Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14.12.2013 te teslim aldığım 1.6 Cruze LT/AT Beyaz Sedan Aracım 39.500 TL fiyata satılıktır. Araç Ankara'da. Araç bayiden alınıp otoparka konmuştur. 30Km de. Ilgilenenler PM atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün itibariyle teslim aldım.

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler

• merhaba arkadaşlar bir sonraki gemi ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
  • Cruze 1.4 LTZ AT Sunroof - Metalik Siyah
    Teslimatı ocak başına aldım vergi avantajı için , hayırlı olsun hepimize
  • ...dgndgn2... allah kazasız belasız binmek nasip etsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

benim araçta gelmiş bugün işlemler başlıyormuş sanırım listede ben yokum cruze 1.4 manuel LTZ sunroof saten gri

Çok hoş görünüyor renk ve donanım itibariyle. Hayırlı olsun
  • 1.6 beyaz trax düz vites almak isteyen varsa yönlendirebilirim. 49.360 TL fiyatı var. Bayiye gelecek yolda. Bayi söyledi.
  • arkadaşlar 1.4 LT manuel trax gören duyan olursa haber edebilirmi ?
  • trax lar bayilere ulaştımı bi hareketlilik yok. herkes araçlara bakmaya mı gitti?
  • Bugün öğleden sonra aracımız hayırlısıyla , kazasız belasız, Samsun Reis Otomotiv e inmiş.
    Adana Onatça vergileri ödeyip faturayı kesmiş. Artık tescil için sabırsızlıkla 2014'ü bekliyoruz. Pazar günü aracı alıp garaja çekeceğim.
  • Bende Aveo 1.4 lt LT siyah aracımı bugün aldım. Araç hazır hafta içinde teslim alacağım inş.
  • Hayirli uğurlu olsun.Benimki henüz inmemis bayiye. Yarin bir daha check edeyim bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    sizin trax samsuna geldiğine göre benimkininde gelmiş olması gerek. bende samsun reis otodan aldım. yarın arayayım benim kara trax geldimi diye.
  • Benimkide bugün gelmiş.parayı önümüzdeki hafta havale yapacagım.teslim Ocak 1 den sonra.koltuk jelatinlerini sokmemişler kalsın dedim,teslim alınca ben sokerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 20 Aralık 2013; 21:44:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın bayiye gidip Trax'ımı görmeye gideceğim araya hafta sonu girmese iyi olurdu şu tescil işlemleri tamamlanırdı
  • Bizim Trax da önceki akşam bayiye gelmiş. Yoğunluktan haber verememişler, bugün aradım sordum gelip görebilirsiniz dediler. Hanımı götürdüm bi baksın içine sinsin diye nede olsa o kullanacak. Jelatinleri üzerinde kız gibi duruyordu, doğal olarak bizimki de gayet beğendi.. Motoru falan çalıştırdık kurcaladık biraz:) Haftaya ödemesini yapıcam, ruhsat plaka tescil işlemleri vs aslında 25-26 aralık gibi teslime hazır olacak ama tabiiki vergiden dolayı teslim 2 ocakta nasipse..
  • Ben de cruze 1.6 sport at aldim. Opak beyaz. Bugun lpg montajina gitmis araç. Buyuk ihtimal pazartesi teslim alacam. Landirenzo lpg ile 40000 tl odedim. Boya ve motor koruma hediye ettiler sadece. Bu arada kac km benzin kullanayim lpg ye ne zaman gecsem uygun olur. Buyuk ihtimal teslim alirken bilgi verilir ama bu konuda tecrubeli arkadaslar yardim ederse sevinirim. Ayrica aracina cam filmi kaput filmi boya koruma koltuk koruma ve suan hatirlamadigim bikac sey daha vardi yaptiran oldumu. Bana 1500 + kdv ye teklif edildi ama pahali geldigi icin yaptirmadim. Alan tum arkadaslara araclari hayirli olur umarim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acelika

sizin trax samsuna geldiğine göre benimkininde gelmiş olması gerek. bende samsun reis otodan aldım. yarın arayayım benim kara trax geldimi diye.

Muhtemelen bize tahsis edilen siyahı alacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 21 Aralık 2013; 0:13:40 >
  • kime niyet kime kısmet.
  • acelika A kullanıcısına yanıt
    Evet. Kime niyet kime kısmet.

Biz ilk başta inci beyazı istedik ama Samsun Reis tedarik edemedi. Siyahı ellerinde tutarak takas yapmak için beyaz aradılar. Ben Adana'da beyaz bulunca siyahtaki opsiyonu kaldırttım.
    Siyah çok güzel ama bakımı çok zor. Tövbeliyiz siyaha
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.