Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet velvet kırmızı canlı bir renk gözüküor nette. hayırlı olsun. benim arabada mars stone diye geçiyor. anca alman sitesinde görebildim güzel duruyor ama bence en nihai karar görünce olacak ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem742

40.000 e kadar dizel tavsiye edebileceğiniz araç varmı acaba ?

2.el temiz accent blue. Geniş iç hacim geniş bagaj ve sınıfında lider 128 beygir. Tasarım güzel. Ben test ettim tavsiye ederim. Diğer markaları pm yazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim duyduğum güncel haber;
    avrupaya giden bir geminin Türkiye'ye yönlendirilmesine çalışılmış ama muvaffak olamamışlar.
    ilk gemi ocakta gelecekmiş.Fiyatlar belki bikaç bin TL artabilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkse23

captiva ltz opak beyaz 84.750 tl izmir surtaş perşembe teslim

Aracınız hayırlı olsun..Sigorta ve taşıt pulu dahilse 84750 cok iyi fiyat. Ben anahtar teslim 85500.-fiyat aldım.Ayrıca Ön ekran ve kafalıklar için +2000 tl fiyat aldım.(necvox marka)
  • CRUZE LTZ 1.4 AT alanların tecrübelerini bekliyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: feodalite_81

evet velvet kırmızı canlı bir renk gözüküor nette. hayırlı olsun. benim arabada mars stone diye geçiyor. anca alman sitesinde görebildim güzel duruyor ama bence en nihai karar görünce olacak ;)

Benim araba Ankara Reis e gelmiş. Ne yapsam ocağı beklesem mi. Hemen gidip alsam mı. Sizi aradılar mı

• 20 aralık teslimi denilen araçlar şu an gümrükte işlem bekliyor. Türkiye'ye girmiş durumda. 5 güne kadar dağıtılması bekleniyor.
  • Ankara Reis'te 1,4 otomatik gümüş gri benzinli aveo kalmış. 34500 anahtar teslimi. isteyenlere duyurulur. Bu arada Trax alanlar, aldığınız rakamlara 2014 te araç almak mümkün görülmüyor. 2014 te gelip gelmeyeceği ve fiyatı belli değil. Gelse de eski fiyatları görmek mümkün olmayacak. Hayırlısı Olsun. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı binmek nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Benim duyduğum güncel haber;
    avrupaya giden bir geminin Türkiye'ye yönlendirilmesine çalışılmış ama muvaffak olamamışlar.
    ilk gemi ocakta gelecekmiş.Fiyatlar belki bikaç bin TL artabilirmiş.

Sizi tenzih ederim. Bunu kim söyledi ise sallamış biraz.

O geminin içindeki arabalar, hangi ülke için planlandıysa, sahipleri, o ülkede bekliyor. Öyle her canı isteyen istediği zaman çeviremez... :)
    Üretimin içerisinde olan arkadaşlar bilirler. Aylar öncesinden neyin, nereye, kaç tane ve nasıl göndereceği bellidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 18 Aralık 2013; 14:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

20 aralık teslimi denilen araçlar şu an gümrükte işlem bekliyor. Türkiye'ye girmiş durumda. 5 güne kadar dağıtılması bekleniyor.

GM'den bayiye verilen, bayiden de bana verilen bilgiye göre 12 Aralık gemisi ile gelen araçların, mümkün olan en erken gümrükleme başlangıç tarihi 17 Aralık.
    Gümrüklemenin ne kadar süreceği bilgisi yok. Gümrükleme sonrasına faturalama eklenecek. Faturalamadan sonra, Gebze'ye yakınlığa göre en geç 2 gün sonra bayiye inermiş.

Muhtemel tarih olarak 20-24 Aralık arası diyelim.
  • Biraz önce Antalya Günlas'la görüştüm. Aracım Antalyaya gelmiş. Yarın teslim edeceklermiş...
  • Merhaba, bende incibeyaz 1.4 otm. Trax sunrooflu alarak aranıza katıldım. 3 aracı kılpayı kaçırdıktan sonra 4.de şans güldü ve istediğim araca kavuştum. Daha önce hernekadar başarılı olamasakta araç bulmam için bana yardımcı olan Mehmet beye ayrıca teşekkür ederim. Mehmet bey sonunda kısmetimiz geldi, Kartaldaki Tekkar bayisi bana belkide Türkiyedeki son aralık ayı otm. Traxını buldu:)
    53600 + 400 tl yan basamaklar olmak üzere toplam 54bine anlaştık. Ayrıca koltuk koruma hediyesi olacak. Araç büyük ihtimalle yarın geliyor, gelip arabaya bakabilirsiniz dediler. Teslimatı 1 adet mtvden kurtarmak için yılbaşı sonrasına attık ocak mtvsini onlar karşılıyor. Benim ilk sıfır araç alımım, hayırlısı bakalım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada Captive LT bulabilen varmı dostlar?
    İstanbuldan aranıyor.

LTZ 85bine inmiş. Opak beyaz.
    LT için 75i bulabiliriz. Hiç yoktan adamın aklına SUV sokuyorlar arkadaş. :)

Varsa duyan bilen haber etsin.
    Teşk.
  • alpmax kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler

• Bugun bayiye paranin tumunu odeyerek fatura kestirdim. Resmen alim tamamlandi. Arac bayide tescil ise ocakta olacak insallah ocagin ilk cumartesi teslim alirsam cok sevinecegim. 10 gun icinde Getzi satip para isini hallettim cok sukur.

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Merhaba, bende incibeyaz 1.4 otm. Trax sunrooflu alarak aranıza katıldım. 3 aracı kılpayı kaçırdıktan sonra 4.de şans güldü ve istediğim araca kavuştum. Daha önce hernekadar başarılı olamasakta araç bulmam için bana yardımcı olan Mehmet beye ayrıca teşekkür ederim. Mehmet bey sonunda kısmetimiz geldi, Kartaldaki Tekkar bayisi bana belkide Türkiyedeki son aralık ayı otm. Traxını buldu:)
    53600 + 400 tl yan basamaklar olmak üzere toplam 54bine anlaştık. Ayrıca koltuk koruma hediyesi olacak. Araç büyük ihtimalle yarın geliyor, gelip arabaya bakabilirsiniz dediler. Teslimatı 1 adet mtvden kurtarmak için yılbaşı sonrasına attık ocak mtvsini onlar karşılıyor. Benim ilk sıfır araç alımım, hayırlısı bakalım..

400 TL yan basamak hangi bayide fiyat verdiler?

• yok inan hocam beni aramadılar daha. yanlız geldiği zaman arabayı alabilirsiniz diyorlar. ocaga kadar garajda kalsın dediler. plaka olmadıgı için. bakalım hafta sonu olmassa ararım. sizi arabalar geldi diyemi aradılar?
  • quote:

Lancia Ypsilon, hem de segmentinde şu an en çok satan galiba -son ay veya aylarda-
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Merhaba, bende incibeyaz 1.4 otm. Trax sunrooflu alarak aranıza katıldım. 3 aracı kılpayı kaçırdıktan sonra 4.de şans güldü ve istediğim araca kavuştum. Daha önce hernekadar başarılı olamasakta araç bulmam için bana yardımcı olan Mehmet beye ayrıca teşekkür ederim. Mehmet bey sonunda kısmetimiz geldi, Kartaldaki Tekkar bayisi bana belkide Türkiyedeki son aralık ayı otm. Traxını buldu:)

400 TL yan basamak hangi bayide fiyat verdiler?

Tekkar'dan.. 600 tl idi 400'e çektirdim. Birebir yansanayi yan basamakları Kadıköyde 350 tlye takıyorlar sahibinden de ilanlarını gördüm. Alternatif olarak düşünürseniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Hoca

quote:

Lancia Ypsilon, hem de segmentinde şu an en çok satan galiba -son ay veya aylarda-

çok ufak bir araç fiat bayisisinde inceledim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.