Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aveo HB 1.4 durumlari nasil acaba? Bayiilerde bulunabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Orijinalden alıntı: acelika

mehmet bey hayırlı olsun. benim kara traxı görmemenize üzüldüm. trax hakkındaki olumlu yorumlarınız beni sevindirdi. heyecan dorukta şu an nasipse bu hafta kredi işlerini halledip yılbaşından sonra alacam arabayı

Kredi alan arkadaslar, oranlar nasıl en düşük,bunun yanında dosya masrafı ? Paylaşım yapabilirmiyiz..

Ben tasit kredisiyle ugrasmadim 16000 gibi bir ihtiyacim vardi İng dem 16400 çektim masraflar ve sigorta düşünce 16035 elime geçti 18 ayda aylik 995 geri ödemesi var. Kisaca 18 ayda masraf ve faiz farki toplamda 1880 lira odeyecem. Faiz orani 0.79

• İNG sizin adınıza hesap açıp, o hesaba mı yatırıyor parayı.Hesap işletim ücreti felan olacak mı?

Oran süpermiş. Ben bankamdan oran aldım.15bin için masraf+faiz vs 24 ay için toplam geri ödeme 18bin TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

İNG sizin adınıza hesap açıp, o hesaba mı yatırıyor parayı.Hesap işletim ücreti felan olacak mı?

Oran süpermiş. Ben bankamdan oran aldım.15bin için masraf+faiz vs 24 ay için toplam geri ödeme 18bin TL.

İng adiniza hesap aciyor ama hesap ücretinden yirtmaniz için 2 fatura talimati vermeniz yeterli.
    Bende çok arastirdim en uygunu buydu elime gecen 16035 18 ayda odeyecegim 17915 17915-16035 = 1880 TL toplam fark
    Yanliz kredi 18 ay olmak zorunda 0.79 faiz limiti 18 ay ve Kkb puaniniz 1700 ustu olmali

• Liste güncellenmiştir.

1- mehmet05 - Trax 1.4 -140 HP AT LT + Sunroof - İnci Beyaz - 52.000 TL- Teslim Alındı
    2- lkee26 - Cruze Sport 1.6 - Sunroof - Saten gri - 12.12.2013
    3- sanson - Trax 1.4 -140 HP AT LT - İnci Beyaz - Teslimat bilgisi bekleniyor.
    4- texmo - Trax 1,4 140 HP AT LT + Sunroof - İnci Beyaz , Teslimat bilgisi bekleniyor.
    5- aaykun - Aveo Dizel LT 75 HP Beyaz
    6- alpmax - Trax 1.4 -140 hp AT LT
    7- Avron - Trax 1.6 LT Sunroof kırmızı 46.800 TL - Aracın geliş bilgisi henuz belli değil
    8- Ultimo82 - Cruze 1.6 LT Beyaz - 35.400 TL - Teslimat 10.12.2013
    9- emrdmr1 - Cruze 1.6 LT Sedan- 34.750 TL
    10-racerant - Cruze Sedan 1.4 140 LTZ MT - 42.000 TL
    11-discrepancy - Cruze Sport 1.6 HB Otomatik - 37.000 TL
    12-onur_emu - Cruze HB 1.6 Sport Beyaz + Landirenzo LPG : 38.200 TL - Teslimat 13.12 2013 Cuma
    13-fireson82 - Cruze Sedan 1.4 LTZ AT + Sunroof Saten Gri 45.600 TL. Teslimat 20-23 Aralık
    14-ibocan1978 - Aveo HB 1,4 LTZ+ Mylink - Teslimat 1-2 gün
    15-emukl - Trax 1.4 -140 HP LT AT + Sunroof - Velvet Kırmızı - 2 Ocak
    16-cranium999 - Cruze 1.4 LTZ AT velvet kırmızı 43.000 TL
    17-caglar03 - Cruze 1.6 LT Sedan/Beyaz. 35.400 TL
    18-gkhnkse23 - Captiva LTZ Opak beyaz - 84.750 TL
    19-oaston - Trax 1.4 -140 HP AT LT + Sunroof - İnci Beyaz - 53.600
    20- s1Lv3r - Cruze 1.4 LTZ Manuel Saten Gri +Sunroof
    21- cetinm1 - Trax 1.6 LT + Sunroof - İnci beyazı
    22- cetinm1 'nin Kayınpederi - Trax 1.6 LT Sunroof Opak beyaz
    23- mhmt_efe - Cruze 1.4 140 LTZ AT Beyaz
    24- uametin - Cruze 1.4 LTZ AT Sunroof - Metalik Siyah
    25- realgs - Cruze Sedan 1.4 LTZ Siyah (Ocak ilk haftası teslim) 43.250 TL ( 41.700 TL araç+800 TL metalik renk farkı + 750 TL vip paket)
    Vıp Paket olarak Motor+Boya koruma ile Güvenlik cam filmi.
    26- Melih07 - Cruze Sedan LTZ 1.4 turbo manuel
    27- Never_Ends - 1.4 LTZ AT sedan beyaz sunroof
    28- ????????????????????????????
    29- ????????????????????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

quote:

Orijinalden alıntı: realgs

İNG sizin adınıza hesap açıp, o hesaba mı yatırıyor parayı.Hesap işletim ücreti felan olacak mı?

İng adiniza hesap aciyor ama hesap ücretinden yirtmaniz için 2 fatura talimati vermeniz yeterli.
    Bende çok arastirdim en uygunu buydu elime gecen 16035 18 ayda odeyecegim 17915 17915-16035 = 1880 TL toplam fark
    Yanliz kredi 18 ay olmak zorunda 0.79 faiz limiti 18 ay ve Kkb puaniniz 1700 ustu olmali

ing 0,79 oranlı kredi dun itibarıyla bitmiş.

• Trax için kauçuk paspas fiyatı alan oldumu ?
  • nereye sorsak araç yok diyorlar en son ıstanbuldan 1.3 sedan aveo için 33.500 fiyat alındı
  • kredi mi aldım.Maaş hesabımın olduğu YKBdan aldım.10bin TL için 18 ay.
    Toplam geri ödeme 11380 TL Dosya masrafı yok, sigorta 120 TL.
    Toplam maliyet 11500 TL . Araç kredisi değil, İhtiyaç kredisi kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 24 Aralık 2013; 17:02:15 >
  • 1.4 140 bg turbo ltz at sedan beyaz aracımı bayide gördüm biraz önce araçta sanruff da var imiş bundan haberim yoktu :) araç gerçekten çok güzel alan herkes güle güle kullansın :) ocakda teslim alıcaz inşallah
  • Kara traxı Kayseri'den Nevşehir'e getirdim. Plaka Ocak'ta takılacak inş. Yol tutuşu güzel, virajı iyi. Ön tampon otomobillerden de daha yere yakın. Yanlar yüksek, ön tampon yere yakın hayret. Dikiz aynası küçük. Direksiyon çok hafif. Yüksek hızlarda direksiyon daha fazla sertleşebilirdi. Dişsiz asfaltta ses yok. Kapı açılma kademeleri net ve belirgin değil. Anahtar deliği basit, anahtar zor giriyor. Ses ve ekran güzel. Malzeme kalitesi vasat. Motor atak ve sessiz. Yakıt ilk 100 kmde 12,5 litre. Kalorifer güzel. Aracın kaputu görünüyor, sürüşü zevkli. Ekran idare eder. Radyo güzel. Bluetooth başarılı. Yüksek ve ferah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

Kara traxı Kayseri'den Nevşehir'e getirdim. Plaka Ocak'ta takılacak inş. Yol tutuşu güzel, virajı iyi. Ön tampon otomobillerden de daha yere yakın. Yanlar yüksek, ön tampon yere yakın hayret. Dikiz aynası küçük. Direksiyon çok hafif. Yüksek hızlarda direksiyon daha fazla sertleşebilirdi. Dişsiz asfaltta ses yok. Kapı açılma kademeleri net ve belirgin değil. Anahtar deliği basit, anahtar zor giriyor. Ses ve ekran güzel. Malzeme kalitesi vasat. Motor atak ve sessiz. Yakıt ilk 100 kmde 12,5 litre. Kalorifer güzel. Aracın kaputu görünüyor, sürüşü zevkli. Ekran idare eder. Radyo güzel. Bluetooth başarılı. Yüksek ve ferah.

Hayırlı uğurlu olsun Güle Güle kullanın. Plakasız nasıl gittiniz uzun yolda ? Sorun olmadı mı ? Sanırım plaka işlemlerini Ocakta başlatacaksınız değil mi ?

• Hayırlı olsun alpmax

• Araçlarını teslim alan herkese hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın birde ben teslim alabilsem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

Kara traxı Kayseri'den Nevşehir'e getirdim. Plaka Ocak'ta takılacak inş. Yol tutuşu güzel, virajı iyi. Ön tampon otomobillerden de daha yere yakın. Yanlar yüksek, ön tampon yere yakın hayret. Dikiz aynası küçük. Direksiyon çok hafif. Yüksek hızlarda direksiyon daha fazla sertleşebilirdi. Dişsiz asfaltta ses yok. Kapı açılma kademeleri net ve belirgin değil. Anahtar deliği basit, anahtar zor giriyor. Ses ve ekran güzel. Malzeme kalitesi vasat. Motor atak ve sessiz. Yakıt ilk 100 kmde 12,5 litre. Kalorifer güzel. Aracın kaputu görünüyor, sürüşü zevkli. Ekran idare eder. Radyo güzel. Bluetooth başarılı. Yüksek ve ferah.

Hayırlı olsun.on tampon alçaklığı sorun sanırım.bunun için sokum yapılıyormuş uzantı seklindeymiş doğrumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 24 Aralık 2013; 22:40:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Elcevap, akşam karanlık kuru ayazda getirdim aracı. Tampon uzantısını tam incelemedim. Sizlere de hayırlı olsun. Dışarda soğukta yatıyor alet. herkese selam.
  • Never_Ends kullanıcısına yanıt
    KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN AYNISINDAN BENDE ALDIM VE BUGÜN BAYİDE GÖRME FIRSATIM OLDU KLTUKLAR YARI DERİ VE OTOMATİK KATLANAN ELEKTRİKLİ AYNA VAR ARAÇTA BEN GÖRÜNCE RESMEN AŞIK OLDUM ARABAYA TEKRAR HAYIRLI OLSUN
  • Merhaba Arkadaşlar,

Hatchback Cruze 1.4 LTZ AT sunroof'lu araç almak istiyorum ancak geçen hafta sonundan beri birkaç bayii aradım ve hiçbirinde yok. Eğer satış yapılan biryer biliyorsanız ve yardımcı olabilirseniz sevinirim. Öncelikli İstanbul veya çevresinden olursa daha iyi olur.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beast -- 25 Aralık 2013; 2:21:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_efe

KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN AYNISINDAN BENDE ALDIM VE BUGÜN BAYİDE GÖRME FIRSATIM OLDU KLTUKLAR YARI DERİ VE OTOMATİK KATLANAN ELEKTRİKLİ AYNA VAR ARAÇTA BEN GÖRÜNCE RESMEN AŞIK OLDUM ARABAYA TEKRAR HAYIRLI OLSUN

Sağolun. Hepimize hayirli olsun. Kismetse bende bugun girmeye gidecegim bayiye. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin herkese. Cok aradigim icin nerdeyse her modeli inceledim koltuklar haric biliyorum araci. Merak ediyorum bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beast

Merhaba Arkadaşlar,

Hatchback Cruze 1.4 LTZ AT sunroof'lu araç almak istiyorum ancak geçen hafta sonundan beri birkaç bayii aradım ve hiçbirinde yok. Eğer satış yapılan biryer biliyorsanız ve yardımcı olabilirseniz sevinirim. Öncelikli İstanbul veya çevresinden olursa daha iyi olur.

Teşekkürler.

Bende HB bakmistim. Ama önceliğim 1.4 LTZ AT oldugu icin bu araci aldim. Onceki mesajlarda bir arkadas daha bahsetmisti surekli bayileri arayip henüz satisi tamamlanmamis opsiyondan vazgecilme ihtimali olan araclari sorun. Bende bu sekilde bulabildim. Fiyat degismez garantisi verselerdi ocak subat beklerdim. Ama kismet iste beyaz da istedigim renkti zaten. Alana kadar 20 30 bayi aradim desem abarti olmaz. Hataya kadar aradim :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.