1.6 LT inci beyazı sunroof yok. 49300 TL. bayide kredi nedeniyle kalan araç var. isteyen olursa PM atsın. Forumdaşa gitsin.

Düzmü otomatikmi???

• quote:

Orijinalden alıntı: acelika

mehmet bey hayırlı olsun. benim kara traxı görmemenize üzüldüm. trax hakkındaki olumlu yorumlarınız beni sevindirdi. heyecan dorukta şu an nasipse bu hafta kredi işlerini halledip yılbaşından sonra alacam arabayı

Hadi bakalım hayırlısı... Herkese hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız ve cezasız kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Listeye benide ekleyebilirsiniz. Araç bana nasip oldu.

Cruze Sedan 1.4 LTZ Siyah. (ocak ilk haftası teslim alacağım)
    43.250 TL . ( 41.700 TL araç+800 TL metalik renk farkı + 750 TL vip paket)
    Vıp Paket olarak Motor+Boya koruma ile Güvenlik cam filmi.
    Bunun yanısıra trafik sigortasını karşılıyorlar. İlkyardım çantası ile trafik seti veriyorlar.
    Üstünde bulunan paspaslar yerine orginal başka paspas vereceklermiş.

2 ay önce arabasını satmış ve araç almak için kampanya kovalayan biri olarak TRAX'a niyet ,
    Cruze'ye kısmet dedim.

Hayırlı olsun. Trax almanızı çok istedim ama nasip değilmiş. Ancak Cruze de çok güzel bir makina...

• quote:

Orijinalden alıntı: acelika

mehmet bey hayırlı olsun. benim kara traxı görmemenize üzüldüm. trax hakkındaki olumlu yorumlarınız beni sevindirdi. heyecan dorukta şu an nasipse bu hafta kredi işlerini halledip yılbaşından sonra alacam arabayı

Kredi alan arkadaslar, oranlar nasıl en düşük,bunun yanında dosya masrafı ? Paylaşım yapabilirmiyiz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

quote:

Orijinalden alıntı: Never_Ends

Vazgecilen bir aracida kismetse biz aliyoruz. 1.4 LTZ AT sedan beyaz sunroof. Arac ocak teslim olacak.

sizin de gözünüz aydın. Kaça hangi bayiiden aldınız
    Daha önce de dediğim gibi yılbaşına kadar bayiieri sürekli sıkıştırın. Kredisi çıkmayan felan oluyor.
    Tabii hemen listedeki birine yöneliyorlar. Gisin bir bayiiye ve ne kadar ciddi alıcı olduğunuzu belli edin.Sonra hergün arayın sorun.

Teşekkürler. Hepimize hayirli olsun. Ciftkurtlardan 45bine aliyoruz. Pazarlik olmadi. Iptal ile ayni fiyat oldu. Koltuk koruma, ilkyardim seti ve paspas verecekler. Karter istemeyi unuttum orada.

• ben de kapı eşiği kromları istemeyi unuttum.Dışarıdan da ( şirinevler) cam çıtaları alacağım.
    Pederin Qashqai'sine almıştım, takımı 50 TL gibiydi 2011de.
  • Arkadaşlar bir yol yardım edin de biz de bir tane düşürelim hadi yaaa

Beyaz ya da velvet kırmızı ya da metalik siyah 1.4 mt ltz donanım istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roosevelt

Çok hoş görünüyor renk ve donanım itibariyle. Hayırlı olsun

teşekkürler biraz geç oldu ama kusura bakmayın aracı teslim almaya gittim anca eve dönebildim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.