Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün tam cruze 1.4ltz sunroof+karbon siyah alacaktım yetişemedim, ben bayiye vardığımda satılıyordu, 1 saat önce gitseydim listeye beni de ekleyin diyecektim.. :)
  • fiyatlara baktığımızda chevy hakikaten cazip fiyatla araç verdi. Ben suv araştırdığım için trax aldım. Yoksa cruze alırdım. Peki cruze olmasa ne alırdım? 2. el başka bir araç alırdım. Sıfır olacaksa kesinlikle honda civic alırdım. Sorunsuz bir araç fiyatı da cazip. 47.000 den başlıyor. Motor ve sağlamlıkta üstüne yoktur. 2. eli fazla üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

quote:

Orijinalden alıntı: sanson

Bugün bayiyi arayıp aracıma karter muhafazası takılmasını istedim, aldığım cevap chevrolet grubuna karter muhafaza takılmıyor garanti dışı kalıyor diye söylendi
    daha önce böyle bir şey duyan, bilen var mı ben anlamadım neden garanti dışı kalsınki

Halt etmişler.
    Eşantiyon isteyecek diye başlarından savsaklamışlar.
    Bende karter muhafaza istedim. Orjinal olarak ellerinde olmadığını, yan sanayi takabileceklerini fiyatının 120 TL olduğunu belirttiler.
    Garanti dışı olsa fabrika neden karter muhafaza imal eder???

Cumartesi günü gidip renkli cam için fiyat istedim 550'tl dediler dün de arayıp araç gelince camların yapılması için onay verdim. Hazır aramışken karter muhafazada olsun dedim fiyat alıp onunda takılmasını istecektim parası neyse verecez bu kadar para döktük 120-150 tl neyse artık onuda veririz.
    Zaten herşeyden gıdım gıdım zorla indirim yapıyorlar.

• captiva ltz opak beyaz 84.750 tl izmir surtaş perşembe teslim
  • gkhnkse23 G kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle, iyi günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 16 Aralık 2013; 10:33:04 >
  • bursa bayisinde hiç araç kalmamış.lastik istesen o bile yokmuş
  • Valla harika bir site. emeği geçen arkadaşların hakkı büyük. Aklıma takıldı Yeni alacağımız aracı 2 ocak 2014 alırsak model 2013 mü olur yoksa 2014 mü? bilen varsa aydınlatabilir mi. yetkili bayii beni mi kandırıyo yoksa gerçekten ocakta arabayı alırsam 2014 mü olacak bilemedim.
  • merhabalar arkadaşlar bende cumartesi günü chevrolet cruze sedan LTZ MT+sunroof mars stone rengi 43000 aldım. ellerinde en son kalan üründü inşallah ii bir seçim yapmışımdır. trax istiyordum bulamadım. olsun mutluyum gene. sizlere bir sorum olacak. buradaki forumdan okuyarak alt tarafa ses yalıtımı yaptırmaya karar verdim. faydalı diye yazıyordu. siz ne diyorsunuz. nasıl oldugu konusunda fikir verebilirmisiniz. boya koruma+motor koruma+koltuk koruma+plastik koruma+ön cam su kaydırıcı+ön kaput komple şeffaf koruyucu+ses yalıtımı toplam 800 tl verecem, anlastım. sizce bunlar gerçekten gereklimi fiyatı nasıl ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: acelika

Valla harika bir site. emeği geçen arkadaşların hakkı büyük. Aklıma takıldı Yeni alacağımız aracı 2 ocak 2014 alırsak model 2013 mü olur yoksa 2014 mü? bilen varsa aydınlatabilir mi. yetkili bayii beni mi kandırıyo yoksa gerçekten ocakta arabayı alırsam 2014 mü olacak bilemedim.

Eskiden ağustos ayından sonra bir sonraki yılın model yılı olurdu. Artık değişti. Ürerim bandından indiği yıl model yılıdır.
  • mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    bu durumda aralık ayında anlaşıp ocakta teslim aldığım araç 2013 mü yoksa 2014 olacak. bence 2013 model olup 2014 trafiğe çıkışlı olur doğru mudur?
  • cruze sedan 1.4 LTZ manuel , sunrooflu ve satien gri bende ayın 20 yada 21'de teslim alacağım aracı inşallah bekleyen yada aracını teslim alan herkese hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 16 Aralık 2013; 21:24:26 >
  • hayırlı olsun benim arabayla aynı almıssın güle güle kullanın? kaça aldınız acaba ?
  • 43800'e mal oldu trafik sigortası ve kasko ile ama arabayı görmedim bile telefondan hallettik herşeyi umarım bir aksilik olmaz
  • nerede bu bayilerde arabaları bitiren sessiz çoğunluk. Forumu bilmiyorlar mı? katılın da biraz ortalık şenlensin. O kadar traxı cruzu kim aldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acelika

bu durumda aralık ayında anlaşıp ocakta teslim aldığım araç 2013 mü yoksa 2014 olacak. bence 2013 model olup 2014 trafiğe çıkışlı olur doğru mudur?

Doğrudur. 2013 model, 2014 trafik çıkışlı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba zaten azdı... Aldığım bilgilere göre bu parti topu topu 100 adet civarı Trax gelmiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende öyle aldım görmeden sadece konusarak. bu aldığım rengide ilk defa görecem bakalım inşallah kötü deildir. mars stone diye geçiyor almanların sitesinde anca görebildim. almanyadanmı gelior acaba elde kalanlardan diye de düşünmeden edemedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feodalite_81

bende öyle aldım görmeden sadece konusarak. bu aldığım rengide ilk defa görecem bakalım inşallah kötü deildir. mars stone diye geçiyor almanların sitesinde anca görebildim. almanyadanmı gelior acaba elde kalanlardan diye de düşünmeden edemedim :)

aynı arabayı satmış olmasınlar bize valla şimdi geldi aklıma, hangi bayiden aldınız aracı
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    :)) ben ankara reis ten aldım. bilmiorum valla siz nerden aldınız. gerci ben tlf la konusmadım direk bayii ye gittim. ama tabi arabayı görmeden aldım. bakalım valla inş. bir sorun cıkmaz hafta sonu civarı gelicek diyorlar. alınmamıs arabaya dogmamıs cocuğa don bicmek gibi boya koruma ön kaput koruma ses yalıtımı bile aldım :D :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.