Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bizde Cruze HB 1.4T LTZ veya Sport Plus alıcaktık ama biraz geç kaldık bayilerde araç yok. Eğer istanbul içinde bu arabanın olduğu bayi bliyorsanız söylerseniz sevinirim. Otomoatik veya manual farketmez ama otomatik önceliklidir. Birde bir sonraki gemi ne zaman gelicek acaba bize 2014 Subat ayından önce gelmiyeceği söylendi ama araba yoksa bayilerde neden erken getirmiyorlar arcları anlam veremiyorum.
  • Kırmızı canavarımı bugün aldım(1.4 ltz at cruze) Ankara'dan sakarya ya geldim. Araba muhteşem. Bu fiyata böyle bir araba aldığım için şanslıyım. Detaylı fotolar ve inceleme yakında. Bu arada arabadan geri görüş kamerası özelliği çıktı. Sitesinde detaylı bilgi olmadığı için ben sadece sedan modellerde var sanıyordum.
     Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun çok güzel gözüküyor kırmızı renk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cranium999

Kırmızı canavarımı bugün aldım(1.4 ltz at cruze) Ankara'dan sakarya ya geldim. Araba muhteşem. Bu fiyata böyle bir araba aldığım için şanslıyım. Detaylı fotolar ve inceleme yakında. Bu arada arabadan geri görüş kamerası özelliği çıktı. Sitesinde detaylı bilgi olmadığı için ben sadece sedan modellerde var sanıyordum.
     Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin,Hocam en kısa sürede iç dış fotoları ve izlenimlerini bekliyoruz,ayrıca aynalar otomatik katlanıyomu

• cranium999 C kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.
    1.4 T'nin şehir için yakıt tüketimi nasıl bilginiz var mı?
  • Dün muhtemelen sıfırdı,trax gördüm ve çok dikkat çekiciydi araç.Almak isteyenler bence kaçırmasınlar bu fiyata böyle bir araç daha bulunmaz.
  • quote:

Kırmızı canavarımı bugün aldım(1.4 ltz at cruze) Ankara'dan sakarya ya geldim. Araba muhteşem. Bu fiyata böyle bir araba aldığım için şanslıyım. Detaylı fotolar ve inceleme yakında. Bu arada arabadan geri görüş kamerası özelliği çıktı. Sitesinde detaylı bilgi olmadığı için ben sadece sedan modellerde var sanıyordum.

Hayırlı uğurlu olsun Allah tekerini düz bastırsın :)
    Ltz ile sport un tamponu ,marşpiyel ve sis farı faklıymış, öğrenmiş olduk, detaylı incelemeyi bekliyoruz.
    Benim beyaz 1.6 sport Hb At bayide ve 15 gün kaldı teslimata. Ocak vergisini ödemeyelim diyerek bayiyle bu şekilde anlaştık, safak sayıyoruz :)

• kırmızı araç dikkat çeker. kazasız belasız sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor1987

quote:

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin,Hocam en kısa sürede iç dış fotoları ve izlenimlerini bekliyoruz,ayrıca aynalar otomatik katlanıyomu

Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Aynalar otomatik katlanıyor. Tüketim bilgilerini yakında yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cranium999 -- 21 Aralık 2013; 22:47:30 >

• oh be sonunda araba buldum bayiide. traxa niyet cruze' a kismet oldu benimki.
    uzun zaman trax kovaladim ama onun rengini,bunun donanimi derken piyasada trax kalmadi.
    bugün bayiiye ugradim.siyah cruze ltz var elinde,opsiyonlu ama müsteriye kredi cikmamis.baska bir bankadan haber bekliyorlarr,yarin belli olacak.eger o bankada krediye ret verirse müsteri vazgecicekmis. el sıkıştık bem alacagım o zaman.
    42,5 bin fiyat verdi.arac manuel vites 6 ileri.vip paket ile 43 e anlastik. yani camlar guvenlik filmli,boya ve motor koruma.ayrica kaskoda indirim vs.
    fiyat daha uygun olabilirdi ama sona klınca böyle oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arac yok diye vqzgecmeyin,hergün arayın bayiileri.opsiyonlanmış araclar düşüyormus bazen.bir arac birkac müsteriden dönebiliyormuş. sık sık yoklamakta fayda var,pes etmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir civarında cruze 1.4 arıyorum bilen duyan var mı?
  • mehmet bey bugün sizde hiç ses çıkmadı aldınız mı aracınızı yoksa şu sıralarda almaktamısınız?
  • Merhabalar.Araç alanlara hayırlı olsun ve Allah'tan kazasız belasız sürüşler dilerim.Bende Cruze Sedan LTZ 1.4 turbo manuel aldım.Ocak teslim.Alan arkadaşlardan motor no nasıl başlıyor yazabilirler mi?birde forumdayeni alanlardan biri tekerleklerin değiştirildiğini söylemişti.Bu araçlara hangi marka tekerlik takılıdır.Alan arkadaşlar varsa bu araçlardan foto yayınlarmısınız. Uzman arkadaşlardan ricam araç almadan neler yapılır,ne tür korumalar yapılmalıdır yazarlarsa benim gibi sıfır araç alacaklara yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih07

Merhabalar.Araç alanlara hayırlı olsun ve Allah'tan kazasız belasız sürüşler dilerim.Bende Cruze Sedan LTZ 1.4 turbo manuel aldım.Ocak teslim.Alan arkadaşlardan motor no nasıl başlıyor yazabilirler mi?birde forumdayeni alanlardan biri tekerleklerin değiştirildiğini söylemişti.Bu araçlara hangi marka tekerlik takılıdır.Alan arkadaşlar varsa bu araçlardan foto yayınlarmısınız. Uzman arkadaşlardan ricam araç almadan neler yapılır,ne tür korumalar yapılmalıdır yazarlarsa benim gibi sıfır araç alacaklara yardımcı olurlar.

hangi bayiden aldınız? fiyat ne?
  • quote:

Merhabalar.Araç alanlara hayırlı olsun ve Allah'tan kazasız belasız sürüşler dilerim.Bende Cruze Sedan LTZ 1.4 turbo manuel aldım.Ocak teslim.Alan arkadaşlardan motor no nasıl başlıyor yazabilirler mi?birde forumdayeni alanlardan biri tekerleklerin değiştirildiğini söylemişti.Bu araçlara hangi marka tekerlik takılıdır.Alan arkadaşlar varsa bu araçlardan foto yayınlarmısınız. Uzman arkadaşlardan ricam araç almadan neler yapılır,ne tür korumalar yapılmalıdır yazarlarsa benim gibi sıfır araç alacaklara yardımcı olurlar.

Araçta kumho lastik var. Ben almadan bütün korumaları yaptırdım 700 tlye. Bazıları gerek yok diyor ama sen bilirsin. Motor No değilde ruhsatta güç kısmında 103 kw yazması lazım 1.4 turbo için.

• quote:

quote:

Araçta kumho lastik var. Ben almadan bütün korumaları yaptırdım 700 tlye. Bazıları gerek yok diyor ama sen bilirsin. Motor No değilde ruhsatta güç kısmında 103 kw yazması lazım 1.4 turbo için.

Kardeş hangi korumalar yazarmısın .Ben iki yıl garantide yaptırcam.

• quote:

quote:

Aracinizin detayli fotolarini bekliyoruz forum ahalisi olarak :)
    Ayrica My 13.5 hb ve sedan araclarda bagaj hacminin tam boy stepneden azaldigi soyleniyor. Sedanin 450 den 405 e Hb nin 413 den 325 e indigi dogrumu sizin aracta boyle bir.durum var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün Samsun Reis Otomotiv'e giderek 3 minik nazarlıkla aracımızı teslim aldık. Maalesef istediğimiz inci beyazı renk kendilerine denk gelmediği için aracımızı Samsun Reis Otomotivden almamamıza rağmen, kendilerinin satmadığı aracı teslim etmelerindeki profesyonellikleri için kendilerini tebrik ediyorum. Adana Onatça bayisinin sattığı aracı, sanki kendileri satmış gibi tüm temizliğini, kontrollerini yapıp, tüm özelliklerini tek tek anlatarak aracı bize teslim ettiler. Başta Genel Müdürleri Erhan Bey, Satış Müdürleri Rafet Bey ve Selahattin Bey'e teşekkür ederiz... Tüm süreç ile ilgili Adana Onatça bayisi Satış Müdürü Sabahat Hanım ve ekibinede teşekkürler.

Gelelim üç minik nazarlığa Arabamızın sol arka kapısı ile arka cam arasında çamurluğun üstüne, nakliye esnasında gelen taş veya taşlar sebebi ile bir tane 2mm ebadında, 2 tane 1 mm ebadında minşk izler oluşmuş. Canımız sıkılsada yapacak bir şey yok. Sağolsun Reis Otomotivde küçük rutuşlar ile zedeleri belli belirsiz hale getirmişler. Çok belli olmuyor.

Gelelim izlenimlere...

Aracın 4x4 manuel versiyonunu 2 defa test etmiştim. Otomatik vitesi pek sevmiyor olsamda otomatik vitesini oldukça tatmin edici buldum.

Ayrıca kendi aracım Opel İnsignia kadar keyfli bir araç. Ön kısmı ferah. Görüş çok başarılı. Yan aynalardaki görüş iyi olmasına rağmen, iç ayna görüşü zayıf...Ses düzeni 10 üzerinden 6 aldı... Android telefonuma (xperia z) BringGo deneme versiyonunu yüklemiştim. Koltuklar rahat. Arka diz mesafesi gayet yeterli. Bluetooth üzerinden Mylink ve Navigasyona bağlanması çok başarılı. BrinGo yerine Sygic veya İgo'nun bağlanmasını tercih ederdim. Lastikler 215 55 18 Continental. Süspansiyon binek araçlara göre sert. Motor sesi izalasyonunu gayet başarılı buldum. Bu arabayı genellikle eşim kullanacak. İmkanım olsa bir tanede kendime alırdım şeklinde bir yorum yaptım. Haşarı ve sevimli bakanların dönüp bir daha baktığı bir araç. Opel İnsignia AFL far sistemşnin üzerine far aydınlatmasını başarılı buldum. Xenon veya Afl benzeri bir far sistemi çok yakışırmış. Belkide en büyük noksanı bu. Alan arkadaşların pişman olmayacağını düşünüyorum. Biz içimiz sine sine aldık. İyikide almışız. Pişman olmayacağınızı düşünüyırum. Tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Hanelerine mutluluk getirsin. Kazasız, belasız ve cezasız kullanmalarını diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: acelika

mehmet bey bugün sizde hiç ses çıkmadı aldınız mı aracınızı yoksa şu sıralarda almaktamısınız?

Akşam geç geldik. Bu arada sizin kara şimşek ortalıkta yoktu... Bolca cruze vardı. Bizim Traxten başka Trax yoktu ortalıkta...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.